Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 18:30
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:30

Andre åpningstider

Fredag 26. juli Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Broegelmannhuset tilbyr tannbehandling til pasienter i alle aldre, i et faglig sterkt miljø midt i Bergen sentrum.

Tannklinikken er moderne utstyrt. Våre dyktige tannleger og tannpleiere jobber for at alle våre pasientene skal få så bra tannbehandling som mulig.

Velkommen til oss!

Tannleger med spesialisering

I tillegg til vår allmennpraksis har vi tannleger som tilbyr spesialistbehandling innen:

  • Endodonti (rotfylling)                                                                        
  • Periodonti (behandling av tannkjøtt)

Broegelmannhuset Tannhelsesenter er en del av Oris Dental

Broegelmannhuset Tannhelsesenter ble en del av Oris Dental i april 2022. Det innebærer at tannklinikken vår får tilgang på kurs og programmer for å heve interne kompetanse, samt et støtteapparat i et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Som del av Oris Dental får vi mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på deg som pasient.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Hvor finner du oss?

Klinikken ligger i Strandgaten 5, rett i nærheten av Torgallmenningen og Galleriet Kjøpesenter.

Nærmeste busstopp er «Torget», hvor både busslinje 3, 4, 10, 12, 16E, 18 og 19 stopper.

Akutt tannlege i Bergen sentrum

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg om du er i behov for akutt tannlege i Bergen sentrum. Ringer du oss direkte vil vi prøve å gi deg time så fort som mulig.

Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har fått bekreftet time. Der finner du informasjon og nyttig tips som kan være med på å redde smilet din.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.