Velkommen til

Oris Dental Stokmarknes

Har du vanskeligheter med å finne oss? Vi ligger like ved Sentrum Ur & Smykker AS og Bakerikafeen, med tilgjengelig parkering rett i nærheten. Velkommen til oss!

Åpningstider

Mandag 08:30 - 15:00
Tirsdag 08:30 - 15:00
Onsdag 08:30 - 15:00
Torsdag 08:30 - 15:00
Fredag 08:30 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Stokmarknes er en privat tannklinikk som holder til i sentrum på Stokmarknes. Vi tilbyr alle de ordinære tannlegetjenestene du trenger, i hyggelige lokaler.

Tannlegene er faglig oppdatert, søker å utføre sitt arbeid forsvarlig og til pasientens beste. Hos oss står pasienten i sentrum, og vårt overordnete mål er å gi alle våre pasienter den best mulige omsorg, veiledning og tannbehandling. Vi tilbyr smertefri bedøvelse.

Velkommen til oss i Stokmarknes sentrum!

Akutt behov for tannlege i Stokmarknes?

Vi har fleksible åpningstider ved spesielle behov, og tilbyr akutt hjelp utenom arbeidstid, også i helger og høytider.

Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Behandlingsvalg ved sykdom i munn og tenner

Vi er opptatt av å gi våre pasienter god dekning på informasjon, og viktig forebyggende rådgivning er den større del av dette.

Dersom du er nysgjerrig på ulike muligheter for-, og trenger anbefalinger for behandlingsvalg av sykdom i munn og tenner, så er vi mer enn villig til å gi deg grundig oppfølging ved konsultasjon. Ring oss gjerne for å formidle behov og ønsker til videre fremgang.

Er du redd for å gå til tannlegen?

Vi er opptatt av å gi pasienter som er redd for å gå til tannlegen en tilpasset behandling. Om du trenger mer informasjon og ikke vil utføre behandling ved første besøk, setter vi gjerne opp en time for å bli kjent. Da er det opp til deg når behandling starter, og du blir kjent med en behandler her på huset. 

Som oftest er en stor del av frykten for tannbehandling at man bekymrer seg for smerte. Derfor bruker vi «smertefri» bedøvelse, så om du ønsker dette er det bare å si ifra når du bestiller time eller når du snakker med tannlegen. 

Tannlegen i Nesset ble Oris Dental

Desember 2021 ble Tannlegen i Nesset en del av Oris Dental. I lang tid har vi levert tannbehandling av ypperste kvalitet i Stokmarknes, og det skal vi fortsette med som Oris Dental Stokmarknes.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Finn frem til Oris Dental Stokmarknes

I kun 200 meters gåavstand fra Børøybrua, finner du klinikken i overgangen fra Markedsgata til Rådhusgata.

Båt – Hurtigruten terminalen ligger kun 450m unna klinikken.
Buss – Stokmarknes bussholdeplass ligger i 5 minutters gange fra klinikken.
Parkering – Rundt klinikken finner du gratis gateparkering og parkeringsplass.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Du har muligheten for rentefri oppdeling av betaling i flere avdrag hos vår tannlege. Vi har direkteoppgjør med HELFO, og du vil kun betale egenandel dersom du har krav på refusjon. Tannlegen vil avgjøre om du har krav på refusjon og støtte ved første besøk.

Om du har stort behandlingsbehov tilbyr vi gratis og uforpliktende konsultasjon. Dersom du har begrenset økonomi kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.