Bestill time

Digital Smile Design

Få smilet du er fornøyd med, og smil med selvtillit.
Bestem hvordan ditt nye smil skal se ut!

Les mer
Velkommen til

Oris Dental Stoa

Stoaveien 43a
4848  Arendal

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:00
Tirsdag 08:00 – 15:00
Onsdag 08:00 – 15:00
Torsdag 08:00 – 15:00
Fredag 08:00 – 15:00

Din tannlege i Arendal

Oris Dental Stoa er en moderne tannlegeklinikk på Stoa utenfor Arendal.

Med våre ansatte er vi klare til å hjelpe deg med de fleste behandlinger innen tannhelse. Våre medarbeidere har lang erfaring og dybdekunnskap innen de fleste tannbehandlinger.

For oss er det viktig å levere god service og personlig oppfølging. Hos oss skal du bli sett, både som kunde og pasient.

Uansett hvilken utfordring du måtte ha, om det er en vond tann som må repareres eller om du ønsker et friskere smil, skal du vite at ingen behandling er for liten eller for stor for oss. Her er du trygg.

Velkommen til oss!

«Veldig positiv opplevelse å dra hit for tannpleie. Fikk problem med en tann, ringte inn og fikk time allerede tidlig neste morgen. Under behandlingen guidet tannlegen meg gjennom alt som ble gjort og holdt en rolig tone, man får virkelig inntrykk av at de har stålkontroll.»

– Joakim W.

Finn frem til Oris Dental Stoa

Vi holder til i Jakt & friluft-bygget. Det er gratis parkering rett utenfor døra.

Akutt behov for tannlege i Arendal?

Vi tilbyr alle våre faste pasienter en akutthjelpsgaranti. Dette innebærer at dersom du trenger akutthjelp og ringer mandag til fredag mellom 08:00 og 10:00, skal vi hjelpe deg samme dag. Vi prøver også å hjelpe alle nye pasienter så raskt som mulig. Ved slike konsultasjoner kan det være mer venting og problemet kan bli løst med en midlertidig løsning i første omgang.

Det er ikke sikkert at det er din faste tannlege som hjelper deg ved denne akuttkonsultasjonen. Unntak fra denne garantien er dersom alle tannlene er på kurs, ferie el. Vi vil selvfølgelig forsøke å hjelpe deg raskt også hvis du ringer senere på dagen, men kan da ikke gi samme garanti om hjelp samme dag.

Får du et akutt tannrelatert problem, så er vi her for deg! Vi er litt bedre kledd enn vanlig, men folkene bak munnbindene er de samme.

Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Vis mer Vis mindre

Stoa Tannlegesenter AS ble del av Oris Dental

September 2021 ble Stoa Tannlegesenter en del av Oris Dental.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.