Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:00
Tirsdag 08:00 - 15:00
Onsdag 08:00 - 15:00
Torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Stoa er en moderne tannlegeklinikk på Stoa utenfor Arendal.

Med våre ansatte er vi klare til å hjelpe deg med de fleste behandlinger innen tannhelse. Våre medarbeidere har lang erfaring og dybdekunnskap innen de fleste tannbehandlinger.

For oss er det viktig å levere god service og personlig oppfølging. Hos oss skal du bli sett, både som kunde og pasient.

Uansett hvilken utfordring du måtte ha, om det er en vond tann som må repareres eller om du ønsker et friskere smil, skal du vite at ingen behandling er for liten eller for stor for oss. Her er du trygg.

Velkommen til oss!

Finn frem til Oris Dental Stoa

Vi holder til i Jakt & friluft-bygget. Det er gratis parkering rett utenfor døra.

Akutt behov for tannlege i Arendal?

Vi tilbyr alle våre faste pasienter akutthjelpsgaranti. Dette innebærer at dersom du trenger akutthjelp og ringer mandag til fredag mellom 08:00 og 10:00, skal vi hjelpe deg samme dag. Vi prøver også å hjelpe alle nye pasienter så raskt som mulig. Ved slike konsultasjoner kan det være mer venting og problemet kan bli løst med en midlertidig løsning i første omgang.

Det er ikke sikkert at det er din faste tannlege som hjelper deg ved denne akuttkonsultasjonen. Unntak fra denne garantien er dersom alle tannlene er på kurs, ferie el. Vi vil selvfølgelig forsøke å hjelpe deg raskt også hvis du ringer senere på dagen, men kan da ikke gi samme garanti om hjelp samme dag.

Får du et akutt tannrelatert problem, så er vi her for deg! Vi er litt bedre kledd enn vanlig, men folkene bak munnbindene er de samme.

Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Stoa Tannlegesenter AS ble del av Oris Dental

September 2021 ble Stoa Tannlegesenter en del av Oris Dental.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.