Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Klinikken har sommerstengt i ukene 29, 30 og 31. Fra 15 juli til 2 august.

Vi vil informere dere om at en SMS med feil informasjon har blitt sendt ut, som sier at vi har flyttet til Ås. Dette stemmer ikke og vi beklager dette. Oris Dental Ski er fortsatt på samme adresse, og vi ser frem til å ta imot dere som vanlig.

Oris Dental Ski har dyktige behandlere med spesialistutdanning og gode erfaringer innenfor sitt felt!

Vi har lang erfaring i behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og bruker god tid for å kunne gi deg en trygg og positiv opplevelse.

Hjertelig velkommen til oss!

Våre behandlinger

 • Allmenn tannlege
 • Tannpleiere
 • Spesialist i endodonti (rotfylling)
 • Spesialist i periodonti (tannkjøtt-sykdommer)
 • Spesialist i oral protetikk og bittfunksjon
 • Krone/bro behandling
 • Proteser
 • Implantatbehandling
 • Keramiske fyllinger
 • Bleking av tenner, estetisk tannbehandling
 • Smertefri bedøvelse
 • Akutthjelp

Tannlegespesialister i Ski

Vår spesialist i periodonti hjelper deg med tannkjøtts-problemer fra mindre til mer alvorlige tilfeller. Spesialisten utfører også installering av tannimplantater.

Med spesialist i protetikk på huset utfører vi det meste av estetisk tannbehandling, og der det trengs rehabilitering av tannsett både funksjonelt og estetisk. Implantat-protetikk utføres av spesialisten.

Vi tar i mot henvisninger til vår spesialist i endodonti, for de mer kompliserte rotfyllingene, som 6 og 12 års jekslene.

Akutt behov for tannlege

Ved akutt behov for tannlege i Ski henvender du deg til klinikken direkte i våre åpningstider.

Vi strekker oss langt for å gi deg akutt hjelp så raskt som mulig, og for å få deg smertefri.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Finn frem til Oris Dental Ski

Ski spesialist tannklinikk befinner seg midt i Ski sentrum. Klinikken ligger i nærheten av Ski togstasjon og annen offentlig kommunikasjon.

Ski spesialist tannklinikk er nå en del av Oris Dental

Ski spesialist tannklinikk ble en del av Oris Dental sommeren 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Direkte oppgjør med HELFO

Vi har direkteoppgjør med HELFO, og de kan dekke store deler av behandlingskostnadene dine for tilstander som forårsaker store tannlegekostnader eller skader. Pasientene som er tillatt å få støtte fra HELFO må derfor bare betale sin egenandel fra den totale prisen.

Våre tannleger er godt kjent med Helfo og er alltid oppdatert med reglene og viktig retningslinjer. Hvis du som pasient ønsker mer informasjon, eller om du har spørsmål angående krav for refusjon, vennligst ring oss eller still spørsmålene i konsultasjons timen din hos oss for å få råd fra tannlegen din. Tannlegen din skal vurdere om du faller inn under en av de følgende unntakene.

Tannlegen din skal innrapportere de godkjente egenandeler til den automatiske frikortordningen i Helfo.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Jannicke Maria Frid Langseter

Avdelingsleder

Berit Bae Lier

Spesialist i periodonti

Eva Gustumhaugen

Spesialist i protetikk

Nikola Petronijevic

Spesialist i endodonti

Lars Resen-Fellie

Tannlege

Møyfrid Langen Enstad

Tannlege

Linda Mønichen

Tannpleier

Marianne Tabita Solstad

Tannpleier

Elinar Arifova Etemova

Tannpleier