Bestill time

Ski Spesialist Tannklinikk
heter nå
Oris Dental Ski

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Ski

Sentrumsveien 4
1400  Ski

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 15:30
Onsdag 08:00 – 15:30
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 15:00

Din tannlege i Ski

Oris Dental Ski har dyktige behandlere med spesialist utdanning og gode erfaringer innenfor sitt felt!

Vi har lang erfaring i behandling av pasienter med tannlegeskrekk, og bruker god tid for å kunne gi deg en trygg og positiv opplevelse.

Hjertelig velkommen til oss!

Våre behandlinger

 • Allmenn tannlege
 • Tannpleiere
 • Spesialist i endodonti (rotfylling)
 • Spesialist i periodonti (tannkjøtt-sykdommer)
 • Spesialist i oral protetikk og bittfunksjon
 • Krone/bro behandling
 • Proteser
 • Implantatbehandling
 • Keramiske fyllinger
 • Bleking av tenner, estetisk tannbehandling
 • Smertefri bedøvelse
 • Akutthjelp

Tannlegespesialister i Ski

Vår spesialist i periodonti hjelper deg med tannkjøtts-problemer fra mindre til mer alvorlige tilfeller. Spesialisten utfører også installering av tannimplantater.

Med spesialist i protetikk på huset utfører vi det meste av estetisk tannbehandling, og der det trengs rehabilitering av tannsett både funksjonelt og estetisk. Implantat-protetikk utføres av spesialisten.

Vi tar i mot henvisninger til vår spesialist i endodonti, for de mer kompliserte rotfyllingene, som 6 og 12 års jekslene.

Tannpleier utføres tannundersøkelse og tannrens med Airflow ved Oris Dental.«Jeg har «tannlegeskrekk», men denne tannlegen fikk meg til å slappe av. Rolig, informativ og forklarer hele veien hva som gjøres. Man føler seg godt ivaretatt og får medfølelse. Et stort pluss er det gode humør og humor»

Hentet fra legelisten.no.

Akutt behov for tannlege

Ved akutt behov for tannlege i Ski henvender du deg til klinikken direkte i våre åpningstider.

Vi strekker oss langt for å gi deg akutt hjelp så raskt som mulig, og for å få deg smertefri.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Finn frem til Oris Dental Ski

Ski spesialist tannklinikk befinner seg midt i Ski sentrum. Klinikken ligger i nærheten av Ski togstasjon og annen offentlig kommunikasjon.

Vis mer Vis mindre

Ski spesialist tannklinikk er nå en del av Oris Dental

Ski spesialist tannklinikk ble en del av Oris Dental sommeren 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Direkte oppgjør med HELFO

Vi har direkteoppgjør med HELFO, og de kan dekke store deler av behandlingskostnadene dine for tilstander som forårsaker store tannlegekostnader eller skader. Pasientene som er tillatt å få støtte fra HELFO må derfor bare betale sin egenandel fra den totale prisen.

Våre tannleger er godt kjent med Helfo og er alltid oppdatert med reglene og viktig retningslinjer. Hvis du som pasient ønsker mer informasjon, eller om du har spørsmål angående krav for refusjon, vennligst ring oss eller still spørsmålene i konsultasjons timen din hos oss for å få råd fra tannlegen din. Tannlegen din skal vurdere om du faller inn under en av de følgende unntakene.

Tannlegen din skal innrapportere de godkjente egenandeler til den automatiske frikortordningen i Helfo.

Bakgrunnsbilde for behandlinger

Velg behandling