Om klinikken

Oris Dental Sanden er en tannklinikk midt i Trondheim sentrum. Våre dyktige tannleger og tannpleiere hjelper deg med å ivareta god munnhelse, for at du skal holde deg frisk og vel, så du kan smile til verden.

Ønsker du det, kan vi kalle deg inn til en årlig undersøkelse, som vi anbefaler alle å gjøre. Vi kan også hjelpe med å reparere tannskader, utføre kosmetiske behandlinger og behandle sykdommer i tannkjøttet.

Ved stor pågang på telefon anbefaler vi å kontakte oss per mail.

Velkommen til oss i Midtbyen!

Hos Oris Dental Sanden er du i trygge hender

Hos oss får du en grundig, skånsom og hensynsfull tannbehandling. Tannklinikken drives i fellesskap av tannleger med interesse og trening i hvordan det skal oppleves som trygt å gå til tannlegen.

Vi har hjulpet mange pasienter til å overvinne tannlegeskrekk. Med tannleger spesialisert innen behandling av pasienter med odontofobi, har vi hjulpet mange med å gjennomføre nødvendig tannbehandling. Les mer om hvordan du kan få hjelp mot tannlegeskrekk hos Oris Dental her.

Akutt behov for tannlege i Trondheim?

Tannlegene ved Oris Dental Sanden står klare til å hjelpe deg med akuttbehandling.

Vi har tannlegevakt om du trenger akutt tannlegehjelp. Det tilbys hjelp på dagen for våre faste pasienter, og tilrettelegges for nye pasienter så langt det er mulig. Kontakt oss for å avtale time.

Er du i akutt behov for en tannlege i Trondheim? Ring oss og les nyttig informasjon i vår artikkel, Akutt behov for tannlege.

Sanden tannhelse ble del av Oris Dental

I september 2021 ble Sanden Tannhelse en del av Oris Dental. Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del i et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Finn frem til Oris Dental Sanden

Tannlegekontoret ligger like ved Leüthenhaven parkering. Det er også i gangavstand fra både buss- og trikkeholdeplass.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Christopher Nilsen

Avdelingsleder

Rayyan Rezaeitazangi

Tannlege

Thomas Klimowicz

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Ellen Grøntvedt

Tannlege

Bjørn Thunold

Tannlege

Maren Rasmussen

Tannlege

Anja Johansen

Tannpleier