Bestill time
Tannlege ved Oris Dental Sanden i Trondheim tar på seg smittevernsutstyr foran speilet
Våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Sanden

Kongens gate 60
7012  Trondheim

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege i Midtbyen, Trondheim

Oris Dental Sanden er en tannklinikk midt i Trondheim sentrum. Våre dyktige tannleger og tannpleiere hjelper deg med å ivareta god munnhelse, for at du skal holde deg frisk og vel, så du kan smile til verden.

Ønsker du det, kan vi kalle deg inn til en årlig undersøkelse, som vi anbefaler alle å gjøre. Vi kan også hjelpe med å reparere tannskader, utføre kosmetiske behandlinger og behandle sykdommer i tannkjøttet.

Ved stor pågang på telefon anbefaler vi å kontakte oss per mail.

Velkommen til oss i Midtbyen!

«Veldig trivelig personale og tannleger. Vil spesielt takke min tannlege som gjorde en omfattende jobb med meg og samtidig kurerte min tannlegeskrekk. Ser frem til konsultasjoner nå for å sjekke og gjøre det som er nødvendig. Anbefales på det sterkeste.»

– Kjell Ove

Hos Oris Dental Sanden er du i trygge hender

Hos oss får du en grundig, skånsom og hensynsfull tannbehandling. Tannklinikken drives i fellesskap av tannleger med interesse og trening i hvordan det skal oppleves som trygt å gå til tannlegen.

Vi har hjulpet mange pasienter til å overvinne tannlegeskrekk. Med tannleger spesialisert innen behandling av pasienter med odontofobi, har vi hjulpet mange med å gjennomføre nødvendig tannbehandling. Les mer om hvordan du kan få hjelp mot tannlegeskrekk hos Oris Dental her.

Akutt behov for tannlege i Trondheim?

Tannlegene ved Oris Dental Sanden står klare til å hjelpe deg med akuttbehandling.

Vi har tannlegevakt om du trenger akutt tannlegehjelp. Det tilbys hjelp på dagen for våre faste pasienter, og tilrettelegges for nye pasienter så langt det er mulig. Kontakt oss for å avtale time.

Er du i akutt behov for en tannlege i Trondheim? Ring oss og les nyttig informasjon i vår artikkel, Akutt behov for tannlege.

Vis mer Vis mindre

Sanden tannhelse ble del av Oris Dental

I september 2021 ble Sanden Tannhelse en del av Oris Dental. Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del i et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Finn frem til Oris Dental Sanden

Tannlegekontoret ligger like ved Leüthenhaven parkering. Det er også i gangavstand fra både buss- og trikkeholdeplass.

Studentrabatt

Hos oss får studenter
Tannundersøkelse til kun 450,-
og
10 % rabatt på øvrig behandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer