Bestill time
Tannpleier Taline Pettersen ved Oris Dental Nesttun ønsker nye pasienter velkommen.
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Nesttun

Østre Nesttunvegen 2
5221  Nesttun

Åpningstider

Mandag 08:00 – 20:00
Tirsdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 15:30

Ny tannklinikk på Nesttun

Oris Dental Nesttun er en helt ny, topp moderne tannklinikk ved porten av Nesttun sentrum. Rett ved ligger bybanestopp, busstopp og parkeringshus, som gjør tannklinikken lett tilgjengelig for både lokale beboere og pasienter fra andre deler av byen.

Tannklinikken er etablert med fem anerkjente tannlegepraksiser fra nærområdet som alle flyttet sin kompetanse og ekspertise inn under samme tak. Ved åpning består Oris-laget av hele 21 flotte kollegaer, og det er planlagt en gradvis økning av både personal og åpningstider.

Lokalene er på rundt 400 m2, med ni behandlingsrom og et kirurgirom. Her jobber både allmenntannleger og spesialister med mål om å dekke alle fagområder innen tannhelse.

Din tannlege i Fana

Ved Oris Dental Nesttun er vi stolte av å si at vi har en hypermoderne tannklinikk. Med moderne tannlegestoler og behandlingsutstyr sørger vi for at du får en god opplevelse. Du skal føle deg trygg her hos oss.

Tannklinikken består av et team med tannpleiere, tannleger, tannhelsesekretærer og et bredt utvalg spesialister som tar hånd om deg i behagelige omgivelser.

I ventesonen har du tilgang på behagelige stoler, nytt lesestoff og drikke.

Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til Oris Dental Nesttun!

Resepsjonister og sekretærer ved oris Dental Nesttun smiler og ønsker velkommen til den nyeste klinikken i Fana.«Jeg har litt frykt for tannleger, men dette gikk kjempebra. Tannlegen fortale alt som ble gjort, jeg fikk se på bildene og forklart hva alt var. Fikk tatt tannstein og pusset vekk misfarging. Ingen hull! Meget hyggelige, og flinke ansatte. Veldig godt førsteinntrykk, så her vil jeg fortsette å gå!»

Akutt tannlege Nesttun

Ved akutt behov for tannlege på Nesttun henvender du deg til klinikken direkte i åpningstider.

Vi har akuttavdeling med kompetent personale for slike typer situasjoner – slik at du blir behandlet med den største trygghet og ivaretatt på beste måte.

Vi strekker oss langt for å gi deg akutt hjelp så raskt som mulig for å få deg smertefri. Om du ikke får tak i oss på for eksempel helligdag eller ferie kan du kontakte tannlegevakten ved Oris Dental Arken Åsane i Bergen på telefon 55 19 77 50.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Vis mer Vis mindre

Paradis Tannklinikk, Tannlege Helgesen, Tannlegene i Nesttunsenteret og spesialist i endodonti Elisabeth Helland er nå en del av Oris Dental

Oris Dental har jobbet målbevisst for å styrke sitt tannlegetilbud i Bergen i flere år, og ved påsketider 2021 ble kontrakten signert for den nye klinikken på Nesttun.

Paradis Tannklinikk, Tannlege Helgesen, Tannlegene i Nesttunsenteret og spesialist i endodonti Elisabeth Helland er nå en del av Oris Dental, et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Det innebærer at vi som tannaktører får tilgang på kurs og programmer for å heve vår interne kompetanse, samt et støtteapparat som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på deg som pasient.

Hos oss får du tilgang på en helt ny klinikk med det siste av utstyr og faglig, dyktige tannbehandlere.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer