Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 20:00
Tirsdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 16:00

Andre åpningstider

Mandag 1. juli 08:00 - 16:00
Tirsdag 2. juli 08:00 - 16:00
Onsdag 3. juli 08:00 - 16:00
Torsdag 4. juli 08:00 - 16:00
Fredag 5. juli 08:00 - 16:00
Mandag 8. juli 08:00 - 16:00
Tirsdag 9. juli 08:00 - 16:00
Onsdag 10. juli 08:00 - 16:00
Torsdag 11. juli 08:00 - 16:00
Fredag 12. juli 08:00 - 16:00
Mandag 15. juli 08:00 - 16:00
Tirsdag 16. juli 08:00 - 16:00
Onsdag 17. juli 08:00 - 16:00
Torsdag 18. juli 08:00 - 16:00
Fredag 19. juli 08:00 - 16:00
Mandag 22. juli 08:00 - 16:00
Tirsdag 23. juli 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Nesttun er en helt ny, topp moderne tannklinikk ved porten av Nesttun sentrum. Rett ved ligger bybanestopp, busstopp og parkeringshus, som gjør tannklinikken lett tilgjengelig for både lokale beboere og pasienter fra andre deler av byen.

Tannklinikken er etablert med fem anerkjente tannlegepraksiser fra nærområdet som alle flyttet sin kompetanse og ekspertise inn under samme tak. Ved åpning består Oris-laget av hele 21 flotte kollegaer, og det er planlagt en gradvis økning av både personal og åpningstider.

Lokalene er på rundt 400 m2, med ni behandlingsrom og et kirurgirom. Her jobber både allmenntannleger og spesialister med mål om å dekke alle fagområder innen tannhelse.

Velkommen til oss!

Din tannlege i Fana

Ved Oris Dental Nesttun er vi stolte av å si at vi har en hypermoderne tannklinikk. Med moderne tannlegestoler og behandlingsutstyr sørger vi for at du får en god opplevelse. Du skal føle deg trygg her hos oss.

Tannklinikken består av et team med tannpleiere, tannleger, tannhelsesekretærer og et bredt utvalg spesialister som tar hånd om deg i behagelige omgivelser.

I ventesonen har du tilgang på behagelige stoler, nytt lesestoff og drikke.

Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til Oris Dental Nesttun!

Akutt tannlege Nesttun

Ved akutt behov for tannlege på Nesttun henvender du deg til klinikken direkte i åpningstider.

Vi har akuttavdeling med kompetent personale for slike typer situasjoner – slik at du blir behandlet med den største trygghet og ivaretatt på beste måte.

Vi strekker oss langt for å gi deg akutt hjelp så raskt som mulig for å få deg smertefri. Om du ikke får tak i oss på for eksempel helligdag eller ferie kan du kontakte tannlegevakten ved Oris Dental Arken Åsane i Bergen på telefon 55 19 77 50.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Paradis Tannklinikk, Tannlege Helgesen, Tannlegene i Nesttunsenteret og spesialist i endodonti Elisabeth Helland er nå en del av Oris Dental

Oris Dental har jobbet målbevisst for å styrke sitt tannlegetilbud i Bergen i flere år, og ved påsketider 2021 ble kontrakten signert for den nye klinikken på Nesttun.

Paradis Tannklinikk, Tannlege Helgesen, Tannlegene i Nesttunsenteret og spesialist i endodonti Elisabeth Helland er nå en del av Oris Dental, et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Det innebærer at vi som tannaktører får tilgang på kurs og programmer for å heve vår interne kompetanse, samt et støtteapparat som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på deg som pasient.

Hos oss får du tilgang på en helt ny klinikk med det siste av utstyr og faglig, dyktige tannbehandlere.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Merethe Dyrøy

Avdelingsleder

Øyvind Goksøyr

Spesialistkandidat i oral kirurgi og oral medisin

Kristian Lind

Spesialist i periodonti

Nicole Aria

Spesialist i endodonti

Martyna Rzymska

Tannpleier

Elisabeth Haugarvoll Helland

Spesialist i endodonti

Sindre Jørgensen Sekse

Tannlege

Anne Lerum

Tannlege

Helene Meyer

Tannlege

Bjarte Løvfall

Tannlege

Trond Helgesen

Tannlege

Åslaug Haugsdal

Tannlege

Randi Berge Jacobsen

Tannlege

Martine Hauge Ludvigsen

Tannpleier

Beate Drews Pettersen

Tannpleier

Rebekka Kirketeig

Tannpleier