VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Tannrens med airflow kr 650,-*

Ønsker du å fjerne misfarging på tennene av kaffe, te eller røyk? Da vil en rens med airflow kunne hjelpe deg. Inkluderer fjerning av tannstein.

*Tilbudet gjelder nye og eksisterende pasienter. Ordinær pris: 975,-

Book tilbud nå

Full undersøkelse m/røntgen kr 990,-*

Lenge siden du har vært hos tannlegen? Få full røntgensatus, kontroll av tannsett/munnhule, fjerning av tannstein og misfarging med scaling og airflow. 

*Tilbudet gjelder nye pasienter. Ordinær pris: 2025,-

Book tilbud nå

Tannbleking kr 3500,-*

Blekeskinner til over- og underkjeve. Få med 4 sprøyter med blekemiddel og en tube tannkrem som gjør at tennene holder seg hvite mye lengre.

*Forutsetter at du har hatt undersøkelse med røntgen de siste 6 – 12 månedene. Ordinær pris: 5500,-

Book tilbud nå

Din tannlege i Narvik

Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling som undersøkelser, forebyggende behandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer og estetisk tannbehandling og implantatbehandling.

Vi søker kontinuerlig etter å utvikle vår faglige kompetanse, og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten på behandlingen vi tilbyr.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Narvik

Ved akutt behov for tannlege i Narvik håper vi du ringer oss direkte. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med estetikk og tannsmerte, og forhåpentligvis vil vi kunne tilby deg akutt tannlegetime på dagen!

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Profesjonell og behagelig. Føler meg alltid i de beste hender i denne flotte klinikken.»

«Flinke folk! Lytter og tar seg god tid. Godt humør på alle man treffer og på alle som jobber med én. Moderne og fine lokaler.»

«Utrolig profesjonelle og dyktige folk som jobber der. Kjempe service og alltid et smil om munnen når man kommer. Anbefales. Beste tannhelsesenter i Norge.»