Bestill time
Velkommen til

Oris Dental Narvik

Dronningens gate 23,
8514  Narvik

Åpningstider

Mandag – Fredag 08:00 – 15:45
Vakttelefon
Lørdag – Søndag
09:00 – 11:00

Din tannlege i Narvik

Oris Dental Narvik tilbyr allmenn og estetisk tannbehandling. Med høy kompetanse er du sikret behandling hos vår tannlege av høy kvalitet.

Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling som undersøkelser, forebyggende behandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer og estetisk tannbehandling og implantatbehandling.

Vi søker kontinuerlig etter å utvikle vår faglige kompetanse, og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten på behandlingen vi tilbyr.

Velkommen til oss!

«Utrolig profesjonelle og dyktige folk som jobber der. Kjempe service og alltid et smil om munnen når man kommer. Anbefales. Beste tannhelsesenter i Norge.»

Akutt tannlege Narvik

Ved akutt behov for tannlege i Narvik håper vi du ringer oss direkte. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med estetikk og tannsmerte, og forhåpentligvis vil vi kunne tilby deg akutt tannlegetime på dagen!

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Invisalign®

Få nytt smil på kun 3 måneder med usynlig tannregulering!

Les mer

Studentrabatt

Hos oss får studenter fast pris på undersøkelse og rabatt på øvrige behandlinger!

Les mer

Våre behandlere

Mats Sørensen

Tannlege

Tommy Berg Larsen

Tannlege

Karoline Sørensen

Tannlege

Line Klippenvåg

Tannlege

Mariell Stormo

Tannpleier

Bendik Sørensen

Tannlege