Bestill time

Tilbud til nye pasienter

Få undersøkelse med tannrens til kun 990,-

Les mer
Velkommen til

Oris Dental Narvik

Dronningens gate 23
8514  Narvik

Åpningstider

Mandag – Fredag 08:00 – 15:45
Vakttelefon
Lørdag – Søndag
09:00 – 11:00

Din tannlege i Narvik

Oris Dental Narvik tilbyr allmenn og estetisk tannbehandling. Med høy kompetanse er du sikret behandling hos vår tannlege av høy kvalitet.

Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling som undersøkelser, forebyggende behandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer og estetisk tannbehandling og implantatbehandling.

Vi søker kontinuerlig etter å utvikle vår faglige kompetanse, og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten på behandlingen vi tilbyr.

Velkommen til oss!

«Utrolig profesjonelle og dyktige folk som jobber der. Kjempe service og alltid et smil om munnen når man kommer. Anbefales. Beste tannhelsesenter i Norge.»

Akutt tannlege Narvik

Ved akutt behov for tannlege i Narvik håper vi du ringer oss direkte. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med estetikk og tannsmerte, og forhåpentligvis vil vi kunne tilby deg akutt tannlegetime på dagen!

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Bleking av tenner

Gå sommeren i møte med et smil!
Kun 3750,-

Les mer

Få tannrens med Airflow til kun kr 650,-

For nye og eksisterende pasienter

Les mer

Studentrabatt

Hos oss får studenter fast pris på undersøkelse og rabatt på øvrige behandlinger!

Les mer