Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Måløy har tannleger med kompetansen som kreves for å ivareta dine tenner på best mulig måte. Vi er en moderne tannlegepraksis som tilbyr alle typer tannbehandlinger og tannhelsetjenester.

Ved vårt tannhelsesenter får du et komplett tannhelsetilbud og vi vil alltid gjøre vårt beste for å møte dine forventninger.

Tannklinikken har det nyeste innen utstyr og tannpleieprodukter. Tannhelsesenteret består i dag av flere dedikerte og faglig oppdaterte tannleger og tannpleiere.

Vi er godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med HELFO refusjon.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege i Måløy

Akutt behov for tannlege i Måløy? Vi gjør vårt ytterste for å være tilgjengelig når du trenger det mest.

Vi tilbyr time både dag og kveld ved akutte tilfeller. Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Tannlege med spesialkompetanse på Vågsøy

Ved klinikken har vi tannlege med spesialkompetanse innen implantatprotetikk. Alle våre tannleger og personell har alle lang erfaring innen smertefri tannbehandling. Snakk med oss og vi vil se til at du får en så positiv opplevelse som mulig.

Vi har stort fokus på trygghet og kvalitet, og som pasient skal du oppleve at både din helse og tenner er godt ivaretatt. Etter dine ønsker setter vi gjerne opp avtale om jevnlig kontroll og forebyggende tannpleie. Vi oppfordrer til dette for å forhindre fremtidig utvikling av karies og tannkjøttsykdommer.

Måløy Tannhelsesenter blir en del av Oris Dental

Måløy Tannhelsesenter ble en del av Oris Dental i november 2020. Klinikken ble stiftet i 2017 av tannlege Jon-Reidar Eikås, etter overtagelse av tannlege Mindor Kvalheim sin praksis, som har vært i drift siden 1976.

Menneskene ved tannklinikken forblir de samme og pasientene står enda mer i fokus. Ved å bli Oris Dental Måløy kan tannlegene våre dedikere mer tid til deres lidenskap, som er å hjelpe pasienter på veien mot en sunn munnhelse.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Hanne Aaning Olsen

Avdelingsleder

Kristina Enoksson

Tannlege

Jon-Reidar Eikås

Tannlege

Mindor Kvalheim

Tannlege

Tove Runderheim Nerland

Tannpleier