Bestill time
Velkommen til

Oris Dental Måløy

Gate 1 nr. 107,
6700  Måløy

Åpningstider

Mandag – Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege på Måløy

Oris Dental Måløy har tannleger med kompetansen som kreves for å ivareta dine tenner på best mulig måte. Vi er en moderne tannlegepraksis som tilbyr alle typer tannbehandlinger og tannhelsetjenester. Ved vårt tannhelsesenter får du et komplett tannhelsetilbud og vi vil alltid gjøre vårt beste for å møte dine forventninger.

Ved vår tannklinikk har vi det nyeste innen utstyr og tannpleieprodukter. Tannhelsesenteret består i dag av flere dedikerte og faglig oppdaterte tannleger og tannpleiere. Vi er også godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med HELFO refusjon.

«Flinke og dyktige behandlere. Denne klinikken anbefales på det varmeste!»

Akutt tannlege Måløy

Akutt behov for tannlege på Måløy? Vi gjør vårt ytterste for å være tilgjengelig når du trenger det mest. Vi tilbyr time både dag og kveld ved akutte tilfeller. Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Tannlege med spesialkompetanse på Vågsøy

Ved klinikken har vi tannlege med spesialkompetanse innen implantatprotetikk. Alle våre tannleger og personell har alle lang erfaring innen smertefri tannbehandling. Snakk med oss og vi vil se til at du får en så positiv opplevelse som mulig.

Vi har stort fokus på trygghet og kvalitet, og som pasient skal du oppleve at både din helse og tenner er godt ivaretatt. Etter dine ønsker setter vi gjerne opp avtale om jevnlig kontroll og forebyggende tannpleie. Vi oppfordrer til dette for å forhindre fremtidig utvikling av karies og tannkjøttsykdommer.

Måløy Tannhelsesenter blir en del av Oris Dental

Måløy Tannhelsesenter ble en del av Oris Dental i november 2020. Klinikken ble stiftet i 2017 av tannlege Jon-Reidar Eikås, etter overtagelse av tannlege Mindor Kvalheim sin praksis, som har vært i drift siden 1976.

Menneskene ved tannklinikken forblir de samme og pasientene står enda mer i fokus. Ved å bli Oris Dental Måløy får tannlegene mer tid til å jobbe med deres lidenskap for tannhelse, og mer tid til å hjelpe deres pasienter.

Vis mer Vis mindre
Bakgrunnsbilde for behandlinger

Velg behandling