VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Løkketangen Sandvika

Våre åpningstider

Mandag-Fredag 08.00- 16.00

Akutt hjelp?
Vår klinikk på Aker Brygge tilbyr tannlegevakt 365 dager i året.
Ta kontakt på tlf 22 83 82 00.

Lørdag 10:00-14:00
Søndag 10:00-13:00 (Tannlegevakt på telefon)

Les mer om tannlegevakt i Oslo

Adresse
Løkketangen 12a, 1337 Sandvika

Om oss

Oris Dental Løkketangen er en flott tannklinikk, sentralt beliggende i Sandvika, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Hos får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Tannlegeskrekk?
Våre tannleger har lang og god erfaring med tannlegeskrekk og hos oss er det du som pasient som bestemmer tempoet. Vi skal sammen finne løsninger som fungerer for deg og som gjør at du føler deg trygg. Vi tilbyr deg samtaleterapi, tannbehandling under narkose eller beroligende midler hvis det trengs. Behandlingen hos oss skal oppleves smertefri.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til odontofobi (tannlegeskrekk) og hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt denne.

Velkommen til oss!VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Hyggelig personal. Rene lokaler og flinke tannleger. Dette er et tannlegesenter jeg kan anbefale til andre.»

«Anbefales på det varmeste. Veldig profesjonelle, hyggelige og etterrettelige. Anders er en meget dyktig spesialist som virkelig har imponert med sitt arbeid på tennene mine. Alt personale på Løkketangen med Berit, Mette og tannpleierne er utrolig vennlige og serviceinnstilte.»