VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Løkketangen Sandvika

Våre åpningstider

Mandag-Fredag 08.00- 16.00

Adresse
Løkketangen 12 a, 1337 Sandvika

Julekampanje på tannbehandling!

Gå julen i møte med et smil! Nå får du kjempegode kampanjetilbud på vår klinikk.

Book time i dag og sikre deg behandling til rabattert pris. Timen må bookes innen 8. desember og benyttes innen 31.01.2020.

O smil med din glede!

Sjekk ut våre gode kampanjetilbud!

Om oss

Oris Dental Løkketangen er en flott tannklinikk, sentralt beliggende i Sandvika, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Hos får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Tannlegeskrekk?
Våre tannleger har lang og god erfaring med tannlegeskrekk og hos oss er det du som pasient som bestemmer tempoet. Vi skal sammen finne løsninger som fungerer for deg og som gjør at du føler deg trygg. Vi tilbyr deg samtaleterapi, tannbehandling under narkose eller beroligende midler hvis det trengs. Behandlingen hos oss skal oppleves smertefri.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til odontofobi (tannlegeskrekk) og hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt denne.

Velkommen til oss!VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde kunder

«Jeg hadde tannlegeskrekk, men det forsvant med den snille tannlegen min. Så jeg anbefaler å bestille time hos Oris Dental Løkketangen!»

«Har slitt med tannlegeskrekk i årevis, men føler meg trygg her. Flinke folk som gjør en god jobb. De bryr seg om mer enn bare tennene!»

«Flinke tannleger som har tid til deg.»