Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Trenger du hjelp til å finne frem? Klikk her for en veibeskrivelse.

Ved Oris Dental Løkketangen, midt i Sandvika sentrum, hjelper vi deg med å ivareta god munnhelse, ved å forebygge og behandle alt fra tannstein og dårlig ånde til tannkjøttbetennelse og tapte tenner. 

Her blir du møtt av ansatte som gir deg god og skånsom tannbehandling. Gjennom tilrettelegging, omsorg, og faglig kompetanse sørger vi for at du føler deg trygg og godt ivaretatt. 

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Du er også hjertelig velkommen til å stikke innom klinikken vår for en prat.  

Velkommen til god og trygg behandling hos oss! Du finner oss midt i Sandvika sentrum.

Vi tilbyr hyggelige tannleger med bred kompetanse innen:

  • Oralkirurgi
  • Tannimplantat (tenner på dagen)
  • Behandling av tannkjøttsykdom (periodontitt/pyrea)
  • Tilbaketrukket tannkjøtt (retraksjonskirurgi)
  • TMD (kjeveleddsproblemer)
  • Krone, bro, fasett
  • Protese / gebiss
  • Kosmetisk tannbehandling
  • Bleking av tenner
  • Tannrens med Airflow

Tannlegeskrekk?

Er du engstelig for å gå til tannlegen? Da er du ikke alene. Nærmere 1 million nordmenn kvier seg for å gå til tannlegen. Tannlegeskrekk (odontofobi), er noe vi tar på største alvor, og du kan føle deg trygg på at vi har lang og god erfaring med behandling av pasienter med odontofobi, tar oss ekstra god tid til å lytte, og jobber for å finne en løsning på hvordan vi kan hjelpe deg med å gi smertefri behandling – sammen.  

Har du tannlegeskrekk, anbefaler vi deg derfor å opplyse om dette ved bestilling av time, slik at vi best mulig kan tilrettelegge ditt besøk hos oss.  

Les mer om hvordan vi behandler pasienter med tannlegeskrekk på Trygg. 

Ta vare på tannhelsen med en forebyggende, årlig tannsjekk

Vi anbefaler at du går jevnlig til kontroll for å få sjekket tenner og tannkjøtt. På en slik undersøkelse tar vi røntgenbilder, sjekker tenner og munnhule grundig. Her kan vi avdekke skader som bør repareres, og begynnende og potensielle sykdommer og skader som kan forebygges. 

Vi har blitt en del av Oris Dental

Løkketangen Tannlegesenter ble startet av Tannlege Anders Wangestad i 1992, og i september 2018 ble vi en del av Oris Dental.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Berit Storm-Johannessen

Avdelingsleder

Jan M. Akre

Spesialist i periodonti

Henriette Næss Liisberg

Tannlege

Anders Wangestad

Tannlege

Anemone Elisabeth Ossum

Tannlege

Camilla Bergø Fiamingo

Tannpleier

Christine Hauge

Tannpleier