Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Løkketangen i Sandvika er en moderne tannklinikk, og våre tannleger bistår med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling og kirurgi.

Med mer enn 30 års erfaring har vi hjulpet 1000-vis med små og store tannbehandlinger.

Behandler vil først utrede ditt problem, deretter diskuterer vi løsninger som kan være aktuelle for deg. Du vil motta et spesifisert kostnadsoverslag som vi gjennomgår i fellesskap. Ingen behandling vil iverksettes før du har godkjent behandlingsforslaget.

Du finner vår tannklinikk i Sandvika sentrum

Klinikken finner du i hjertet av Sandvika i Bærum, ved Løkketangen-senteret.

Vi har gode muligheter for parkering i byggets underetasjen, og det er kun 2 minutters gangavstand fra Sandvika Storsenter og Sandvika stasjon.

Vi er din tannlege i Bærum. Velkommen til Oris Dental Løkketangen i Sandvika sentrum!

Akutt tannlege Sandvika

Vi hjelper deg når du er i akutt behov for tannlegetime i Sandvika. På Løkketangen kan du få time på dagen, hvor målet er å gjøre deg smertefri.

Ved behov avtaler vi ny time for videre behandling etter vi har lindret de akutte tannsmertene.

Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime i Sandvika fortest mulig. Eventuelt få noen til å ringe for deg. Etter du har fått akutt tannlegetime anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Mangler du en eller flere tenner?

 Få en uforpliktende konsultasjon – vår dyktige tannlege Anders Wangestad hjelper deg med implantater som sikrer et godt, naturlig bitt og gir deg smilet tilbake!

Les mer om implantatbehandling her!

Har kjeven låst seg?

Om kjeven går ut av ledd og munnen låses i åpen stilling, kan det gi smerter i ledd, hode, nakke og kjeve. Vi hjelper deg med akutt smerte i kjeven.

Les mer om bitt og kjeveleddsbehandling her!

Tannleger med bred kunnskap og kompetanse

Våre behandlinger bygger på kunnskap og kompetanse av behandlere med forskjellig erfaring og spesialisering. I samarbeider med meget dyktige tannteknikere leverer vi estetiske løsninger av høy kvalitet. Dermed kan du som pasient forvente et solid, faglig odontologisk tannlegearbeid.

Tannleger med spisskompetanse i Bærum

Klinikken besitter spisskompetanse innen følgende fagområder og behandlinger:

 • Tannimplantat
 • Fasetter, kroner, broer
 • Bittfysiologi
 • Kjeveleddsproblematikk
 • Nakkesmerter relatert til kjeveledd
 • Oralkirurgi
 • Periodontitt/pyrea
 • Gingival plastisk-kirurgi (retraksjon/tilbaketrukket tannkjøtt)
 • Kirurgisk fjerning av tenner
 • Sedasjon ved lett eller full narkose
 • Kosmetisk tannbehandling
 • Digital scanning av tenner

Samarbeid med tannleger utenfor Sandvika, Bærum

Vi samarbeider med kolleger i Oris Dental-kjeden, både ved å henvise til og ta i mot henvisninger fra andre spesialister. På denne måten ivaretar vi ditt behandlingsbehov og sørger for at du får tilgang på de beste tannlegene. Som pasient hos oss er du alltid i fokus og skal bli sett, hørt og føle deg ivaretatt.

Vi ønsker at du som pasient kan beholde dine tenner livet ut. Dette oppnås best ved regelmessig tannlegebesøk, forebyggende vedlikehold og tannbehandling av høy kvalitet. Vårt mål er å forebygge tannsykdommer og finne best mulig behandling for hver pasient.

Løkketangen tannlegesenter ble en del av Oris Dental

Løkketangen Tannlegesenter ble startet av Tannlege Anders Wangestad i 1992, og i September 2018 ble vi en del av Oris Dental.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Berit Storm-Johannessen

Avdelingsleder

Jan M. Akre

Spesialist i periodonti

Henriette Næss Liisberg

Tannlege

Anders Wangestad

Tannlege

Anemone Elisabeth Ossum

Tannlege

Camilla Bergø Fiamingo

Tannpleier

Christine Hauge

Tannpleier