VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oris Dental Løkketangen

Våre åpningstider

Mandag-Fredag 08.00- 16.00

Adresse
Løkketangen 12 a, 1337 Sandvika

Tannpleie?

Profesjonell tannpleie er forebygging og vedlikehold av tannhelse og tannhygiene som anbefales i tillegg til ditt daglige tannstell hjemme. Ønsker du å vite mer? Kontakt oss gjerne!

Les mer

Om oss

Løkketangen Tannlegesenter er en flott tannklinikk, sentralt beliggende i Sandvika, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Hos får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Vår tannklinikk drives etter Jim Pride-modellen, som innebærer at vi er litt annerledes enn andre klinikker på noen områder. I stedet for den tradisjonelle «sykehus-looken» har vi satt mer farge på både interiør og medarbeidere.

Velkommen til oss!VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde kunder

«Jeg hadde tannlegeskrekk, men det forsvant med den snille tannlegen min. Så jeg anbefaler å bestille time hos Oris Dental Løkketangen!»

«Har slitt med tannlegeskrekk i årevis, men føler meg trygg her. Flinke folk som gjør en god jobb. De bryr seg om mer enn bare tennene!»

«Flinke tannleger som har tid til deg.»