VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Konsultasjon om blottede tannhalser

Mange bekymrer seg for at tilbaketrukket tannkjøtt er permanent, men i de fleste tilfeller det kan behandles.

 

Les mer her for å få informasjon om våre behandlingsteknikker og hva vi kan gjøre for deg. Vi hjelper deg gjerne!

Les mer om behandlingstilbudet

Kun 490,- for Tannundersøkelse med røntgen og enkel rens

Om det er mer enn ett år siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Nå har vi tilbud på tannlegeundersøkelse med røntgen og enkel rens til kun 490 kroner!

 

Les mer om tilbudet

Vurderer du tannimplantater?

Vi hjelper deg med å erstatte tapte tenner for å gjenskape god tyggeevne og et godt smil. Vi har satt over 20.000 tannimplantater, som har hjulpet mange med økt livskvalitet.

 

Få en uforpliktende konsultasjon hvor vi vurderer ditt behandlingsbehov.

Les mer om tilbudet

Din tannlege i Sandvika, Bærum

Oris Dental Løkketangen Sandvika er et moderne tannlegesenter i Bærum. Hos oss får du hjelp fra tannlege med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling. Har du behov for tannlege i Sandvika og Bærum, så vil vi gjerne hjelpe deg!

Tannklinikken har gode muligheter for parkering, og kort gangavstand fra Sandvika Storsenter og Sandvika stasjon.

Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Akutt tannlege Sandvika

Om du er i akutt behov for tannlege i Sandvika kan du ringe oss direkte. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg akutt tannbehandling så fort det lar seg gjøre!

Har kjeven låst seg?

Om kjeven går ut av ledd og munnen låses i åpen stilling, kan det gi smerter i ledd, hode, nakke og kjeve. Vi hjelper deg med akutt smerte i kjeven.

Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime i Sandvika fortest mulig. Eventuelt få noen til å ringe for deg. Etter du har fått akutt tannlegetime anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Bitt og kjeveleddsbehandling

Vi i Oris Dental Løkketangen er dyktige på behandling av på bitt og kjeveledd, og har i mange år behandlet pasienter fra hele landet.

Les mer om bitt og kjeveleddsbehandling her!

Våre tannleger hjelper deg med odontofobi

Våre tannleger har lang og god erfaring med tannlegeskrekk, og hos oss er det du som pasient som bestemmer tempoet. Vi skal sammen finne løsninger som fungerer for deg og som gjør at du føler deg trygg. Vi tilbyr deg samtaleterapi, tannbehandling under narkose eller beroligende midler hvis det trengs. Behandling hos oss skal oppleves som smertefri. Kontakt vår tannklinikk i Sandvika / Bærum om du har spørsmål knyttet til odontofobi (tannlegeskrekk), og vi vil hjelpe deg med å få den behandlingen du ønsker.

Tannbehandling med narkose

Vi har utstyrt ett av våre behandlingsrom med anestesi-utstyr som benyttes ved større operasjoner og har et samarbeid med overlege i anestesi ved narkose. Vi har også satt opp en stol med flatskjerm, slik at du som pasienten kan se på din favorittserie mens vi jobber.

Smertefri bedøvelse

Vi benytter The Wand for smertefri bedøvelse også kalt «Tryllestaven». The Wand bedøver tannkjøttet kontinuerlig mens den settes og på den måten merker pasienten svært lite til stikket.

Vår tannklinikk i Sandvika / Bærum tar imot henvisninger for CBCT-skanning og samarbeider med Radiolog Hanne Hintze. Henvisende tannleger får rask tilbakemelding etter gjennomført undersøkelse.

Tannkroner eller tannbro

Vår iTero-skanner gir enklere og mer nøyaktig skanning med svært gode resultater. Den erstatter ordinære avtrykk ved preparering av tannkroner eller tannbroer. Dette gir oss en nøyaktig modell og egner seg godt for pasienter som sliter med brekningsrefleksen.

Mangler du en eller flere tenner?

Få en uforpliktende konsultasjon – vår dyktige tannlege Anders Wangestad hjelper deg med implantater som sikrer et godt, naturlig bitt og gir deg smilet tilbake!

Les mer om implantatbehandling her!

Ring oss i dag: 67 52 16 00

Vi er din tannlege i Bærum. Velkommen til Oris Dental Løkketangen i Sandvika sentrum!

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Hyggelig personal. Rene lokaler og flinke tannleger. Dette er et tannlegesenter jeg kan anbefale til andre.»

«Anbefales på det varmeste. Veldig profesjonelle, hyggelige og etterrettelige. Anders er en meget dyktig spesialist som virkelig har imponert med sitt arbeid på tennene mine. Alt personale på Løkketangen med Berit, Mette og tannpleierne er utrolig vennlige og serviceinnstilte.»

«Jeg vil bare gi en stor takk til Berit som tok bildet, Anders og hans flotte assistent som ble kvitt den plagsomme visdomstanna mi, både med medfølelse og hyggelig prat og til Christine som ga tennene mine en skikkelig rens og endelig forklarte hvordan tanntråden faktisk skal brukes. Jeg ble ivaretatt igjennom hele prosessen og som tredje-generasjons pasient hos dere har jeg bare positive ting å komme med. Jeg gleder meg faktisk allerede til innkallingen neste år :)»

«Du vil ikke angre på å ta kontakt med Løkketangen. Jeg har hatt alvorlig tannlegeskrekk i mange år, Anemone og Siri har kurert den.»

«Har bare positive ting å si om dere, takk for at dere har tatt meg på alvor og gjort en strålende jobb. Anbefales på det varmeste.»

«Gå til Løkketangen tannlegesenter. Der er du trygg på profesjonell behandling.»

«Hun er den mest sympatiske, hyggelig og flink tannlege man kan tenke seg!»

«Beste tannlegesenter i verden. Dyktige og veldig hyggelige, anbefales til alle!»

«Alle smiler hos tannlege Wangestad. Verdens beste tannlegesenter.»

«Dyktige medarbeidere og en stor pluss til tannteknikere.»

«Kjempeflinke folk som jobber der. Anbefales.»