VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Tilbaketrukket tannkjøtt?

Hardhendt pussing, snusing, slipemidler i tannkremen eller bruk av for stiv tannbørste er blant årsakene til at folk får skade på tannkjøttet. Ønsker du en uforpliktende konsultasjon og behandlingsplan knyttet til tilbaketrukket tannkjøtt, hjelper vi deg gjerne med dette.

Ring oss i dag: 67 52 16 00

Vil du vite mer om pusseskader? Les her!

Mangler du en eller flere tenner?

Hvis du har mistet en eller flere tenner, eller er en av mange som bærer en løs protese, kan implantater være løsningen for deg. Flere år med forskning og utvikling har gjort at tapte tannrøtter kan erstattes med et såkalt implantat. De nye tennene blir med denne løsningen festet i kjevebenet og fungerer som naturlige tenner. På vår klinikk har vi lang og bred erfaring med implantater og du vil bli godt ivaretatt. Kontakt oss dersom du ønsker en GRATIS, uforpliktende samtale hvor vi sammen kan se på en løsning, spesialtilpasset for deg. 

Ring oss i dag: 67 52 16 00

Les mer om implantatbehandling her!

Om oss

Oris Dental Løkketangen er en flott tannklinikk, sentralt beliggende i Sandvika, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Hos får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Tannlegeskrekk?
Våre tannleger har lang og god erfaring med tannlegeskrekk og hos oss er det du som pasient som bestemmer tempoet. Vi skal sammen finne løsninger som fungerer for deg og som gjør at du føler deg trygg. Vi tilbyr deg samtaleterapi, tannbehandling under narkose eller beroligende midler hvis det trengs. Behandlingen hos oss skal oppleves smertefri.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til odontofobi (tannlegeskrekk) og hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt denne.

Velkommen til oss!VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Hyggelig personal. Rene lokaler og flinke tannleger. Dette er et tannlegesenter jeg kan anbefale til andre.»

«Anbefales på det varmeste. Veldig profesjonelle, hyggelige og etterrettelige. Anders er en meget dyktig spesialist som virkelig har imponert med sitt arbeid på tennene mine. Alt personale på Løkketangen med Berit, Mette og tannpleierne er utrolig vennlige og serviceinnstilte.»