Bestill time
se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Løkketangen Sandvika

Løkketangen 12a
1337  Sandvika

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 16:00

Din tannlege i Sandvika, Bærum

Oris Dental Løkketangen i Sandvika er en moderne tannklinikk, og våre tannleger bistår med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling og kirurgi.

Med mer enn 30 års erfaring har vi hjulpet 1000-vis med små og store tannbehandlinger.

Behandler vil først utrede ditt problem, deretter diskuterer vi løsninger som kan være aktuelle for deg. Du vil motta et spesifisert kostnadsoverslag som vi gjennomgår i fellesskap. Ingen behandling vil iverksettes før du har godkjent behandlingsforslaget.

«Anbefales på det varmeste. Veldig profesjonelle, hyggelige og etterrettelige. De har er en meget dyktig spesialist som virkelig har imponert med sitt arbeid på tennene mine. Alt personale på Løkketangen er utrolig vennlige og serviceinnstilte, fra velkomst i resepsjon til oppføling av tannpleierne.»

Du finner vår tannklinikk i Sandvika sentrum

Klinikken finner du i hjertet av Sandvika i Bærum, ved Løkketangen-senteret.

Vi har gode muligheter for parkering i byggets underetasjen, og det er kun 2 minutters gangavstand fra Sandvika Storsenter og Sandvika stasjon.

Vi er din tannlege i Bærum. Velkommen til Oris Dental Løkketangen i Sandvika sentrum!

Akutt tannlege Sandvika

Vi hjelper deg når du er i akutt behov for tannlegetime i Sandvika. På Løkketangen kan du få time på dagen, hvor målet er å gjøre deg smertefri.

Ved behov avtaler vi ny time for videre behandling etter vi har lindret de akutte tannsmertene.

Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime i Sandvika fortest mulig. Eventuelt få noen til å ringe for deg. Etter du har fått akutt tannlegetime anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Mangler du en eller flere tenner?

 Få en uforpliktende konsultasjon – vår dyktige tannlege Anders Wangestad hjelper deg med implantater som sikrer et godt, naturlig bitt og gir deg smilet tilbake!

Les mer om implantatbehandling her!

Har kjeven låst seg?

Om kjeven går ut av ledd og munnen låses i åpen stilling, kan det gi smerter i ledd, hode, nakke og kjeve. Vi hjelper deg med akutt smerte i kjeven.

Les mer om bitt og kjeveleddsbehandling her!

Vis mer Vis mindre

Tannleger med bred kunnskap og kompetanse

Våre behandlinger bygger på kunnskap og kompetanse av behandlere med forskjellig erfaring og spesialisering. I samarbeider med meget dyktige tannteknikere leverer vi estetiske løsninger av høy kvalitet. Dermed kan du som pasient forvente et solid, faglig odontologisk tannlegearbeid.

Tannleger med spisskompetanse i Bærum

Klinikken besitter spisskompetanse innen følgende fagområder og behandlinger:

 • Tannimplantat
 • Fasetter, kroner, broer
 • Bittfysiologi
 • Kjeveleddsproblematikk
 • Nakkesmerter relatert til kjeveledd
 • Oralkirurgi
 • Periodontitt/pyrea
 • Gingival plastisk-kirurgi (retraksjon/tilbaketrukket tannkjøtt)
 • Kirurgisk fjerning av tenner
 • Sedasjon ved lett eller full narkose
 • Kosmetisk tannbehandling
 • Digital scanning av tenner

Samarbeid med tannleger utenfor Sandvika, Bærum

Vi samarbeider med kolleger i Oris Dental-kjeden, både ved å henvise til og ta i mot henvisninger fra andre spesialister. På denne måten ivaretar vi ditt behandlingsbehov og sørger for at du får tilgang på de beste tannlegene. Som pasient hos oss er du alltid i fokus og skal bli sett, hørt og føle deg ivaretatt.

Vi ønsker at du som pasient kan beholde dine tenner livet ut. Dette oppnås best ved regelmessig tannlegebesøk, forebyggende vedlikehold og tannbehandling av høy kvalitet. Vårt mål er å forebygge tannsykdommer og finne best mulig behandling for hver pasient.

Løkketangen tannlegesenter ble en del av Oris Dental

Løkketangen Tannlegesenter ble startet av Tannlege Anders Wangestad i 1992, og i September 2018 ble vi en del av Oris Dental.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer