Bestill time
Våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Jørpeland

Direktør Poulsons gate 68
4100  Jørpeland

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:30
Tirsdag 08:00 – 15:00
Onsdag 08:00 – 15:00
Torsdag 08:00 – 15:00
Fredag 08:00 – 14:00

Din tannlege i Strand ved Idsefjorden

Hjertelig velkommen til oss ved Oris Dental Jørpeland. Hos oss får du hjelp med de fleste typer tannbehandling fra allmennpraktiserende tannleger.

Vi tilbyr regelmessig kontroll av din tannhelse hos tannlege, hvor vi foretar en grundig undersøkelse av både tenner og tannkjøtt. I de tilfeller hvor du trenger hjelp av en tannlegespesialist, vil vi henvise deg videre til våre dyktige spesialister ved Oris Dental i Stavanger.

Et fint smil, optimal tyggefunksjon, og frihet fra smerte og sykdom er viktig for din livskvalitet. Etter dine ønsker setter vi gjerne opp avtale om jevnlig tannsjekk og forebyggende tannpleie.

Med stort fokus på kommunikasjon er vi opptatt av å lytte til dine ønsker som pasient. Av denne grunn setter vi av godt med tid til å prate med deg om ditt behandlingsbehov, og sammen planlegge en videre behandling.

«Va kjempekjekt å stikka her istedenfor å ver på skolen, sko gjerna ha gjort det igjen. Takk for en flott behandling!»

Akutt tannlege på Jørpeland

Er du i akutt behov for tannlege på Jørpeland? Ved akutt behov for hjelp forsøker vi å ta hånd om dette hurtigst mulig. Kontakt oss så tidlig på dagen som mulig, så skal vi tilrettelegge for akutt tannlegetime til deg.

Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Vis mer Vis mindre

Direkte oppgjør med HELFO

Vår tannklinikk har direkte oppgjør med Helfo dersom du har krav på det, og du betaler da kun din egenandel. Ved større arbeid vil vi også kunne tilby en avbetalingsordning.

Tidligere Tannlegene Middelthon og Haugland

Tannklinikken vår het tidligere Tannlegene Middelthon & Haugland. Den ble etablert så tidlig som i 1973, av Finn Middelthon, og har holdt til i Oldeidegården på Jørpeland siden 2008.

I november 2020 ble klinikken en del av Norges største fagmiljø innen tannhelse, Oris Dental, og vi byttet navn til Oris Dental Jørpeland. Du blir fortsatt mottatt av de samme dyktige og hyggelige ansatte ved tannklinikken vår.

Bakgrunnsbilde for behandlinger

Velg behandling

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer