Om klinikken

Hjertelig velkommen til oss ved Oris Dental Jørpeland. Hos oss får du hjelp med de fleste typer tannbehandling fra allmennpraktiserende tannleger.

Vi tilbyr regelmessig kontroll av din tannhelse hos tannlege, hvor vi foretar en grundig undersøkelse av både tenner og tannkjøtt. I de tilfeller hvor du trenger hjelp av en tannlegespesialist, vil vi henvise deg videre til våre dyktige spesialister ved Oris Dental i Stavanger.

Et fint smil, optimal tyggefunksjon, og frihet fra smerte og sykdom er viktig for din livskvalitet. Etter dine ønsker setter vi gjerne opp avtale om jevnlig tannsjekk og forebyggende tannpleie.

Med stort fokus på kommunikasjon er vi opptatt av å lytte til dine ønsker som pasient. Av denne grunn setter vi av godt med tid til å prate med deg om ditt behandlingsbehov, og sammen planlegge en videre behandling.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege på Jørpeland

Er du i akutt behov for tannlege på Jørpeland? Ved akutt behov for hjelp forsøker vi å ta hånd om dette hurtigst mulig. Kontakt oss så tidlig på dagen som mulig, så skal vi tilrettelegge for akutt tannlegetime til deg.

Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Direkte oppgjør med HELFO

Vår tannklinikk har direkte oppgjør med Helfo dersom du har krav på det, og du betaler da kun din egenandel. Ved større arbeid vil vi også kunne tilby en avbetalingsordning.

Tidligere Tannlegene Middelthon og Haugland

Tannklinikken vår het tidligere Tannlegene Middelthon & Haugland. Den ble etablert så tidlig som i 1973, av Finn Middelthon, og har holdt til i Oldeidegården på Jørpeland siden 2008.

I november 2020 ble klinikken en del av Norges største fagmiljø innen tannhelse, Oris Dental, og vi byttet navn til Oris Dental Jørpeland. Du blir fortsatt mottatt av de samme dyktige og hyggelige ansatte ved tannklinikken vår.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-26 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.
Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.