VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Trenger ditt barn tannregulering?

Tannregulering er en behandlingsmåte som benyttes for å korrigere bittfeil eller tenner som vokser skjevt. Vårt mål er alltid å skape et godt bitt og et flott smil! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål.

Få mer informasjon om tannregulering for barn

10% Studentrabatt hos vår tannlege

Vi er din studenttannlege og gir deg 10% rabatt på tannbehandling.

En undersøkelse med røntgen og enkel rens koster kun 450 kroner for studenter.

Husk studentbevis!

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke tannteknikerarbeid.

Les mer om studentrabatt

Din tannlege på Bryn

Oris Dental Bryn tilbyr det meste innen tannbehandling. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, implantat, tannregulering for voksne og barn, og “krone på dagen“.

Vi tilbyr også tannbehandling under narkose, og ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag!

Vi holder til på plan 5 på Bryn Senter. Det er gratis parkering bl.a i parkeringshus, uten lapp i vinduet! Det er lett adkomst med både trapp og heis. Lokalene er tilpasset funksjonshemmede.

Vi er din tannlege i Oslo. Velkommen til oss, vi gleder oss til å se deg!

Akutt tannlege Bryn

Ved akutt behov for tannlege på Bryn, så er du kommet til riktig sted. Vi gjør vårt beste for å tilby deg time når det haster mest. I tilfeller hvor det trengs tannkrone, som ved knekt tann, så kan vi tilby krone på dagen!

Ring oss og forklar ditt akutte behov, så skal vi sørge for at du får den nødvendige tannbehandlingen av en omtenksom tannlege.

Etter du har avtalt time for akutt behov for tannlege på Bryn, så oppfordrer vi deg til å lese vår artikkel med nyttige tips. Les artikkelen, akutt behov for tannlege her.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Etter mange år med dårlig tannbehandling og tannlegeskrekk, var det en fryd å komme til Oris Dental. Det å få en rolig og hyggelig tannlege gjør også at jeg ikke lenger gruer meg til å gå til tannlegen.»

«Fin klinikk med masse dyktige fagfolk. Ble behandlet av flere. En av dem er dyktig kliniker Lars Ove Haug, han er imøtekommende og grundig tannlege som gjør utrolig bra jobb!»