Nyhet Velkommen til

Oris Dental Arendal spesialistklinikk

Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Andre åpningstider

Onsdag 27. desember Stengt
Torsdag 28. desember Stengt
Fredag 29. desember Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Arendal ligger sentralt i Arendal, i Torvet 10, 4 etasje. Klinikken, tidligere kjent som Plussgården Tannhelse, har et engasjert team bestående av flere tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Siden etableringen har klinikken fokusert på å tilby pasientene en omfattende og skreddersydd tannbehandling som tilfredsstiller den enkelte pasients behov.

Tannlegene ved klinikken er dedikerte til å sikre at pasientene oppnår de beste mulige resultatene, både funksjonelt og estetisk, ved hjelp av de nyeste og mest effektive behandlingsmetodene.

Vi i Oris Dental Arendal vil vi fortsette å prioritere høy kvalitet på behandlingene våre og det gode pasientforholdet vi har bygget opp over mange år. Vi er spesielt opptatt av smertefri behandling og tar imot pasienter med tannbehandlingsfrykt på en best mulig måte. Du er hjertelig velkommen til et behagelig besøk i trygge omgivelser hos våre dyktige tannleger.

Akutt behov for tannlege?

Ved akutt behov for tannlege i Arendal sentrum, kan du ringe oss direkte! Er du i akutt behov for tannlege utenfor våre ordinære åpningstider, kan du ta kontakt med vår tannlegevakt i Arendal.

Etter du har fått time for akutt tannlege i Arendal sentrum, oppfordrer vi deg til å lese nyttige tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

Vi er din tannlege i Arendal sentrum. Velkommen til oss!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.