Velkommen til

Oris Dental Trondheim Spesialistklinikk

Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Andre åpningstider

Tirsdag 23. juli Stengt
Onsdag 24. juli Stengt
Torsdag 25. juli Stengt
Fredag 26. juli Stengt
Mandag 29. juli Stengt
Tirsdag 30. juli Stengt
Onsdag 31. juli Stengt
Torsdag 1. august Stengt
Fredag 2. august Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Hos oss blir du møtt av ansatte som gir deg skånsom og god tannbehandling. Gjennom tilrettelegging, omsorg og faglig kompetanse sørger vi for at du føler deg trygg og godt ivaretatt.

Vi er en spesialistklinikk, og tilbyr spesialisttjenester innen endodonti (rotfylling) og periodonti (tannkjøttsykdommer).

Ikke nøl med å kontakte oss, vi svarer gjerne på dine spørsmål! Velkommen til god og trygg behandling hos oss!

Tannlegeskrekk?

Er du engstelig for å gå til tannlegen? Da er du ikke alene. Nærmere én million nordmenn kvier seg for å gå til tannlegen. Tannlegeskrekk (odontofobi), er noe vi tar på største alvor, og du kan føle deg trygg på at hos oss møter du kun behandlere med lang erfaring med behandling av pasienter med odontofobi. Vi tar oss ekstra god tid til å lytte, og jobber for å finne en løsning på hvordan vi kan hjelpe deg med å gi smertefri behandling – sammen.

Les mer om hvordan vi behandler pasienter med tannlegeskrekk på Trygg.

Vi har blitt en del av Oris Dental

Sentral Dental ble i 2023 en del av Oris Dental. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og ressurser for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.