Velkommen til

Oris Dental Tannteam Spesialistklinikk

Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Andre åpningstider

Tirsdag 16. juli Stengt
Onsdag 17. juli Stengt
Torsdag 18. juli Stengt
Fredag 19. juli Stengt
Mandag 22. juli Stengt
Tirsdag 23. juli Stengt
Onsdag 24. juli Stengt
Torsdag 25. juli Stengt
Fredag 26. juli Stengt
Mandag 29. juli Stengt
Tirsdag 30. juli Stengt
Onsdag 31. juli Stengt
Torsdag 1. august Stengt
Fredag 2. august Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Tannteam finner du ved Østre Nesttunvegen, lett tilgjengelig i øvre del av handlegaten på Nesttun.

Våre behandlere og personell er opptatt av faglig dyktighet og fokuserer på å skape trygge og gode opplevelser for våre pasienter. Vi har tilknyttet spesialist i oral protetikk, oralkirurg, radiolog og CBCT.

Vi følger til enhver tid Helsedirektoratet sine retningslinjer for smittevern og tannbehandling. Med god kapasitet tar vi imot nye pasienter og henvisninger til våre spesialister.

Velkommen til oss!

Bli fast pasient ved vår tannklinikk på Nesttun

Tannteam på Nesttun ønsker alle velkomne. Om du ønsker faste innkallinger for sjekk eller behandling, vil vi sette deg opp i systemet vårt og sørge for at du får en påminnelse. Med oss blir du godt ivaretatt av vårt team bestående av dyktige tannpleiere og tannleger. Vår hovedprioritet er din munnhelse og sørge for at tennene dine holder seg sunne gjennom hele livet.

Akutt tannlege i Nesttun

Om du befinner deg i en akutt situasjon og trenger en tannlege på Nesttun, vil vi ved Tannteam gjøre vårt ytterste for å assistere deg så snart som mulig. Ring oss direkte på 55 13 67 05 og beskriv hendelsen, så vil vi sørge for å hjelpe deg med å lindre smerter og håndtere eventuelle tannskader.

Har du tannlegeskrekk?

Vi forstår at mange kan kjenne på angst ved tanken på et tannlegebesøk. Vårt team møter daglig pasienter med tannlegeskrekk og har utviklet metoder og teknikker for å hjelpe med dette. Vi tror på viktigheten av tålmodighet, tid og klare forklaringer før, under og etter behandlingen. Hvis du informerer oss om din tannlegeskrekk i forkant, vil vi sørge for å tilpasse besøket ditt slik at du føler deg så komfortabel som mulig.

Hvor finner du oss?

Tannteam ligger sentralt i øvre del av handlegaten på Nesttun. Vi er kun en kort spasertur unna de viktigste transportmulighetene. Besøksadressen vår er Østre Nesttunveg 14. For de som benytter offentlig transport, er det enkelt å finne frem til oss, og vi har mange pasienter som reiser fra ulike deler av Bergen og omlandet.

Tannteam ble grunnlagt i 2010 og har siden den tid vokst til et kontorfellesskap med spesialister innen de fleste odontologiske disipliner. I 2023 styrket vi vårt faglige nettverk ytterligere ved å bli en del av Oris Dental. Men til tross for denne forandringen, kan du forvente å møte de samme dedikerte og vennlige ansiktene når du besøker vår klinikk.

Velkommen til Tannteam – hvor din tannhelse er vår høyeste prioritet!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Behandlere

Kristin Berg Løseth

Avdelingsleder

Arild Kvalheim

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Siri Kvalheim

Spesialist i protetikk

Kjetil Kuhnle

Spesialist i endodonti

Cecilie Tronstad

Tannpleier