VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Velkommen til
Oralkirurgisk Klinikk

Våre åpningstider

Mandag-torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00

Telefontider
Mandag-torsdag 08.00-15.45
Fredag 08.00-15.00

Adresse
Sørkedalsveien 10A
0369 Oslo

Mangler du en eller flere tenner?

Vi har mer en 20 års erfaring med implantatbehandling. Tenner er en viktig del av oss. De er viktige for vår tyggefunksjon og fordøyelse av maten og de er en del av vår personlighet, vårt utseende og har betydning for vår livskvalitet. Implantater gjør oss i stand til å erstatte tapte tenner med nye fastsittende […]

Bestill time

Om oss

Ved Oralkirurgisk klinikk har vi arbeidet med oral kirurgi og implantatbehandling i mer enn 25 år. Vårt mål er å alltid være oppdatert innen et fagfelt i utvikling – både når det gjelder behandlingsmetoder og teknologi til beste for våre pasienter.

Hos oss treffer du erfarne spesialister innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og oral radiologi. Det er også en anestesilege tilknyttet klinikken. Sammen med våre velutdannede assistenter ønsker vi å gi våre pasienter en best mulig behandlingsopplevelse. Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.


VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde kunder

«Veldig enkelt å finne klinikken, til og med for noen som ikke ofte er i byen. Alt i alt var opplevelsen så positiv og behagelig som det kunne ha blitt»