tannkjøttsykdom

Vanlige åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 15:00

Andre åpningstider

Fredag 22. desember Stengt
Mandag 25. desember Stengt
Tirsdag 26. desember Stengt
Onsdag 27. desember Stengt
Torsdag 28. desember Stengt
Fredag 29. desember Stengt
Mandag 1. januar Stengt

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oralkirurgisk klinikk har vi arbeidet med oralkirurgi og implantatbehandling i mer enn 35 år.

Vi tar imot henvisninger for spesialistbehandling, men pasienter kan også henvende seg direkte til oss for konsultasjon og behandling.

Sammen med våre velutdannede assistenter ønsker vi å gi våre pasienter en best mulig behandlingsopplevelse. Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vårt mål er å alltid være oppdatert innen et fagfelt i utvikling – både når det gjelder behandlingsmetoder og teknologi, til beste for våre pasienter.

Velkommen til oss!

Spesialister innen flere fagretninger

Hos oss treffer du erfarne spesialister innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og oral radiologi. Det er også en anestesilege tilknyttet klinikken.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen ved t-banen. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Majorstua

Er du i akutt behov for tannlege ved Majorstua? Ring oss direkte og forklar ditt problem, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Vi har spesialister på huset som kan bistå ved større akutte tannskader. Ved behov har vi tilgang på lege, spesialist i anestesi.

Etter du har ringt oss og fått akutt tannlegetime, anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Oralkirurgi og oral medisin i Oslo

Våre spesialister utfører alle former for oralkirurgisk og implantatprotetisk behandling. Hos oss får du utredning med oppfølgende behandling av slimhinnelidelser, kjeveleddsproblemer, og smerteutredninger i tann og kjeveregionen.

Personlig helseskjema

Vi trenger informasjon om våre pasienter med personalia og informasjon om helsetilstand og eventuelt medikamentbruk. Alle pasienter må derfor fylle ut ett personlig helseskjema ved førstegangs besøk på klinikken.

Oppfølging etter behandling

Mange pasienter har spørsmål i forbindelse med operasjon og eventuell rehabiliteringsperiode. Les mer om post-operativ informasjon ved å klikke her.

Betaling og støtte til oralkirurgisk behandling

De fleste oralkirurgisk behandlinger dekkes i dag delvis av trygden. Oralkirurgisk klinikk AS har direkte oppgjørsordning med trygdekontoret slik at pasienten kun betaler sin egenandel. Poliklinisk behandling skjer mot kontant betaling og bankkort kan benyttes.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du første tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere