VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Din tannlege på Majorstua

Ved Oralkirurgisk klinikk har vi arbeidet med oral kirurgi og implantatbehandling i mer enn 25 år. Vårt mål er å alltid være oppdatert innen et fagfelt i utvikling – både når det gjelder behandlingsmetoder og teknologi til beste for våre pasienter.

Hos oss treffer du erfarne spesialister innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og oral radiologi. Det er også en anestesilege tilknyttet klinikken. Sammen med våre velutdannede assistenter ønsker vi å gi våre pasienter en best mulig behandlingsopplevelse. Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen ved t-banen. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Majorstua

Er du i akutt behov for tannlege ved Majorstua? Ring oss direkte og forklar ditt problem, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Vi har spesialister på huset som kan bistå ved større akutte tannskader. Ved behov har vi tilgang på lege, spesialist i anestesi. Etter du har ringt oss og fått akutt tannlegetime, anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.


VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Utrolig flinke folk, anbefaler på det sterkeste!»

«Anbefaler på det sterkeste! Jeg sa ifra om at jeg gruet meg til å fjerne visdomstennene pga en negativ opplevelse hos en annen kirurg. Alle som jeg møtte var blide, snille, tålmodige og forståelsesfulle. De hadde god tid til å snakke med meg, roe meg ned og rett og slett se meg som et menneske og ikke bare en kropp å operere på.»