Bestill time

Vi tar imot henvisninger

Henvis dine pasienter til Oralkirugisk klinikk for spesialistbehandling.

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Oralkirurgisk Klinikk

Sørkedalsveien 10A
0369  Oslo

Åpningstider

Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 15:00

Din tannlege på Majorstua

Ved Oralkirurgisk klinikk har vi arbeidet med oralkirurgi og implantatbehandling i mer enn 35 år.

Vi tar imot henvisninger for spesialistbehandling, men pasienter kan også henvende seg direkte til oss for konsultasjon og behandling.

Sammen med våre velutdannede assistenter ønsker vi å gi våre pasienter en best mulig behandlingsopplevelse. Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vårt mål er å alltid være oppdatert innen et fagfelt i utvikling – både når det gjelder behandlingsmetoder og teknologi, til beste for våre pasienter.

«Anbefaler på det sterkeste! Jeg sa ifra om at jeg gruet meg til å fjerne visdomstennene pga en negativ opplevelse hos en annen kirurg. Alle som jeg møtte var blide, snille, tålmodige og forståelsesfulle. De hadde god tid til å snakke med meg, roe meg ned og rett og slett se meg som et menneske og ikke bare en kropp å operere på.»

Spesialister innen flere fagretninger

Hos oss treffer du erfarne spesialister innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og oral radiologi. Det er også en anestesilege tilknyttet klinikken.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen ved t-banen. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Majorstua

Er du i akutt behov for tannlege ved Majorstua? Ring oss direkte og forklar ditt problem, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Vi har spesialister på huset som kan bistå ved større akutte tannskader. Ved behov har vi tilgang på lege, spesialist i anestesi.

Etter du har ringt oss og fått akutt tannlegetime, anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Vis mer Vis mindre

Oralkirurgi og oral medisin i Oslo

Våre spesialister utfører alle former for oralkirurgisk og implantatprotetisk behandling. Hos oss får du utredning med oppfølgende behandling av slimhinnelidelser, kjeveleddsproblemer, og smerteutredninger i tann og kjeveregionen.

Personlig helseskjema

Vi trenger informasjon om våre pasienter med personalia og informasjon om helsetilstand og eventuelt medikamentbruk. Alle pasienter må derfor fylle ut ett personlig helseskjema ved førstegangs besøk på klinikken.

Oppfølging etter behandling

Mange pasienter har spørsmål i forbindelse med operasjon og eventuell rehabiliteringsperiode. Vi er tilgjengelig på mail for å besvare alle spørsmål, og oppfordrer pasienter til å sende oss en henvendelse.

Betaling og støtte til oralkirurgisk behandling

De fleste oralkirurgisk behandlinger dekkes i dag delvis av trygden. Oralkirurgisk klinikk AS har direkte oppgjørsordning med trygdekontoret slik at pasienten kun betaler sin egenandel. Poliklinisk behandling skjer mot kontant betaling og bankkort kan benyttes.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer