Tannregulering for voksen

Når er det behov for tannregulering til en voksen?

Behandlingen kan være aktuell ved blant annet:

  • Tidligere ubehandlet bittfeil.
  • Tenner som har flyttet seg, for eksempel på grunn av tannkjøttsykdom.
  • Tap av tenner eller stor tannslitasje. Her kan det være nødvendig med tannregulering før tenner skal erstattes med kroner/broer/implantater eller bygges opp igjen.

Tannregulering for voksen som er mindre synlig

Mange voksne kvier seg for bruk av tannregulering. Hos Oris Dental tilbyr vi estetiske behandlingsmetoder som for eksempel tannfarget reguleringsapparatur, som er hvite fester på tennene i stedet for metall.

Vi tilbyr også tannregulering på baksiden av tennene, samt usynlig tannregulering med gjennomsiktige plastskinner. Med andre ord er det fullt mulig å få et rett og pent smil, uten at det går ut over utseendet underveis i behandlingsperioden!

Ønsker du å vite mer om dine muligheter rundt tannregulering?

Kom i gang med tannregulering for voksne

Dersom du lurer på om tannregulering kan være riktig løsning for deg, anbefaler vi at du bestiller time for undersøkelse og konsultasjon hos din nærmeste Oris Dental klinikk allerede i dag.

En konsultasjon er helt uforpliktende og vil gi deg svar på alle spørsmål du måtte ha. Du vil også få presentert et forslag til behandlingsforløp, samt et prisoverslag.

Dersom du har krav på støtte fra HELFO til behandlingen, vil vi kunne gi deg informasjon om dette under konsultasjonstimen.