Fyller du 21-24 år i år?

Da har du rett på reduksjon i pris på nødvendig tannbehandling.*

Det er ikke alltid like lett å prioritere tannhelsen når man er student, eller nylig har fått sin første jobb. Økonomi, tannlegeskrekk og en travel hverdag er noen av de vanligste grunnene til hvorfor man utsetter eller dropper tannlegebesøket. Det er imidlertid viktig å ta vare på en god munnhygiene i denne perioden av livet, siden munnhelse henger tett sammen med den generelle helsen din. Derfor tilbyr den offentlige tannhelsetjenesten et godt tannhelsetilbud til deg for å tilrettelegge for god munn- og tannhelse.

Et godt tilbud

Tilbudet gir deg 75 % prisreduksjon på tannbehandling og kan benyttes ved fem Oris Dental-klinikker i Trondheim.** Det er Helse- og omsorgsdepartementet som står for tilbudet, men tilbudet gjelder på lik linje for både private og offentlige tannklinikker. Hos Oris Dental kan du bestille time enkelt på nett. Da kan du selv velge både tidspunkt som passer deg best, og hvilken behandler du ønsker å gå til. Bestill time her.

Trygg tannbehandling

Sliter du med en vond visdomstann, har du skadet en tann under trening, eller lurer du på om du har et hull? Hos Oris Dental kan vi hjelpe deg med det du måtte trenge av tannhelsetjenester. Vi har også sertifiserte behandlere innen odontofobi (tannlegeskrekk) som tar seg god tid til deg, og tar engstelsene dine på alvor. Kontakt din nærmeste klinikk for en uforpliktende prat, slik at vi sammen kan finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg.

Hvor ofte bør jeg gå til tannlegen?

Vi anbefaler de fleste å gå til tannlegen minst én gang i året. Enkelte trenger hyppigere besøk, andre sjeldnere, så forhør deg med din behandler hvor ofte du bør ta en forebyggende tannsjekk. En god tannrens kan også anbefales jevnlig for å redusere misfarging, ivareta god ånde og en sunn tannhelse.

* Omfanget av tannhelsetilbudet baserer seg på en individuell vurdering av den enkeltes behov. 

** Tilbudet gjelder for deg som fyller 21-24 år i år, som er bosatt i Trondheim, og benytter tannhelsetjenester i Trondheim kommune. Spesialistklinikker (Trondheim Spesialistklinikk) tilbyr ikke dette tilbudet. Lurer du på om tilbudet gjelder en annen kommune – forhør deg med en lokal, offentlig tannklinikk. 

Har du dårlig råd, kan du søke NAV om støtte til tannbehandling.