Digital tannsjekk

En tjeneste fra Oris Dental

Ta tannsjekken trygt i ditt eget hjem

Tannhelse på dine premisser

Vi vet at det å møte rett på klinikk for mange kan oppleves krevende av ulike årsaker, derfor tilbyr vi også å starte tannhelsereisen digitalt.

Med Digital tannsjekk sender du oss bilder tatt med din egen smarttelefon, og får en vurdering av din tannhelse i retur.

Overkom dørstokkmila på tre minutter

Ta bilder som anvist og motta en lettfattelig, innledende vurdering.

Dedikerte behandlere

I Oris Dental jobber vi hele tiden med å videreutvikle kunde- og pasientreisen vår. Digital tannsjekk erstatter ikke den regelmessige tannsjekken med røntgenbilder eller andre kliniske undersøkelser, men er et flott utgangspunkt for de som ønsker en innledende evaluering uten å møte opp fysisk på klinikk i første omgang.

Vi vet av erfaring at de finnes mange der ute som synes at akkurat det er utfordrende.

Når du sender inn bilder som anvist blir tannhelsen din evaluert av AI-teknologi før det sendes videre til tannlegene våre. Vi følger deretter opp sånn som det passer deg best.

Ukomplisert og effektivt for deg som pasient

Når ny teknologi eller behandlingsløsninger blir tilgjengelig, evaluerer vi alltid hvorvidt disse kan være nyttige for deg.
Dersom våre eksperter finner at nye behandlingsformer er trygge og fordelaktige for våre pasienter, integrerer vi disse raskt på våre klinikker.

Slik kan du være sikker på at du alltid har tilgang på bransjens tryggeste, mest effektive og moderne behandlingsalternativer hos oss.

Dette kan våre tannleger vurdere via Digital tannsjekk

Start Digital tannsjekk nå

Tannlegene våre vurderer og rapporterer

Våre medarbeidere gjennomfører jevnlig kursing og videreutdannelse gjennom vårt eget Oris Academy og andre anerkjente institusjoner nasjonalt og internasjonalt.

Selv om vi naturligvis fokuserer mye på klinisk fag, er vårt mål at vi også skal være bransjeledende på alt fra pasientkommunikasjon til arbeidsmiljø.


Vi vet at tannlegebesøk kan være en påkjenning. Hos Oris er det ikke bare det kliniske i behandlingen som står i fokus, men også det mellommenneskelige. Løsninger tilpasset behovet til hver enkelt pasient er svært viktig for oss.

Viktig info

Vilkår og tilgjengelighet

Oris Dental ruller ut Digital tannsjekk stegvis over hele landet. I den første pilotperioden vil tjenesten kun være tilgjengelig for deg som bor i Oslo, Trondheim og Nordfjordeid.

Vil du vite når Digital tannsjekk blir tilgjengelig der du er? Meld deg opp til vårt nyhetsbrev.

Tjenesten er produsert av vår partner Dental Monitoring, hvis vilkår må godkjennes i plattformen. I Oris Dental har vi strenge regler for oppbevaring og behandling av pasientdata, informasjon om dette finner du i vår personvernerklæring.

Start Digital tannsjekk

Fyll ut skjema og send inn bilder som forespurt.
I retur vil du motta en lettfattelig rapport med evaluering og anbefalinger fra våre tannleger.