Digital tannsjekk

En tjeneste fra Oris Dental

Start tannsjekken trygt i ditt eget hjem

Tannhelse på dine premisser

Vi vet at det å møte rett på klinikk kan oppleves krevende for mange. Derfor tilbyr vi å starte tannsjekken digitalt, via telefonen.

Med Digital tannsjekk tar du bilder av tennene med din smarttelefon, sender bildene til oss, og får en vurdering av din tannhelse i retur. Enkelt og trygt.

Overkom dørstokkmila på tre minutter

Send bilder av tennene dine til oss, og motta en lettfattelig, innledende vurdering av din tannhelse.

En innledende evaluering

Digital tannsjekk erstatter ikke den ordinære tannsjekken med røntgenbilder og kliniske undersøkelser, men er en myk start for de som ønsker en innledende evaluering, uten å møte opp på klinikk.

Sender du bilder av tennene dine til oss, vil tannhelsen din bli evaluert av AI-teknologi før bildene sendes videre til analyse hos våre tannlegene. Deretter vil vi følge deg opp slik det passer best for deg.

Ukomplisert og effektivt for deg som pasient

Digital tannsjekk har blitt mulig ved hjelp av banebrytende AI-teknologi som kan analysere bilder svært nøyaktig og effektivt.

I Oris Dental er våre fageksperter alltid tidlig ute med å vurdere og evaluere ny teknologi og behandlingsløsninger for å se hvorvidt disse kan være nyttige for oss og deg som pasient. Slik kan du være sikker på at du alltid har tilgang på bransjens tryggeste, mest effektive og moderne behandlingsalternativer hos oss.

Dette kan våre tannleger vurdere ved en Digital tannsjekk

Start Digital tannsjekk nå

Dedikerte eksperter

Hos Oris Dental er det ikke bare den kliniske behandlingen som står i fokus, men også det mellommenneskelige. Vi vet at mange av våre pasienter kvier seg for tannlegebesøket. Derfor jobber vi bevisst med å finne gode løsninger sammen, slik at tannhelsen kan ivaretas på en trygg og skånsom måte, på pasientens premisser,

Våre medarbeidere gjennomfører jevnlig kursing og videreutdanning gjennom vårt eget Oris Academy, og andre anerkjente institusjoner, både nasjonalt og internasjonalt.

Selv om vi naturligvis fokuserer mye på klinisk fag, er vårt mål at vi også skal være bransjeledende på alt fra pasientkommunikasjon til arbeidsmiljø.


Viktig info

Vilkår og tilgjengelighet

Oris Dental ruller ut Digital tannsjekk stegvis over hele landet. I den første pilotperioden vil tjenesten kun være tilgjengelig for deg som bor i Oslo, Trondheim og Nordfjordeid.

Vil du vite når Digital tannsjekk blir tilgjengelig der du er? Meld deg opp til vårt nyhetsbrev.

Tjenesten er produsert av vår partner Dental Monitoring, hvis vilkår må godkjennes i plattformen. I Oris Dental har vi strenge regler for oppbevaring og behandling av pasientdata, informasjon om dette finner du i vår personvernerklæring.

Start Digital tannsjekk

Fyll ut skjema og send inn bilder som anvist.
I retur vil du motta en lettfattelig rapport med evaluering av din tannhelse og videre anbefalinger fra våre tannleger.