Gratis konsultasjon for Invisalign

Tannlege Sebastian er Oslos eneste Invisalign Platinum Elite Provider, og jobber ved Oris Dental Galleri Oslo.

Gratis konsultasjon for usynlig tannregulering

Få rettere smil på under 12 måneder
Med tannlege Sebastian
Invisalign Diamond Provider
Til en verdi av kr 990,-

bestill time

Ønsker du et rettere smil med usynlig tannregulering? Tannlege Sebastian kan gi deg rettere smil på under 12 måneder med Invisalign Clear Aligners.

*Behandlingsperioden kan variere fra pasient til pasient, og mesteparten av behandlingene fullføres på under 12 måneder.

Gratis smileanalyse

Tannlege Sebastian Däröste ved Oris Dental Aker Brygge er en av få Invisalign Diamond Providers i Oslo (Norge), den høyeste rangeringen av behandlere innen Invisalign.

Det er ingen annen tannlege i Norge som tilbyr så rask og moderne behandling med Invisalign Clear Aligners som Tannlege Sebastian, og nå kan du få en gratis konsultasjon med han!

Start behandlingen rett etter konsultasjon

Behandlingsforløpet hos Tannlege Sebastian ved Oris Dental Aker Brygge er unikt tilpasset, og kan i de fleste tilfeller utføres med kun 4 besøk. Om du ønsker å gå videre med behandling etter første konsultasjon, kan dette ofte påbegynnes samme dag.

Tannlege Sebastian ved Oris Dental på Aker Brygge i Oslo, hvor de tilbyr gratis konsultasjon for Invisalign clear aligners.

Tannlege Sebastian Daröste utenfor Oris Dental Aker Brygge.

Benytt deg av tilbudet og få gratis konsultasjon

Du kan starte behandlingen samme dag som du fullfører konsultasjonen.

Få et prisoverslag og behandlingsplan i dag!

Bestill time

Behandling med Invisalign Clear Aligners

Den generelle behandlingsperioden gjennomføres som følgende:

1. Undersøkelse

Om du nylig har vært på en tannundersøkelse kan vi ofte hoppe over dette og starte direkte. Vi må være trygge på at vi kun beveger sunne tenner i munnen din, så det er viktig å avdekke at ikke noe annet er i veien for å starte behandlingen. På første undersøkelse tar vi også en digital skanning av tennene dine, som tilrettelegger for en behandlingsperiode av høy kvalitet, til en rask og hyggelig opplevelse.

2. Kliniske 3D-bilder og panoramarøntgen

Hvis alt ser bra ut i undersøkelsen, fortsetter vi som regel med 3D-bilder og røntgen. Dette krever en ikke-refunderbar delbetaling på NOK 5000 som trekkes fra totalbeløpet. 

3. Oppsett av behandlingsplan og diskusjon

I løpet av én uke vil Tannlege Sebastian lage forslag til en personlig behandlingsplan. Denne tar høyde for før, under og sluttresultat etter behandling. Under diskusjonen kan det tilrettelegges for finjustering i henhold til dine ønsker. 

For å komme i gang må vi ha en godkjent betalingsplan. Du kan eventuelt betale første andel av behandlingen, på et minimum av NOK 10 000. Andelen trekkes fra det totale beløpet, og behandlingen er i gang! Resterende betaling kan deretter spres utover hele behandlingsperioden.

Så kjapt som 3 til 4 uker etter planen er godkjent, vil ferdigproduserte skinner ankomme klinikken.

4. Behandlingsstart

Før du kan bruke skinnene plasserer vi små, hvite, knapt synlige knotter på noen få av dine tenner. Disse hjelper oss med å holde skinnene på plass. Ved behov skaper vi også litt plass ved å polere mellom tennene.

5. Kontroll (hver 6. til 8. uke)

På kontroll ser vi om tennenes bevegelser samsvarer med 3D-planen, og tilrettelegger for videre justering. Tannlege Sebastian ved Oris Dental Aker Brygge, er den eneste i Norge som tilbyr Dental Monitoring, som reduserer dine besøk til tannlegen og gir deg oppfølgingen du trenger.

Ettersom vi kan analysere tennene dine etter hver skinne du bruker, har vi svært god kontroll på bittjusteringen.

6. Sluttkontroll og behov for flere skinner

Ved den tentative sluttkontrollen diskuterer vi om det planlagte resultatet er oppnådd eller ikke. Hvis du er fornøyd fjernes knappene på tennene og sluttbilder tas. Vi setter en metallstreng bak fortennene om dette er avtalt. For å sikre at du bevarer bittet tar vi skanning til avtakbare Vivera retainers, som benyttes om natten. Disse ankommer for henting på kontoret i løpet av to uker.

Hvis ytterligere arbeid ble diskutert, for eksempel mindre justeringer, estetiske fyllinger eller porselen, kan denne prosessen enten startes eller avsluttes på dette stadiet.

Hvis for eksempel en tann som skulle være rett er litt skjev, eller bittet trenger synlig forbedring, tar vi bilder og sende inn en ny skanning for ytterligere skinner. Antall ekstra skinner du behøver er avhengig av hvor flink du har vært på å følge planen. Det tar vanligvis 3-4 uker før nye skinner ankommer. I mellomtiden bruker du de siste skinnene som tidligere, for å forhindre tilbakefall.

7. Oppfølging og bevaring av resultat

Det er anbefalt med en kontroll 6 måneder etter sluttdato. Dette er den mest avgjørende perioden for å opprettholde resultatet. Etter dette er det anbefalt med årlige undersøkelser. Vivera retainers må byttes ut hvert 2-3 år for å opprettholde formen, og tilsvarende må også en streng bak tennene vedlikeholdes.

Tannlegen din vil kontrollere at metallstrengen (retainer) fungerer som den skal under den årlige undersøkelsen.

Pris på Invisalign behandling hos Tannlege Sebastian

Tannlege Sebastian tilbyr 3 forskjellige priskategorier, som gir deg full forutsigbarhet på hva behandlingen vil koste.

1. Invisalign Lite (opptil 14 skinner):

45 000 NOK
– For milde tilfeller.
– Mulighet til 15mnd rentefri nedbetalingstid.

2. Invisalign Comprehensive (opptil 39 skinner):

55 000 NOK
– For moderate til komplekse tilfeller.
– Mulighet til 18mnd rentefri nedbetalingstid.

3. Invisalign Comprehensive Plus (>39 skinner):

65 000 NOK
– Mulighet til 24mnd rentefri nedbetalingstid.

+ Opptil dobbelt så rask behandling med OrthoPulse:

5000 NOK (valgfritt)

​Priskategoriene inkluderer følgende:

 • Alle nødvendige besøk.
 • Behandling av begge kjever.
 • Ytterligere skinner om nødvendig ved behandlingens slutt.*
 • Mindre omforming av tennene ved polering hvis nødvendig (verdi 2000 NOK), ikke ekstra påbygging.
 • Tannbleking som kan brukes før eller etter behandling (verdi 4500 NOK).
 • 6x Vivera retainers etter behandling (3 øvre og 3 nedre, verdi 4900 NOK).
 • Metalltråd bak fortennene øvre og nedre (hvis nødvendig, verdi 2050 NOK/kjeve).
 • Dental Monitoring – Digital analyse av tennene dine ved hvert trinn sørger for at du holder deg til planen mens du reduserer antall besøk. Ingen andre i Norge gir dette (verdi 5000 NOK).

*Ytterligere skinner inkludert forutsetter at du har fulgt tannlegens instruksjoner.

Ikke inkludert i priskategoriene:

 • Ytterligere skinner hvis du ikke har fulgt tannlegens instruksjoner
 • Annen type tannbehandling som fyllinger, skallfasetter, rotfyllinger, tannsteinsrens, undersøkelser, fjerning av tenner etc.
 • Erstatning av tapte skinner hvis de mistes mer enn én gang.

Den vanligste betalingsmåten når du bestemmer deg for å gå videre med behandlingen, starter betalingen med en nedbetaling på 5000 NOK for å lage en detaljert ClinCheck-plan og diskutere den uken etter.

Liker du planen og ønsker gå vidare med bestilling av dine skinner så trenger vi en til delbetaling på 10 000 NOK. Da har du betalt 15 000 NOK som trekkes fra totalbeløpet.
Det resterende beløpet kan deretter fordeles utover hele behandlingen. Når du er halvveis i behandlingen så bør du ha betalt halve summen.
Vi sørger for at du holder deg på sporet omtrent annenhver måned. Hvis du ønsker å betale mer eller mindre en bestemt måned, gi oss beskjed så ordner vi det.
Hvis du nærmer deg slutten av behandlingen kan du søke om en 12mnd rentefri betalingsplan på det resterende beløpet.

Invisalign, the Invisalign logo, and iTero, among others, are trademarks of Align
Technology, Inc. and are registered in the U.S. and other countries.