Bestill time

Vurderer du usynlig tannregulering?

Få gratis og uforpliktende konsultasjon med en tannbehandler!

Les mer konsultasjonen og bestill time ved en av våre utvalgte klinikker innen 14. juni.

Bestill time

På svært kort tid kan tannlegene ved Oris Dental hjelpe deg til å få et rettere smil. Nå tilbyr vi gratis konsultasjon ved utvalgte klinikker, så du kan snakke med en behandler om hvordan behandlingen fungerer.

Hvor mye koster behandling med usynlig tannregulering?

Prisen på behandling med usynlig tannregulering er nok så lik den ved tradisjonell regulering. Prisen varierer avhengig av hvor lang behandlingsperioden er. Mange av våre pasienter fullfører behandlingen på under 12 måneder, som kan kategoriseres som den minste behandlingen. Det er antall skinner som må byttes ut underveis og eventuelle kontrolltimer som legger føring for prisen.

Pris for usynlig tannregulering:
Minste behandlingsperiode starter på rundt kr 20.000,-

Ann Mari Olsen
IG: annmari_olsen

Blogginnlegg:
Winning smile med Invisalign

Avtagbar og gjennomsiktig tannregulering

På svært kort tid kan tannlegene ved Oris Dental hjelpe deg til å få et rettere smil.

Usynlig tannregulering er et komfortabelt, avtagbart og gjennomsiktig alternativ til den tradisjonelle metallstrengen.

Denne kan du ta ut når du spiser, er i farta for et viktig møte eller skal pusse tennene.

Hva skjer på gratis konsultasjon?

I møte med tannlegen kan du stille alle typer spørsmål du har til behandlingen. Det kan være greit å forberede seg litt, slik at man får svar på det man lurer på. Vi har forberedt noen spørsmål du kan stille for å gjøre det enklere for deg:

  • Hvor mye vil det koste meg å få et rettere smil?
  • Hvilken type usynlig tannregulering burde jeg benytte?
  • Hva skal til for at jeg får startet behandlingen?
  • Hvor lang tid det tar å fullføre behandlingen?
  • Hvordan fungerer det i praksis?
  • Hva slags resultat kan jeg forvente?
  • Hva skjer når jeg er ferdig behandlet?
En tannbehandler ved Oris Dental holder frem en modell av tenner for å vise hvordan en tannstilling i bitt kan se ut.

Bestill gratis konsultasjon for usynlig tannregulering i dag!

Det er mange som ønsker å justere tannstillingen sin, men som er skeptiske til den skjemmende tannreguleringen i metall. Heldigvis finnes det mindre synlige alternativer.

Bestill nå
Ann Mari Olsen tester usynlig tannregulering ved Oris Dental.

Se jevnlig forbedring hver gang du skifter skinner

Når skinnene skiftes kan du se at tennene har gradvis flyttet seg mot den ønskede tannstilling.

Etter at behandlingen er fullført må resultatet stabiliseres. Dette på samme måte som ved konvensjonell tannregulering. Dette kan være med en en tynn streng bak tennene og/eller en skinne som skal brukes om nettene.

«Jeg trodde det skulle være vanskelig siden de sitter stramt, men det er bare å vippe de av med neglen helt innerst også presse de på igjen.»

– Ann Mari Olsen

Kort ventetid

Få time når det måtte passe for deg! Våre klinikker har lange åpningstider og kort ventetid.

Behagelig

Lider du av tannlegeskrekk? Fortvil ikke, sammen finner vi gode løsninger for ditt behov.

Pasient i fokus

Fra øyeblikket du kommer inn, til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Behandling med usynlig tannregulering

Behandlingsforløpet utføres med få besøk til tannlegen. Om du ønsker å gå videre med behandling etter gratis konsultasjon, kan dette ofte påbegynnes samme dag. Den generelle behandlingsperioden gjennomføres som følgende:

1. Undersøkelse

Om du nylig har vært på en tannundersøkelse kan vi ofte hoppe over dette og starte direkte. Vi må være trygge på at vi kun beveger sunne tenner i munnen din, så det er viktig å avdekke at ikke noe annet er i veien for å starte behandlingen. På første undersøkelse tar vi også en digital skanning av tennene dine, som tilrettelegger for en behandlingsperiode av høy kvalitet, til en rask og hyggelig opplevelse.

2. Kliniske bilder og røntgen

Hvis alt ser bra ut i undersøkelsen, fortsetter vi som regel med avtrykk etter behov, kliniske bilder og røntgen. Dette krever en ikke-refunderbar delbetaling som trekkes fra totalbeløpet. 

3. Oppsett av behandlingsplan og diskusjon

Tannlegen utarbeider et forslag til personlig behandlingsplan. Denne tar høyde for før, under og sluttresultat etter behandling. Under diskusjonen kan det tilrettelegges for finjustering i henhold til dine ønsker.

For å komme i gang må du godkjenne betalingsplanen. Så kjapt som 3 til 4 uker etter planen er godkjent, vil ferdigproduserte skinner ankomme klinikken.

4. Behandlingsstart

Før du kan bruke skinnene plasserer vi små, hvite, knapt synlige knotter på noen få av dine tenner. Disse hjelper oss med å holde skinnene på plass. Ved behov skaper vi også litt plass ved å polere mellom tennene.

5. Kontroll

På kontroll ser vi om tennenes bevegelser samsvarer med behandlingsplanen, og tilrettelegger for videre justering. Ettersom vi kan analysere tennene dine etter hver skinne du bruker, har vi svært god kontroll på bittjusteringen.

6. Sluttkontroll og behov for flere skinner

Ved den tentative sluttkontrollen diskuterer vi om det planlagte resultatet er oppnådd eller ikke. Hvis du er fornøyd fjernes knappene på tennene og sluttbilder tas. Vi setter en metallstreng bak fortennene om dette er avtalt. For å sikre at du bevarer bittet tar vi skanning til avtakbare skinner, som benyttes om natten.

Hvis ytterligere arbeid ble diskutert, for eksempel mindre justeringer, estetiske fyllinger eller porselen, kan denne prosessen enten startes eller avsluttes på dette stadiet.

Ved behov for ytterligere behandling, tar vi bilder og sende inn en ny skanning for skinner. Antall ekstra skinner du behøver er avhengig av hvor flink du har vært på å følge planen. Det tar vanligvis 3-4 uker før nye skinner ankommer. I mellomtiden bruker du de siste skinnene som tidligere, for å forhindre tilbakefall.

7. Oppfølging og bevaring av resultat

Det er normalt med en kontroll 6 måneder etter sluttdato. Dette er den mest avgjørende perioden for å opprettholde resultatet. Etter dette er det anbefalt med årlige undersøkelser. Bittskinner til bruk om nettene må byttes ut hvert 2-3 år for å opprettholde formen, og tilsvarende må strengen bak tennene vedlikeholdes.

Tannlegen din vil kontrollere at metallstrengen (retainer) fungerer som den skal under den årlige undersøkelsen.

Bestill time for uforpliktende konsultasjon

Vi undersøker ditt behov og gir deg informasjonen du behøver.

Du får også et kostnadsoverslag og plan for videre behandling.

Bestill time

«Jeg skal bare bruke det i 17 uker, men det gir enorm forskjell på meg. Det kan føles litt ubehagelig med en gang jeg bytter skinner, siden hver skinne er litt rettere enn den forrige, men etter noen timer så kjennes det ut som før.»

– Ann Mari Olsen
Tannlege Sebastian ved Oris Dental er en av de beste på Invisalign-behandling i Norge.

Kort behandlingsperiode med usynlig tannregulering

Ved enkle, små tannforflytninger kan 12 uker med behandling være tilstrekkelig. I de fleste tilfeller blir behandlingen noe lenger.

Hvor kjapt du gjennomfører behandlingen vil også påvirkes av hvor flink du er til å følge programmet du får av tannbehandler.

Vi har sett svært gode resultater av denne typen behandling, og hjulpet flere tusen av pasienter med å få en rettere tannstilling.

Hvordan foregår behandling med gjennomsiktige skinner?

Behandlingen består av en serie med skinner som skiftes ut jevnlig. Avhengig av det enkelte tilfelle, skifter man skinner fra en gang ukentlig, til hver 10. eller 14. dag.

Bestill time for uforpliktende konsultasjon

Vi undersøker ditt behov og gir deg informasjonen du behøver.

Du får også et kostnadsoverslag og plan for videre behandling.

Bestill time

Et utvalg av våre behandlinger

Tannundersøkelse

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Er mer enn ett år siden du sist fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Tannbleking

Vi har lang erfaring med tannbleking. Våre tannleger kan vurdere hvilke metoder som er best egnet til å fjerne misfarging.

Hull i tennene

Begynnende hull ser man på røntgenbilde. De trenger ikke alltid behandling, og tannlegen vil gi råd som forhindrer at hull utvikler seg videre.

Rotfylling

Dersom du har et hull som går helt inn til tannens nerve, eller om du får en betennelse eller skade i nerven som resulterer i at nerven dør – må tannen rotfylles for å kunne beholdes.

Trekking av tann

Noen ganger er tannen så ødelagt av tannråte at den ikke kan repareres og tanntrekking er eneste utvei. Da er det godt å gå til en erfaren tannlege som kan gjennomføre tanntrekkingen.

Implantat eller bro

Moderne teknologi gjør det mulig å erstatte manglende tenner med tannimplantater eller en tannbro, for å gjenopprette et naturlig smil og god bittfunksjon.

Bestill time for uforpliktende konsultasjon

Vi undersøker ditt behov og gir deg informasjonen du behøver.

Du får også et kostnadsoverslag og plan for videre behandling.

Bestill time