Fast pris til nye pasienter 990

Tannlege Ricarda Rossbach med pasient på behandlingsrommet.

Fast pris til nye pasienter
Kun 990,-

Få undersøkelse med røntgen og tannrens!

bestill time

Vi ønsker å gi nye pasienter introduksjonspris på tannundersøkelse med røntgen og rens.

Uten hygienetillegg

Vi er svært opptatt av hygiene og smittevern, og du betaler ikke ekstra for dette på tilbudet. Her er det ingen skjulte priser.

* Tilbudet gjelder nye pasienter som blir fast pasient med årlig innkalling.
** Tilbudet kan ikke benyttes til behandling av periodontitt.

Behagelig tannbehandling

Hos oss møter du tannleger som gjør alt de kan for at du skal få en behagelig tannbehandling. Du som pasient er i fokus, og vi vil gjøre vårt ytterste for å yte den beste servicen du kan få.

Les mer om hva vi gjør for å skape en behagelig tannbehandling i vår artikkel, «Deilig tannbehandling. Er det mulig?»

Vi har tilgang på et av landets sterkeste fagmiljø innen tannhelse, og investerer mye tid i å videreutvikle våre ansatte. Hos oss får du dermed tilgang på kompetente behandlere og spesialisttjenester av god kvalitet.

Bestill time i dag og få første undersøkelse til redusert pris!

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Om det er mer enn ett år siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen igjen.

BESTILL TIME

Tannundersøkelser

Man burde gå til tannundersøkelse regelmessig én til to ganger i året. Dette er for å forsikre seg om at man ikke har påbegynte tannskader eller symptomer på tannkjøttsykdom, som på sikt kan bli et problem.

Hos Oris Dental møter du erfarne behandlere med spesialisering innen en rekke ulike felt, blant annet tannlegeskrekk.

Enten du besøker oss jevnlig eller om det er lenge siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, kan du være helt trygg på at du hos oss er i gode hender.

«Profesjonell og vennlig måte å møte meg på som pasient, med informasjon og øyekontakt. I tillegg oppdatert til høy, faglig standard som gir trygghet .»

– Vivi-Ann

Ditt første besøk hos oss

Når du kommer inn for en tannundersøkelse, vil vi foreta en skånsom og grundig undersøkelse av tennene dine.

På bakgrunn av undersøkelsen vil vi kunne gi deg informasjon om dine tenners tilstand.

Etter undersøkelsen

Etter undersøkelsen kan tannlegen eller tannpleieren utfører en tannrens, for å fjerne eventuell misfarging og tannstein.
Tannstein sitter så godt fast at det er nærmest umulig å fjerne på egenhånd med tannbørsten.
Du vil få råd om hvordan du best kan ta vare på dine tenner hjemme mellom tannlegebesøkene, og vi vil gi deg svar på hvor ofte du bør komme inn for en tannsjekk.

Bestill time for uforpliktende konsultasjon

Vi undersøker ditt behov og gir deg informasjonen du behøver.

Du får også et kostnadsoverslag og plan for videre behandling.

Bestill time

Et utvalg av våre behandlinger

Tannundersøkelse

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Er mer enn ett år siden du sist fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Tannbleking

Vi har lang erfaring med tannbleking. Våre tannleger kan vurdere hvilke metoder som er best egnet til å fjerne misfarging.

Hull i tennene

Begynnende hull ser man på røntgenbilde. De trenger ikke alltid behandling, og tannlegen vil gi råd som forhindrer at hull utvikler seg videre.

Rotfylling

Dersom du har et hull som går helt inn til tannens nerve, eller om du får en betennelse eller skade i nerven som resulterer i at nerven dør – må tannen rotfylles for å kunne beholdes.

Trekking av tann

Noen ganger er tannen så ødelagt av tannråte at den ikke kan repareres og tanntrekking er eneste utvei. Da er det godt å gå til en erfaren tannlege som kan gjennomføre tanntrekkingen.

Implantat eller bro

Moderne teknologi gjør det mulig å erstatte manglende tenner med tannimplantater eller en tannbro, for å gjenopprette et naturlig smil og god bittfunksjon.