Bestill time

Tannleger i Stavanger sentrum, ved Madlagården og Jåttåvågen

Finn din tannlege i Stavanger ved en av våre 3 tannklinikker. Våre tannleger hjelper deg med alle typer tannbehandling, enten det er generell tannlegeundersøke eller en kompleks tannbehandling. Vi tar i mot pasienter fra hele Rogaland og omegn.

Velg din tannlege i Stavanger via listen du finner lenger ned på denne siden. Ring klinikken direkte eller les mer om tannklinikken ved å klikke på bildet. Samtlige av tannklinikkene er i kort avstand til kollektiv transport. Hvis du har vanskelig med å finne frem kan du alltids ringe oss for å få veibeskrivelse.

Ved akutt behov for tannlege i Stavanger

Akutt behov for tannlege i Stavanger? Ring din nærmeste klinikk og spør oss om akutt tannlegetime. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg så fort som mulig. Våre hyggelige tannleger ønsker kun det beste for din tannhelse, og yter den beste service for at du skal ha en god opplevelse i tannlegestolen. Om tannklinikken du kontakter ikke har kapasitet til å ta deg i mot, vil vi hjelpe deg med å få akutt tannlegetime hos en av våre andre klinikker.

Den vanligste årsaken til at pasienter har behov for akutt tannlegetime er typisk tannpine og smerter. Det er også flere pasienter som får time på dagen etter uhell og tapte tenner. Om du er i behov for akutt tannlege i Stavanger, er du hjertelig velkommen til Oris Dental.

Les mer om tannbehandling ved Akutt behov for tannlege her.

Oversikt over tannlege Stavanger

Oris Dental Løkkeveien

Få minutters gange fra sentrum finner du tannklinikken. Tannlegene utfører tannbehandling innen flere fagområder, og er spesielt dyktige på usynlig tannregulering.

Oris Dental Hinna Park

Tannklinikken ligger like ved SR Bank Arena. Vi har allmennpraksis og spesialister innen odontofobi, oral kirurgi, endodonti, periodonti, protetikk og kjeveortopedi.

Oris Dental Madla

Kun 3 minutter fra Madla AMFI ligger tannklinikken. Vi har allmennpraksis og spesialister innen odontofobi, oral kirurgi, endodonti, periodonti, protetikk og kjeveortopedi, og kan tilby narkose og flere typer sedasjon under tannbehandling.

Hvilken tannlege i Stavanger skal jeg velge?

Du står fritt til å velge den tannklinikken i Stavanger du selv ønsker å benytte. Alle klinikkene jobber sammen, noe som gir deg full tilgang på spesialister innen alle fagområder.

Vi er landets faglige ledende tannlegekjede, og leverer tannhelsetjenester av høy kvalitet hvor du som pasient står i fokus. Det er viktig for oss at du føler deg trygg, og at du får både tannbehandling og rådgivning av høyt faglig kompetente fagpersoner. Vi strekker oss langt for å innfri dine behov.

Samtlige av tannklinikkene i Stavanger har også ettermiddags-/kveldsåpent flere dager i uken. Om det er utfordrende for deg å møte til tannlegetime innenfor våre normale åpningstider, oppfordrer vi deg til å ringe tannklinikken og forklare situasjonen din. Vi strekker oss langt for å ivareta din tannhelse!

Studentrabatt for tannlege i Stavanger?

Vi har samarbeid med Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS), og alle tannklinikkene våre tilbyr studentrabatt. Husk å ta med studentbevis når du besøker oss, og si i fra om at du er student.

Jeg trenger en tannlege i Stavanger som er spesialist

Klinikkene har ulike ekspertiseområder. Disse kan du lese mer om under våre behandlinger: