Trenger du ny fast tannlege i Rogaland?

Vi har flere tannklinikker i Rogaland. Om du velger oss som din faste tannlege, vil vi gjøre vårt beste for at du blir fornøyd!

Åpningstidene varierer fra klinikk til klinikk, og flere holder åpent på kveldstid. Du kan selvfølgelig bestille time hos oss om det kun gjelder én enkelt behandling.

Vi hjelper deg mer enn gjerne!

bestill time
Tannlege Roshi Frafjord ved Oris Dental Madla i Stavanger.

Er du i akutt behov for tannlege?

Skade og smerter må i tilfeller behandles øyeblikkelig. Få tannlegetime på dagen i Rogaland.

les mer
Tannlege i Stavanger ved Oris Dental.

Hvilken tannlege i Rogaland skal jeg velge?

Du står fritt til å velge den tannklinikken i Stavanger du selv ønsker å benytte. Alle klinikkene jobber sammen, noe som gir deg full tilgang på spesialister innen alle fagområder.

Samtlige av tannklinikkene i Rogaland har ettermiddags-/kveldsåpent flere dager i uken. Om det er utfordrende for deg å møte til tannlegetime innenfor våre normale åpningstider, oppfordrer vi deg til å ringe tannklinikken og forklare din situasjon.

Vi strekker oss langt for å ivareta din tannhelse!

Tannleger i Stavanger sentrum, ved Madlagården og Jåttåvågen

Finn din tannlege i Rogaland ved en av våre tannklinikker. Våre tannleger hjelper deg med alle typer tannbehandling, enten det er generell tannlegeundersøkelse eller en kompleks tannbehandling.

Samtlige av tannklinikkene er i kort avstand til kollektiv transport. Hvis du har vanskelig med å finne frem kan du alltids ringe oss for å få veibeskrivelse.

Vi tar i mot pasienter fra hele Rogaland og omegn.

Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse i Rogaland

Vi er landets faglige ledende tannlegekjede, som betyr at du får tilgang på tannhelsetjenester av høy kvalitet hos oss, hvor du som pasient står i fokus.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg, og at du får både tannbehandling og rådgivning av høyt faglig kompetente fagpersoner.

Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) støtter tannbehandling

Våre klinikker i Stavanger har en samarbeidsavtale med Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS), som innebærer at studenter kan få økonomisk støtte til tannbehandling.

Sett deg inn i ordningen før du bestiller time hos oss. Du kan lese om den på SiS sine hjemmesider.

Husk å ta med studentbevis når du besøker oss og si fra om at du er student.

Ved akutt behov for tannlege i Rogaland

Akutt behov for tannlege i Stavanger? Ring din nærmeste klinikk og spør oss om akutt tannlegetime. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg så fort som mulig. Våre hyggelige tannleger ønsker kun det beste for din tannhelse, og yter den beste service for at du skal ha en god opplevelse i tannlegestolen. Om tannklinikken du kontakter ikke har kapasitet til å ta deg i mot, vil vi hjelpe deg med å få akutt tannlegetime hos en av våre andre klinikker.

Den vanligste årsaken til at pasienter har behov for akutt tannlegetime er typisk tannpine og smerter. Det er også flere pasienter som får time på dagen etter uhell og tapte tenner. Om du er i behov for akutt tannlege i Stavanger, er du hjertelig velkommen til Oris Dental.

Les mer om tannbehandling ved Akutt behov for tannlege her.

Jeg trenger en tannlege i Stavanger som er spesialist

Klinikkene har ulike ekspertiseområder. Disse kan du lese mer om under våre behandlinger: