Vurderer du å erstatte en eller flere tenner? 

Ja takk, jeg vil vite mer

Få en uforpliktende konsultasjon - vi hjelper deg med implantater som sikrer et godt, naturlig bitt og gir deg smilet tilbake.

TANNIMPLANTATER I SANDVIKA

En konsultasjon er helt uforpliktende

Refusjonsordning 

Hvis du har mistet tenner på grunn av for eksempel tannkjøttsykdom eller ulykke, har du krav på trygderefusjon ved tannbehandling. 

Uansett omfang og årsak til ditt tanntap anbefaler vi deg å bestille time for en uforpliktende konsultasjon. Tannlegen vil gi deg et optimalt behandlingsforslag og informasjon vedrørende stønadsordninger fra HELFO (folketrygden).

Få en uforpliktende konsultasjon

Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale om tannimplantater.

Ja, takk - jeg vil vite mer

Hva er fordelene med å bruke tannimplantat? 

Tannimplantater er den beste  tannerstatningsmetoden i dag og er forbundet med en rekke fordeler for deg som pasient:

  • Du kan snakke, le og smile uten å bekymre deg
  • De nye tennene sitter fast og føles som dine egne
  • Du kan spise hva du vil uten problemer 
  • Du får tilbake ditt naturlige smil
  • Det er en trygg og sikker behandling

Tannimplantater skader ikke nabotennene. De sitter stabilt fast i kjevebenet, og bidrar til å forhindre fremtidig svinn av dette benet. Tannimplantater er normalt mer stabile, komfortable og holdbare enn andre restaureringer. I tillegg er de fremstilt av biokompatible materialer, noe som betyr at kroppen enkelt tåler dem. 

Hos oss skal du alltid være sikker på at du får den tryggeste behandlingen, og at vi sikrer deg grundig oppfølging og kontroll i ettertid. Det er vår nøkkel til suksess!

Hva er tannimplantater?

Dersom du mangler en eller flere tenner, kan tannlegen erstatte disse ved å plassere kunstige tannrøtter i titan (tannimplantater) ned i kjevebenet.
 
Implantatet gror fast i kroppen og blir et stabilt fundament for nye tenner. Tennene skrues fast på implantatet. Prosedyren kan utføres når du mangler en tann, flere tenner eller alle tenner i både over- og undermunnen.

Jeg ønsker mer informasjon

Trygghet

Vi kan tannimplantat! Du får oppfølging i landets største fagmiljø og vi benytter implantater med høyeste kvalitet og livstidsgaranti.

Naturlig smil og bitt

Et tannimplantat ser ut og føles akkurat som naturlige tenner med samme gode bittfunksjon. Farge, form og kontur fremstilles slik at det passer med resten av dine tenner.

Økt selvfølelse

Med faste tenner får du et naturlig smil og god tyggefunksjon. Vår erfaring er at dette gir økt selvtillit og bedrer livskvaliteten markant.

ADRESSE

Oris Dental AS
Thomas Angells gate 8

7011 Trondheim

OM OSS

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med mange klinikker fordelt rundt om i hele landet - og vi vokser stadig. Vi skal være best på fag og kvalitet, noe både medarbeidere og pasienter skal oppleve hver dag!

© 2020 Oris Dental AS

Faglig dyktige og rask respons

Det var kjapt og enkelt å få satt inn et implantat. Jeg er så fornøyd med resultatet, dette har virkelig har gitt meg ny selvtillit.

Kari, 60 år