Bestill time

Det betyr at du som pasient vil få tilgang på et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken vår.

Det er en glede å informere om at Stokke Tannhelseklinikk nå er en del av Oris Dental. Oris Dental Stokke holder til i Mo i Rana og klinikken ligger i Torggata 6, i samme gate som Campus Helgeland og Biblioteket. Vi er tre tannleger, en tannpleier og tre tannhelsesekretærer. Vi er opptatt at du som pasient får best mulig behandling av dine tenner og at alle gjør sitt aller ytterste for å gi deg den beste service og omtanke.

Vi er derfor en klinikk med det siste innen moderne tannbehandlings utstyr og fokuserer på mest mulig smertefri tannbehandling.

Vi ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til den samme klinikken, som kun har endret navn.

Ønsker du å vite mer eller bare bestille time? Kontakt klinikken direkte her!

Stokke Tannhelseklinikk heter nå Oris Dental Stokke.

Om Oris Dental

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med flere klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig. Vårt mål er å bli landets ledende tannlegekjede og vi er stolte av å ha fått så mange dyktige mennesker med på laget. Det er nettopp menneskene som er vår suksessfaktor.

Vi utgjør et av landets største fagmiljø innen tannhelse og investerer mye tid i å videreutvikle og etterutdanne våre ansatte. Hos oss vil du derfor alltid ha god tilgang på kompetanse og spesialisttjenester. 

Som tilbyder av tannhelsetjenester er vi ekstremt opptatt av kvalitet og fag. Våre klinikker er fremtidsrettede og har stort fokus på å hjelpe mennesker som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Med oppdatert teknologi og de nyeste behandlingsmetodene får du som pasient en trygg opplevelse.

Når du besøker oss skal du føle deg sikker på at du får den beste behandlingen tilpasset ditt behov. Fra det øyeblikket du kommer inn døren, og til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Vi er detaljorientert og systematisk i vårt virke.  Derfor skal du sitte igjen med en helhetlig og positiv opplevelse etter et besøk. Vårt mål er å tilby deg deilig tannbehandling.

Vi har klinikker i alle de største byene og holder åpent hele året rundt – flere av våre klinikker har også åpent på kveldstid. 

Adresse: Torggata 6, 8622 Mo i Rana

Telefon: 75 12 65 55

Velkommen!

Stokke Tannhelseklinikk sine gamle nettsider kan du besøke her!