FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME
FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Arken Åsane

Din tannlege i Bergen

Vi har tannleger, tannpleiere og spesialister og er et av landets største tannlegesenter. Med det siste innen moderne utstyr, sørger vi for at behandlingen din er både effektiv og komfortabel.

Vi utfører alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innenfor flere områder. Tilbudet innbefatter lystgass, kirurgi, akutt tannbehandling, amalgamsanering og estetisk tannbehandling. I tillegg har vi kompetanse til å gjennomføre komplett rehabilitering av tannsett, samt behandling av tannkjøttsykdommer.

Og du, vi har åpent 365 dager i året – noe som gjør at vi har landets rauseste åpningstider!

Vi er din tannlege i Bergen og på Åsane. Velkommen til oss!

Hinna Park

Din tannlege i Stavanger

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin).

I samarbeid med vår søsterklinikk på Madla tilbyr vi også tannbehandling med lystgass og i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Velkommen til oss!

Løkkeveien

Din tannlege i Stavanger sentrum

Vi har dyktige og hyggelige tannleger som har bred og lang erfaring innenfor ulike fagområder innen tannhelse. Skulle du trenge hjelp av spesialist vil våre tannleger skaffe deg time hos spesialistene på en av våre søsterklinikker, Madla eller Hinna Park.

I samarbeid med vår søsterklinikk på Madla tilbyr vi også behandling med lystgass og med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin), og tannbehandling i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Vi er din tannlege i Stavanger sentrum. Velkommen til oss!

Madla

Din tannlege i Stavanger

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin).

Vi tilbyr også tannbehandling i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Velkommen til oss!

Brosundet

Din tannlege i Ålesund

Oris Dental Brosundet i Ålesund har vært i drift siden 1961 og er en veletablert og anerkjent tannklinikk i Ålesund Sentrum.

Vi tilbyr generelle tannhelsetjenester og spesialistbehandling innen implanter, oral protetikk, oral kirurgi og oral medisin. I tillegg har vi også har allmennpraktiserende tannleger.

Har du tannlegeangst? Våre behandlere har god erfaring i å kartlegge og diagnostisere pasienter med tannlegeskrekk for å skaffe et godt grunnlag for behandlingsplanlegging og senere for å vurdere behandlingseffekt. Vi vet at tannlegeskrekk kan forekomme i ulike intensiteter og med ulikt innhold for den enkelte pasient og du skal alltid føle deg trygg hos oss.

Har du spørsmål knyttet til din behandling? Ikke nøl med å ta kontakt. Du er hjertelig velkommen til våre moderne og nyoppussede lokaler. Hos oss vil du møte dyktige tannleger, sekretærer og spesialister med høy faglig kompetanse.

Vi er din tannlege i Ålesund. Velkommen til Oris Dental Brosundet!