FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Hinna Park

Om oss

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin).

I samarbeid med vår søsterklinikk på Madla tilbyr vi også tannbehandling med lystgass og i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Velkommen til oss!

Madla

Om oss

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin).

Vi tilbyr også tannbehandling i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Velkommen til oss!

Løkkeveien

Om oss

Vi har dyktige og hyggelige tannleger som har bred og lang erfaring innenfor ulike fagområder innen tannhelse. Skulle du trenge hjelp av spesialist vil våre tannleger skaffe deg time hos spesialistene på en av våre søsterklinikker, Madla eller Hinna Park.

I samarbeid med vår søsterklinikk på Madla tilbyr vi også behandling med lystgass og med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin), og tannbehandling i narkose.

Hver lørdag har vi Tannlegevakt på en av våre klinikker i Stavanger.
Velkommen til oss!

Arken Åsane

Om oss

Vi har tannleger, tannpleiere og spesialister og er et av landets største tannlegesenter. Med det siste innen moderne utstyr, sørger vi for at behandlingen din er både effektiv og komfortabel.

Vi utfører alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innenfor flere områder. Tilbudet innbefatter lystgass, kirurgi, akutt tannbehandling, amalgamsanering og estetisk tannbehandling. I tillegg har vi kompetanse til å gjennomføre komplett rehabilitering av tannsett, samt behandling av tannkjøttsykdommer.

Vi er din tannlege i Bergen og du finner oss i 4. etg på Åsane Storsenter.
Og du, vi har åpent 365 dager i året!

Velkommen til oss!