FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME
FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Arken Åsane

Din tannlege i Bergen

Vi har tannleger, tannpleiere og spesialister, og er et av landets største tannlegesenter. Med det siste innen moderne utstyr, sørger vi for at behandlingen din er både effektiv og komfortabel.

Vi utfører alle vanlige tjenester for allmennpraktiserende tannleger, men har i tillegg spesialkompetanse innenfor flere områder. Tilbudet innbefatter lystgass, kirurgi, akutt tannbehandling, amalgamsanering og estetisk tannbehandling. I tillegg har vi kompetanse til å gjennomføre komplett rehabilitering av tannsett, samt behandling av tannkjøttsykdommer.

Og du, vi har åpent 365 dager i året – noe som gjør at vi har landets rauseste åpningstider!

Vi er din tannlege i Bergen og på Åsane. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Bergen

Ved behov for akutt tannlege er det best å ringe oss direkte. Vi har lang erfaring med å ta imot pasienter med skader og tannverk. Enten det er tannsmerte, estetikk som må rettes opp eller andre akutte tannproblemer, så vil vi gjøre vårt beste for å gi deg tannbehandling så fort som mulig.

Ring oss for akutt time hos tannlege i dag, og etter du har fått bekreftet time oppfordrer vi deg til å lese vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Hinna Park

Din tannlege på Hinna Park

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling: Allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin).

I samarbeid med vår søsterklinikk på Madla tilbyr vi også tannbehandling med lystgass og i narkose.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Hinna park

Om du er i behov for akutt tannlege på Hinna Park, så kan du ringe oss direkte for å få time kjappest mulig. Vi ønsker ikke at noen skal gå rundt med tannsmerte eller andre traumer i munnhulen. Om du kontakter oss i dag, skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Etter du har fått bekreftet time hos oss, anbefaler vi å lese artikkelen, Akutt behov for tannlege her.

Løkkeveien

Din tannlege i Stavanger sentrum

Vi har dyktige og hyggelige tannleger som har bred og lang erfaring innenfor ulike fagområder innen tannhelse. Skulle du trenge hjelp av spesialist vil våre tannleger skaffe deg time hos spesialistene på en av våre søsterklinikker, Madla eller Hinna Park.

I samarbeid med vår søsterklinikk på Madla tilbyr vi også behandling med lystgass og med intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin), og tannbehandling i narkose.

Vi er din tannlege i Stavanger sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Stavanger sentrum

Er du i akutt behov for tannlege i Stavanger? Vi kan hjelpe deg!

Ring oss direkte og forklar problemet ditt, så gjør vi vårt beste for å skaffe deg den tannbehandlingen du trenger.

Typiske akutte tannproblemer:

  • Knekt tann
  • Løs tann
  • Utslått tann
  • Akutt tannpine
  • Mistet en tannfylling
  • Smerter i munnhulen
  • Noe som sitter fast mellom tennene
  • Mistet en tannkrone eller en tannbro

Etter du har ringt oss og fått bekreftet akutt tannlegetime, så anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Madla

Din tannlege på Madla

Vi tilbyr alt innen moderne tannbehandling på Madla. Hos oss finner du allmennpraksis med tannleger og tannpleiere, og spesialistpraksis innenfor alle fagområder innen tannhelse, også tannregulering. I tillegg har vi spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk), og kan utføre behandling med lystgass og intravenøs sedasjon (beroligende og bedøvende medisin). Vi tilbyr tannbehandling i narkose ved behov.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Madla

Vi strekker oss langt for å hjelpe deg om du er i behov for akutt tannlege på Madla. Ringer du oss direkte vil vi prøve å gi deg time så fort som mulig. Akutt time hos tannlege er gjerne typisk ved sterke tannsmerter, estetiske tannproblemer eller ved uhell som har ledet til skade på munn og tenner.

Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har fått bekreftet time. Der finner du informasjon og nyttig tips som kan være med på å redde smilet din.

Brosundet

Din tannlege i Ålesund

Oris Dental Brosundet i Ålesund har vært i drift siden 1961 og er en veletablert og anerkjent tannklinikk i Ålesund Sentrum.

Vi tilbyr generelle tannhelsetjenester og spesialistbehandling innen implanter, oral protetikk, oral kirurgi og oral medisin. I tillegg har vi også har allmennpraktiserende tannleger.

Har du tannlegeangst? Våre behandlere har god erfaring i å kartlegge og diagnostisere pasienter med tannlegeskrekk for å skaffe et godt grunnlag for behandlingsplanlegging og senere for å vurdere behandlingseffekt. Vi vet at tannlegeskrekk kan forekomme i ulike intensiteter og med ulikt innhold for den enkelte pasient og du skal alltid føle deg trygg hos oss.

Har du spørsmål knyttet til din behandling? Ikke nøl med å ta kontakt. Du er hjertelig velkommen til våre moderne og nyoppussede lokaler. Hos oss vil du møte dyktige tannleger, sekretærer og spesialister med høy faglig kompetanse.

Vi er din tannlege i Ålesund. Velkommen til Oris Dental Brosundet!

Akutt tannlege Ålesund

Ved behov for akutt tannlege i Ålesund kan du ringe oss direkte for å kjappest mulig få time!

Sterke tannsmerter eller skader som går på bekostning av smilet kan være svært plagsomt. Vi ønsker å hjelpe deg så fort som mulig, og gjør vårt beste for å tilby akutt tannlegetime.

Les mer om hva du må huske på etter å ha bestill time for Akutt behov for tannlege her.