FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME
FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Hvalertannlegene

Din tannlege på Hvaler

Vi tilbyr alle typer tannbehandling i samarbeid med Oris Dental Sarpsborg. Vi er et lokalt tannlegekontor med fokus på Hvalers innbyggere, hyttefolk og sommerturister. Hvalers skolebarn får rabatt på tannbehandling dersom de av praktiske årsaker velger å bruke oss. (Det er langt til Fredrikstad for en barneskoleelev.) Hos oss får man både god og omsorgsfull behandling i et hyggelig miljø.

Vi er din tannlege på Hvaler. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Hvaler

Er du i akutt behov for tannlege på Hvaler eller i Fredrikstad? Da anbefaler vi at du ringer oss direkte. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg med et akutt tannproblem.

Enten det er skade på tann, smerter i tannkjøtt, kjeve eller tenner, så vil vi gjøre vårt beste for å gi deg nødvendig akutt tannbehandling. Etter du har kontaktet oss, så oppfordrer vi deg også til å lese nyttig info ved akutt behov for tannlege her.

Lysaker

Din tannlege på Lysaker

På vår tannklinikk ved Lysaker Torg har vi flere godt kvalifiserte tannleger og tannpleiere. De gjør sitt ytterst beste for å levere kvalitet, service og ekstra omtanke. I tillegg til normal tannbehandling tilbyr vi tjenester med tannlegespesialister innen kjeveortopedi, usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass, og behandling av snorking og søvnapné.

Vi tar imot pasienter fra både Oslo og viken. Når du skal besøke tannlege hos oss, får du tilgang på lyse og moderne lokaler rett ved kollektivknutepunktet på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum, og vi har gode muligheter for parkering.

Vi har ti moderne og flotte rom for tannbehandling, med det siste innen nytt utstyr. Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert, med regelmessig interne kurs, og deltakelse på seminarer og kongresser i inn- og utland.

Vi er din faste og trygge tannlege på Lysaker. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Lysaker

Akutt behov for tannlege på Lysaker? Ring oss direkte, vi hjelper deg så fort vi kan!

De fleste tilfellene hvor det er behov for akutt tannlegetime er gjerne ved smertefulle skader, men også situasjoner som har påvirket det estetiske smilet. Om du har en løs-, utslått eller knekt tann, akutt tannpine eller andre problemer, så hjelper vi deg gjerne. Vi strekker oss langt for at du skal få nødvendig akutt tannbehandling.

Ring oss i dag for å bestill time for akutt tannlege på Lysaker. Etter du har ringt klinikken anbefaler vi at du leser nyttig tips i artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Skal du til kjeveortoped?

Vi kan endelig hjelpe alle våre pasienter igjen, og vi vil fortløpende kalle inn alle pasienter som har startet behandling, og pasienter som har vært til konsultasjon og er klare for behandlingsstart.

Det kan være noe ventetid for pasienter som skal til konsultasjon. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post hvis du har spørsmål. Du kan også lese mer om tannregulering for barn, tannregulering for voksne og usynlig tannregulering her. 

Aker Brygge

Din tannlege på Aker Brygge

Oris Dental Aker Brygge ligger plassert sentralt på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger og 1 tannpleier. Vi har også et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god tannbehandling som mulig, samt gi deg den beste service og omtanke.

I tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, tilbyr vi spesialisttjenester innen kjeveortopedi, Invisalign, tannimplantat og tannbehandling under narkose.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom, samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler. Vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers på kurs og kongresser i inn- og utland.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Aker brygge

Ved akutt behov for tannlege på Aker Brygge kan du ringe oss! Vi har tannlegevakt 365 dager i året.

Typiske årsaker til behov for akutt tannlege:

  • Løs tann
  • Knekt tann
  • Utslått tann
  • Misten en tannfylling
  • Tannpine og tannsmerter
  • Mistet tannkrone eller tannbro
  • Noe sitter fast mellom tennene

Etter du har fått time for akutt tannlege på Aker Brygge, så oppfordrer vi deg til å lese nyttig tips for akutt behov for tannlege her. Det er ting som kan være greit å vite i forkant av en akutt tannbehandling.

Bryn

Din tannlege på Bryn

Oris Dental Bryn tilbyr det meste innen tannbehandling. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, implantat, tannregulering for voksne og barn, og “krone på dagen“.

Vi tilbyr også tannbehandling under narkose, og ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag!

Vi holder til på plan 5 på Bryn Senter. Det er gratis parkering bl.a i parkeringshus, uten lapp i vinduet! Det er lett adkomst med både trapp og heis. Lokalene er tilpasset funksjonshemmede.

Vi er din tannlege i Oslo. Velkommen til oss, vi gleder oss til å se deg!

Akutt tannlege Bryn

Ved akutt behov for tannlege på Bryn, så er du kommet til riktig sted. Vi gjør vårt beste for å tilby deg time når det haster mest. I tilfeller hvor det trengs tannkrone, som ved knekt tann, så kan vi tilby krone på dagen!

Ring oss og forklar ditt akutte behov, så skal vi sørge for at du får den nødvendige tannbehandlingen av en omtenksom tannlege.

Etter du har avtalt time for akutt behov for tannlege på Bryn, så oppfordrer vi deg til å lese vår artikkel med nyttige tips. Les artikkelen, akutt behov for tannlege her.

Homansbyen

Din tannlege i Homansbyen

Vi er en spesialistklinikk med høy kompetanse! Her har vi samlet de fleste spesialiteter under ett tak samtidig som vi har allmenntannlege og tannpleier.

Ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag!

Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen! Velkommen til oss!

Akutt tannlege Homansbyen

Er du i akutt behov for tannlege på Homansbyen? Ring oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å skaffe deg tannlegetime. Vi lindrer din akutte tannpine, smerter i munnhulen eller korrigerer estetikk ved tannskade.

Ved større tannskade kan vi også tilby tannbehandling under narkose. Få akutt time hos vår tannlege i Homansbyen i dag, og les nyttig informasjon i artikkelen, Akutt behov for tannlege her.

Oralkirurgisk Klinikk

Din tannlege på Majorstua

Ved Oralkirurgisk klinikk har vi arbeidet med oral kirurgi og implantatbehandling i mer enn 25 år. Vårt mål er å alltid være oppdatert innen et fagfelt i utvikling – både når det gjelder behandlingsmetoder og teknologi til beste for våre pasienter.

Hos oss treffer du erfarne spesialister innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og oral radiologi. Det er også en anestesilege tilknyttet klinikken. Sammen med våre velutdannede assistenter ønsker vi å gi våre pasienter en best mulig behandlingsopplevelse. Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen ved t-banen. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Majorstua

Er du i akutt behov for tannlege ved Majorstua? Ring oss direkte og forklar ditt problem, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg!

Vi har spesialister på huset som kan bistå ved større akutte tannskader. Ved behov har vi tilgang på lege, spesialist i anestesi. Etter du har ringt oss og fått akutt tannlegetime, anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.


Rommen

Din tannlege på Stovner

Oris Dental Rommen er et moderne tannlegesenter som utfører alle typer tannbehandling. Med en tannlege hos oss på Rommen er du sikret omsorgsfull tannbehandling i trygge omgivelser.

Vi utfører alle typer behandlinger og konsentrerer oss på kvalitet, service, smertefri- og behagelig behandling. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Spør oss om du er nysgjerrig, vil bytte tannlege eller ønsker mer kunnskap om tenner og munnhule. Vi svarer på alle spørsmål du har om tannhelse. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse.

Vi er din tannlege på Stovner. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Rommen

Om du er i akutt behov for tannlege på Rommen kan du ringe oss direkte. Er du engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye tenner, er det vare å ta kontakt. Vi kan hjelpe deg! Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg akutt tannbehandling så fort det lar seg gjøre, som oftest på samme dag!

Når du har fått bekreftet time hos vår tannlege, så anbefaler vi å lese artikkelen Akutt behov for tannlege.

Tannlegesenter på Grorud og Stovner

Tannlegesenteret er lett tilgjengelig på østsiden av Oslo. Om du kjører hit med bil er det muligheter for gratis parkering. Om du benytter kollektiv transport finner du oss i nær tilknytning til t-bane og buss.

Få time hos vår tannlege kjapt

Klinikken er utstyrt med 5 behandlingsrom som dekker alle behov innen profesjonen, skreddersydd på best mulig måte for å kunne hjelpe deg! Dette gjør at vi kan tilby time hos tannlege på kort varsel, og i mange tilfeller på samme dag.

Her får du alt fra rutinekontroller og tannrens, til fullstendig gjenoppbygging av tannløse kjever. Alt dette med deg som pasient i sentrum, hvor vi vil gjøre vårt absolutt beste for at du skal få en smertefri behandling.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Løkketangen Sandvika

Din tannlege i Sandvika, Bærum

Oris Dental Løkketangen Sandvika er et moderne tannlegesenter i Bærum. Hos oss får du hjelp fra tannlege med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling. Har du behov for tannlege i Sandvika og Bærum, så vil vi gjerne hjelpe deg!

Tannklinikken har gode muligheter for parkering, og kort gangavstand fra Sandvika Storsenter og Sandvika stasjon.

Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Akutt tannlege Sandvika

Om du er i akutt behov for tannlege i Sandvika kan du ringe oss direkte. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg akutt tannbehandling så fort det lar seg gjøre!

Har kjeven låst seg?

Om kjeven går ut av ledd og munnen låses i åpen stilling, kan det gi smerter i ledd, hode, nakke og kjeve. Vi hjelper deg med akutt smerte i kjeven.

Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime i Sandvika fortest mulig. Eventuelt få noen til å ringe for deg. Etter du har fått akutt tannlegetime anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Bitt og kjeveleddsbehandling

Vi i Oris Dental Løkketangen er dyktige på behandling av på bitt og kjeveledd, og har i mange år behandlet pasienter fra hele landet.

Les mer om bitt og kjeveleddsbehandling her!

Våre tannleger hjelper deg med odontofobi

Våre tannleger har lang og god erfaring med tannlegeskrekk, og hos oss er det du som pasient som bestemmer tempoet. Vi skal sammen finne løsninger som fungerer for deg og som gjør at du føler deg trygg. Vi tilbyr deg samtaleterapi, tannbehandling under narkose eller beroligende midler hvis det trengs. Behandling hos oss skal oppleves som smertefri. Kontakt vår tannklinikk i Sandvika / Bærum om du har spørsmål knyttet til odontofobi (tannlegeskrekk), og vi vil hjelpe deg med å få den behandlingen du ønsker.

Tannbehandling med narkose

Vi har utstyrt ett av våre behandlingsrom med anestesi-utstyr som benyttes ved større operasjoner og har et samarbeid med overlege i anestesi ved narkose. Vi har også satt opp en stol med flatskjerm, slik at du som pasienten kan se på din favorittserie mens vi jobber.

Smertefri bedøvelse

Vi benytter The Wand for smertefri bedøvelse også kalt «Tryllestaven». The Wand bedøver tannkjøttet kontinuerlig mens den settes og på den måten merker pasienten svært lite til stikket.

Vår tannklinikk i Sandvika / Bærum tar imot henvisninger for CBCT-skanning og samarbeider med Radiolog Hanne Hintze. Henvisende tannleger får rask tilbakemelding etter gjennomført undersøkelse.

Tannkroner eller tannbro

Vår iTero-skanner gir enklere og mer nøyaktig skanning med svært gode resultater. Den erstatter ordinære avtrykk ved preparering av tannkroner eller tannbroer. Dette gir oss en nøyaktig modell og egner seg godt for pasienter som sliter med brekningsrefleksen.

Mangler du en eller flere tenner?

Få en uforpliktende konsultasjon – vår dyktige tannlege Anders Wangestad hjelper deg med implantater som sikrer et godt, naturlig bitt og gir deg smilet tilbake!

Les mer om implantatbehandling her!

Ring oss i dag: 67 52 16 00

Vi er din tannlege i Bærum. Velkommen til Oris Dental Løkketangen i Sandvika sentrum!

Sarpsborg

Din tannlege i Sarpsborg


Oris Dental Sarpsborg tilbyr alle typer tannbehandling. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi implantatbehandling, fjerning av kompliserte visdomstenner, rotspissamputasjoner og tannkjøttbehandling. Hos oss får du du utført alle typer tannbehandling på et sted.

Vårt varemerke er kvalitet, effektivitet og punktlighet til en riktig pris. Vi trives sammen på jobb og det vil du som pasient oppleve i form av trygge og trivelige rammer rundt behandlingssituasjonen.

Vi holder til i 3. etasje med heis. Våre lokaler er handicap-vennlige, lyse og trivelige. Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

Vi er din tannlege i Sarpsborg. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Sarpsborg

Ved akutt behov for tannlege i Sarpsborg oppfordrer vi deg til å ringe oss direkte. Om du har akutte smerter i tenner, kjeve eller tannkjøtt, så strekker vi oss langt for å hjelpe deg!

Vi gir deg nødvendig akutt tannbehandling for å lindre smerten. Etter du har ringt oss og fått bekreftet time for akutt tannlege i Sarpsborg, så kan du lese nyttig informasjon ved akutt behov for tannlege her.

Tønsberg

Din tannlege i Tønsberg

Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består i dag av 7 tannleger, 1 tannpleier, 9 tannhelsesekretærer samt resepsjonist og klinikkleder. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Hos oss blir du møtt med et smil.

Vi er stolte av våre positive medarbeidere og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Tønsberg

Vi tar i mot pasienter med akutt behov for tannlege i Tønsberg. Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime fortest mulig!

I tillegg til vårt sterke fokus på forebyggende tannhelse og personlig rådgivning, samarbeider vi med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Vi kan tilby akutt tannbehandling under anestesi, tannkrone på kun én dag, rotfylling og mye mer.

Les nyttig informasjon ved Akutt behov for tannlege her, etter du har ringt tannklinikken og fått akutt tannlegetime i Tønsberg.

Personlig oppfølging av tannlege i Tønsberg

Som pasient hos oss vil du få din egen, faste tannlege som følger deg opp og sørger for ny innkalling etter avtale. Vi tar tannlegeskrekk på alvor, og tilrettelegger for at du kan føle deg komfortabel på vår klinikk. Hos oss får du gode svar og riktig behandling, med tannleger som ønsker å være tilgjengelige for deg som pasient.

Våre behandlere holder seg hele tiden oppdatert på fag og trygderettigheter, slik at du kan få den beste behandlingen uten å betale mer enn du behøver. Se våre veiledende priser i prisliste her.