Hvalertannlegene

Din tannlege på Hvaler

Vi tilbyr alle typer tannbehandling i samarbeid med Oris Dental Sarpsborg. Vi er et lokalt tannlegekontor med fokus på Hvalers innbyggere, hyttefolk og sommerturister. Hvalers skolebarn får rabatt på tannbehandling dersom de av praktiske årsaker velger å bruke oss. (Det er langt til Fredrikstad for en barneskoleelev.) Hos oss får man god og omsorgsfull behandling i et hyggelig miljø.

Vi er din tannlege på Hvaler. Velkommen til oss!

 

Lysaker

Din tannlege på Lysaker

Vi holder til i lyse og moderne lokaler rett ved kollektivknutepunktet på Lysaker og E18. Det er kun 5 min med bil fra Oslo sentrum, og vi har gode muligheter for parkering.

På klinikken vår har vi åtte godt kvalifiserte behandlere som gjør sitt ytterste for å levere best kvalitet, service og ekstra omtanke. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi tjenester med spesialister innen kjeveortopedi, usynlig tannregulering (Invisalign), behandling i narkose og lystgass, og behandling av snorking og søvnapné.
Se alle våre behandlere her.

Vi har ti moderne og flotte behandlingsrom med det siste innen nytt utstyr, og jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert. Regelmessig holder vi interne kurs, og deltar på seminarer og kongresser i inn- og utland.

Vi er din faste og trygge tannlege i Oslo. Velkommen til oss!

Aker Brygge

Din tannlege på Aker Brygge

Oris Dental Aker Brygge ligger sentralt plassert på Aker Brygge med kort avstand til buss, tog og båt. På klinikken jobber det i dag 5 godt kvalifiserte tannleger, 1 tannpleier samt et kjeveortopedisk team bestående av kjerveortoped, tannlege, 2 tannpleiere og 2 tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Vi tilbyr, i tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, spesialtjenester som kjeveortopedi, Invisalign, implantatbehandling og narkosebehandling.

Oris Dental Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom samt kjeveortopedisk avdeling med 3 behandlingstoler, og vi har det siste innen nytt og moderne utstyr.

Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers på kurs og kongresser i inn- og utland.

Vi er din tannlege i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

Bryn

Din tannlege på Bryn

Oris Dental Bryn tilbyr det meste innen tannbehandling. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, implantat, tannregulering for voksne og barn, og “krone på dagen“. Vi tilbyr også tannbehandling under narkose. Ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag!

Vi holder til på plan 5 på Bryn Senter. Det er gratis parkering bl.a i parkeringshus, uten lapp i vinduet! Det er lett adkomst med både trapp og heis. Lokalene er tilpasset funksjonshemmede.

Vi er din tannlege i Oslo. Velkommen til oss, vi gleder oss til å se deg!

Homansbyen

Din tannlege i Homansbyen

Vi er en spesialistklinikk med høy kompetanse! Her har vi samlet de fleste spesialiteter under ett tak samtidig som vi har allmenntannlege og tannpleier.

Ved akutt behov strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag!

Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen! Velkommen til oss!

Oralkirurgisk Klinikk

Din tannlege på Majorstua

Ved Oralkirurgisk klinikk har vi arbeidet med oral kirurgi og implantatbehandling i mer enn 25 år. Vårt mål er å alltid være oppdatert innen et fagfelt i utvikling – både når det gjelder behandlingsmetoder og teknologi til beste for våre pasienter.

Hos oss treffer du erfarne spesialister innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og oral radiologi. Det er også en anestesilege tilknyttet klinikken. Sammen med våre velutdannede assistenter ønsker vi å gi våre pasienter en best mulig behandlingsopplevelse. Klinikken er godt utrustet og lokalene er tilpasset behovene til både ansatte og pasienter.

Vi er din tannlege i Oslo, sentralt beliggende på Majorstuen ved t-banen. Velkommen til oss!


Rommen

Din tannlege på Stovner

Oris Dental Rommen er et moderne tannlegesenter som utfører alle typer tannbehandling. Vårt mål er å forebygge sykdommer og fremme en god munnhelse. Vi utfører alle typer behandlinger og konsentrerer oss på kvalitet, service, smertefri- og behagelig behandling. Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Om du bare er nysgjerrig, vil bytte tannlege, ønsker mer kunnskap om tannhelse, har akutte problemer, er engstelig for tannlegebesøk eller vurderer nye eller flere tenner. Da har du kommet rett, vi kan hjelpe deg! Tannlegesenteret er lett tilgjengelig med bil (gratis parkeringsmuligheter) og t-bane / buss.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi er din tannlege på Stovner. Velkommen til oss!

Løkketangen Sandvika

Din tannlege i Sandvika

Oris Dental Løkketangen er en flott tannklinikk, sentralt beliggende i Sandvika, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling. Vi tilbyr kirurgi, usynlig tannregulering for voksne, implantologi, behandling av pusseskader på tannkjøttet og behandling av nakkesmerter relatert til kjeveledd. Vi har også smertefri, øyeblikkelig bedøvelse (Quick Sleeper), digital scanning i stedet for konvensjonelle avtrykk og behandling i narkose eller sedasjon (lett narkose).

Våre tannleger hjelper deg med odontofobi

Våre tannleger har lang og god erfaring med tannlegeskrekk og hos oss er det du som pasient som bestemmer tempoet. Vi skal sammen finne løsninger som fungerer for deg og som gjør at du føler deg trygg. Vi tilbyr deg samtaleterapi, tannbehandling under narkose eller beroligende midler hvis det trengs. Behandlingen hos oss skal oppleves smertefri. Kontakt vår tannklinikk i Sandvika / Bærum om du har spørsmål knyttet til odontofobi (tannlegeskrekk) og hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt denne.

Tannbehandling med narkose

Vi har utstyrt ett av våre behandlingsrom med anestesi-utstyr som benyttes ved større operasjoner og har et samarbeid med overlege i anestesi ved narkose. Vi har også satt opp en stol med flatskjerm, slik at du som pasienten kan se på din favorittserie mens vi jobber.

Smertefri bedøvelse

Vi benytter The Wand for smertefri bedøvelse også kalt «Tryllestaven». The Wand bedøver tannkjøttet kontinuerlig mens den settes og på den måten merker pasienten svært lite til stikket.

Vår tannklinikk i Sandvika / Bærum tar imot henvisninger for CBCT-skanning og samarbeider med Radiolog Hanne Hintze. Henvisende tannleger får rask tilbakemelding etter gjennomført undersøkelse.

Tannkroner eller tannbro

Vår iTero-skanner gir enklere og mer nøyaktig skanning med svært gode resultater. Den erstatter ordinære avtrykk ved preparering av tannkroner eller tannbroer. Dette gir oss en nøyaktig modell og egner seg godt for pasienter som sliter med brekningsrefleksen.

Har du behov for tannlege i Sandvika og Bærum vil vi gjerne hjelpe deg. Velkommen til Oris Dental Løkketangen!

 

Sarpsborg

Din tannlege i Sarpsborg


Oris Dental Sarpsborg tilbyr alle typer tannbehandling. I tillegg til vanlig tannbehandling tilbyr vi implantatbehandling, fjerning av kompliserte visdomstenner, rotspissamputasjoner og tannkjøttbehandling. Hos oss får du du utført alle typer tannbehandling på et sted.

Vårt varemerke er kvalitet, effektivitet og punktlighet til en riktig pris. Vi trives sammen på jobb og det vil du som pasient oppleve i form av trygge og trivelige rammer rundt behandlingssituasjonen.

Vi holder til i 3. etasje med heis. Våre lokaler er handicap-vennlige, lyse og trivelige. Parkering finnes i umiddelbar nærhet.

Vi er din tannlege i Sarpsborg. Velkommen til oss!

Tønsberg

Din tannlege i Tønsberg

Oris Dental Tønsberg er en moderne klinikk med beliggenhet midt i Tønsberg Sentrum. Vårt dyktige og blide team består i dag av 7 tannleger, 1 tannpleier, 9 tannhelsesekretærer samt resepsjonist og klinikkleder. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vårt totaltilbud inkluderer det meste innen tannbehandling.

Vi har et sterkt fokus på forebyggende tannhelse og personlig pasientrådgivning, og samarbeider med spesialister for å gi deg optimal omsorg og trygghet. Hos oss blir du møtt med et smil.

Vi er stolte av våre positive medarbeidere og kan love at hver pasient blir møtt med respekt og forståelse. Hos oss kan du føle deg trygg på å få gode svar og riktig behandling.

Vi er din tannlege i Tønsberg. Velkommen til oss!