FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME
FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Kongeparken

Din tannlege i Bodø

I lokalene våre finner du 5 velutstyrte og moderne behandlingsrom. Vi oppdaterer oss fortløpende på teknisk utstyr og innen tannlegefaget. Diagnostisk sikkerhet, dokumentasjon og god kvalitet er for oss nødvendige goder.

I god kvalitet ligger også god hygiene, og vi sender jevnlig sporeprøver til steriliseringskontrollen ved Rikshospitalet. Tannlege og tannpleier jobber i team, slik at den enkeltes kompetanseområde blir utnyttet optimalt. Vi vil at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt, hos oss er du alltid trygg.

Tannpleier gjør undersøkelser på lik linje med tannlegen, og har i tillegg spesialisert seg på tannkjøttsykdommer.

Vi er din tannlege i Bodø. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Bodø

Ved akutte behov for tannlege, rydder vi plass til deg så sant det er mulig. Jo tidligere på dagen du ringer, desto lettere er det for oss å hjelpe deg.

Det er plagsomt å ha akutte smerter i en tann eller å få estetikken av smilet skadet. Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har bestilt time.

Harstad

Din tannlege i Harstad

Vi holder til i lyse og topp moderne lokaler på Torget i Harstad.

Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og alt av ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling som skallfasetter, implantatbehandling, ulike typer tannproteser, perioutredning og behandling, kirurgi, CBCT røntgen og tannregulering for voksne.

Vi er din faste tannlege i Harstad. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Harstad

Er du i akutt behov for tannlege? Ring oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så fort det lar seg gjøre.

Enten det er akutte tannsmerte, knekt tann, mistet tann eller annet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt! Etter du har ringt og fått bekreftet time kan du lese artikkelen vår Akutt behov for tannlege, for nyttige tips ved et akutt tannproblem.

Ved akutt behov tilstreber vi å gi deg hjelp på dagen!

Stokke

Din tannlege i Mo i Rana

Oris Dental Stokke holder til i Torggata 6, i samme gate som Campus Helgeland og Biblioteket. Vi er tre tannleger, en tannpleier og tre tannhelsesekretærer. Alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg den beste service og omtanke.

Hos oss skal du alltid bli fornøyd. Vi kan tilby deg varige løsninger uten smerte og ubehag. Vi gir deg alltid kostnadsoverslag før vi starter behandlingen.

Du kan parkere gratis foran klinikken på de to P-plassene på høyre side.

Vi er din tannlege i Mo i Rana. Velkommen hos oss!

Akutt tannlege Mo i Rana

Er du i akutt behov for tannlege i Mo i Rana? Vi strekker oss langt for å hjelpe deg med akutte tannproblemer. Ring oss direkte, så finner vi en time til deg!

Etter du har fått bekreftet time for akutt tannbehandling, oppfordrer vi deg til å lese artikkelen vår, Akutt behov tannlege her. Der finner du nyttige tips til deg som har akutte tannproblemer som tannsmerte, knekt eller mistet en tann.

Narvik

Din tannlege i Narvik

Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling som undersøkelser, forebyggende behandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer og estetisk tannbehandling og implantatbehandling.

Vi søker kontinuerlig etter å utvikle vår faglige kompetanse, og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten på behandlingen vi tilbyr.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Narvik

Ved akutt behov for tannlege i Narvik håper vi du ringer oss direkte. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med estetikk og tannsmerte, og forhåpentligvis vil vi kunne tilby deg akutt tannlegetime på dagen!

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Grønnegata Tannlegesenter Oris Dental

Din tannlege i Tromsø

Grønnegata Tannlegesenter Oris Dental er en moderne klinikk som ligger i hjertet av Tromsø sentrum. Vårt team har høy faglig kompetanse og vi kan tilby alt av tannbehandling. Blant annet implantatbehandling, kirurgisk fjerning av visdomstenner, tannregulering, estetisk tannbehandling, bleking m.m.

Vi tilbyr 20% studentrabatt. Husk å ta med studentbevis.

Jevnlig sjekk og rens av tenner anbefales for å opprettholde en god og frisk tannhelse. Hos oss kan du bli satt opp på innkallingsliste slik at du slipper å tenke på timebestilling selv.

Vi er din trygge tannlege i Tromsø. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Tromsø

Vi garanterer alltid akutthjelp på dagen innenfor vår åpningstider. Ring oss direkte for å få time fortest mulig!

Etter du har fått akutt tannlegetime kan du lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her. Der finner du flere nyttige tips og informasjon rundt akutte tannproblemer.