FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME
FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Orkanger

Din tannlege på Orkanger

Oris Dental Orkanger består av seks behandlere og syv tannhelsesekretærer, som sammen vil sørge for at du får en god pasientopplevelse.

Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling som undersøkelser, forebyggende tannbehandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer, estetisk tannbehandling og implantatbehandling.

Vi søker kontinuerlig etter å utvikle vår faglige kompetanse og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten.

Har du odontofobi, eller er redd for å gå til tannlegen? Da skal du vite at Oris Dental Orkanger kan hjelpe deg med din angst. Vi har tannhelsepersonell som tar deg på alvor og som er opptatt av at du skal føle deg trygg. Flere av våre behandlere har spesialisert seg på odontofobi og vil derfor sørge for å gi deg tilrettelagt tannbehandling tilpasset dine behov.

Er du TOBB-medlem? Da får du 10 % rabatt og 3 % bonus hos oss. Les mer om dine fordeler i medlemsbrosjyren til TOBB.

Vi er din tannlege på Orkanger. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Orkanger

Om du har akutte tannsmerter, skadet estetikken ved smilet eller er i akutt behov for tannlege, så kan du få time hos oss på dagen! Ring oss direkte og forklar oss situasjonen din, så vil vi gjøre vårt beste for at du får den nødvendige akutte tannbehandling.

Vi anbefaler å lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege, for nyttige tips og informasjon rundt akutte tannproblemer.

Leutenhaven

Din tannlege i Trondheim sentrum

Vi har behandlet tenner i Trondheim i over 20 år. Hos oss får du hjelp 365 dager i året, og vi yter akutt hjelp på dagen. Vi tilbyr ordinær tannbehandling, kirurgi, implantat, usynlig tannregulering og estetisk tannbehandling. Kort sagt tannlegetjenester som dekker alle behov. Mangler du en eller flere tenner og vegrer deg for å smile i sosiale sammenkomster, kan vi hjelpe deg med dette. Du får alltid gode råd og veiledning hos oss og sammen finner vi en skreddersydd løsning for deg og ditt smil.

Mange kvier seg for å gå til tannlege, men våre behandlere har lang erfaring i å hjelpe pasienter som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Vår viktigste oppgave er å få deg til å føle deg trygg slik at ditt neste tannlegebesøk blir noe du gleder deg til.

Er du TOBB-medlem? Da får du 10 % rabatt og 3 % bonus hos oss. Les mer om dine fordeler i medlemsbrosjyren til TOBB.

Vi er din tannlege i Trondheim sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Trondheim sentrum

Ved akutt behov for tannlege i Trondheim sentrum kan du ringe oss direkte. Når du har fått bekreftet time hos vår tannlegevakt, så anbefaler vi å lese artikkelen Akutt behov for tannlege.

Ettersom vi har åpent 365 dager i året, så vil det alltid være mulig å få akutt tannlegetime her! Vi ønsker å hjelpe deg fortest mulig med kutte tannproblemer.

Munkegata

Din tannlege i Trondheim

Oris Dental Munkegata er en tannklinikk som ligger i hjertet av Trondheim sentrum, med Nidarosdomen som nærmeste nabo.

Klinikken, som i 1986 ble etablert av tannlege Rolf Isaksen, har i stor grad vært drevet som en henvisningsklinikk innen oralkirurgi. Her har pasienter fra hele Trøndelag kommet for å få hjelp med små eller store tannproblemer.

I Munkegata møtes du av erfarne behandlere som har jobbet sammen i flere tiår – noe som har resultert i et fantastisk arbeidsmiljø og samhold. I dag er fire tannleger, en tannpleier og en kjevekirurg tilknyttet klinikken.

Hos oss får du utført ordinær tannbehandling, kirurgi, snorke-/apnebehandling og estetisk tannbehandling i flotte lokaler med sjel. Vi tar i mot pasienter og henvisninger for alle typer oralkirurgiske inngrep.

Akutt tannlege Trondheim

Vi tar imot pasienter i akutt behov for tannlege. Ring oss i våre åpningstider for å få time fortest mulig, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Etter du har fått time for akutt tannlegetime kan du lese artikkelen vår Akutt behov for tannlege her.

Smertefri tannbehandling i Trondheim

Mange kvier seg for å gå til tannlege, men våre behandlere har lang erfaring i å hjelpe pasienter som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Vi setter av god til deg og møter deg – ikke som en pasient – men som en venn. Hos oss vil du bli ivaretatt og lyttet til og vi forklarer tydelig alle stegene i et behandlingsforløp. Gjennom flere år har vi hjulpet en rekke mennesker med tannbehandling og vårt fokus er at den skal være så smertefri som mulig. Vil du vite mer om odontofobi, les mer om dette her!

Studentrabatt på tannlege i Trondheim

Studenter i Trondheim får 10 prosent rabatt på alle våre tannbehandlinger. Med landets største universitet og campus i nærområde, er vi godt vant med å ta imot ivrige studenter som pasienter. Vi vet hvor vanskelig det er å få økonomien til å gå rundt som student. Til tross utfordringene dette medbringer, blir ikke tannhelsen mindre viktig, men heller enda mer vesentlig. Utsetter du et tannproblem kan kostnadene faktisk bli enda større i ettertid. Derfor har vi studentrabatt på tannbehandling, og fastpris på undersøkelse til 450 kroner.

Les mer om studentrabatt på tannbehandling i Trondheim her!

Er du medlem av Midt-Norges boligorganisasjon TOBB? Da får du 10 % rabatt på behandling hos oss i Munkegata og 3 % bonus. *For å få bonus må betalingen gjøres med bankkort (debet) du har registrert kontonummer til. Ved valg av annen betalingsløsning kan ikke bonus registreres/etter registreres.

Vi er din tannlege i Trondheim sentrum. Velkommen til oss!

Sirkus Shopping

Din tannlege i Trondheim

Trenger du en tannlege i Trondheim? Hos oss får du hjelp 365 dager i året og vi tilbyr akutt hjelp på dagen. Vi gir deg din årlige tannsjekk, ordinær tannbehandling, kirurgi, tannimplantat, tannregulering for voksne og estetisk tannbehandling.

Er du TOBB-medlem? Da får du 10 % rabatt og 3 % bonus hos oss. Les mer om dine fordeler i medlemsbrosjyren til TOBB.

Vi er din tannlege i Trondheim – sentralt beliggende på Sirkus Shopping. Kommer du med bil, har du alltid gratis parkering i vår romslige parkeringskjeller.

Velkommen til oss!

Akutt tannlege Trondheim

Er du i akutt behov for tannlege i Trondheim? Vi hjelper pasienter med hastetimer for akutte tannsmerter, skader på tenner og estetikk.

Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime fortest mulig. Vi anbefaler også at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

Vi lindrer tannpine og korrigerer estetiske skader så fort det lar seg gjøre!

Trondheim Torg

Din tannlege på Trondheim Torg

Ved Oris Dental Trondheim Torg får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, «usynlig» regulering for voksne, spesialistbehandling av tannkjøttsykdom (periodonti) og «krone på dagen».

Har du tannlegeskrekk eller får frysninger bare ved å tenke på tannlegen? Fortvil ikke, vi har tannleger med lang erfaring innen behandling av pasienter med odontofobi (tannbehandlingsfrykt).

Er du TOBB-medlem? Da får du 10 % rabatt og 3 % bonus hos oss. Les mer om dine fordeler i medlemsbrosjyren til TOBB.

Vi er din tannlege i Trondheim med beliggenhet midt i sentrum. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Trondheim Torg

Ved akutt behov for tannlege strekker vi oss langt for at du skal få hjelp samme dag. Ring oss i dag for å få akutt tannlegetime fortest mulig.

Etter du har fått bekreftet tannlegetime for akutt tannproblem, så anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her.

En tannlege eller tannpleier vil hjelpe deg med å lindre tannpine og behandle det akutte tannproblemet. Vi samarbeider med flere tannklinikker i nærområdet. Om vi ikke har kapasitet på Trondheim Torg, vil vi gjøre vårt ytterste for at du får time hos en av de andre tannklinikkene i Trondheim.