Bestill time

Pandemien medførte at helsemyndighetene iverksatte strenge og omfattende forholdsregler med bruk av ekstra smittevernutstyr. I tillegg til dette har økt etterspørsel medført at leverandørene skrudde opp prisene på alt av engangs- og smittevernutstyr i løpet av 2020 og 2021.

Ved tannlegebesøk er det ikke mulig å overholde regel om 1 meters avstand. Behandlere sitter tett oppi ansiktet til pasienter, og utsettes for sprut fra pasientenes munn når det jobbes med roterende instrumenter og vannkjøling i munn. Dersom vi ikke bruker nødvendig verneutstyr og tar tilstrekkelige forholdsregler, er det større risiko for smitte enn det er ute i det sosiale rom.

For at tannlegebesøket fortsatt skal være trygt for våre pasienter og for våre medarbeidere, vil utvidede tiltak måtte gjennomføres selv om Norge åpner opp og slakker på de generelle forholdsreglene. Pandemien er ikke avblåst, og smitte skjer fortsatt. Dette er nok noe vi må leve med i lang tid framover.

Av denne grunn belastes utvidede hygienetiltak ved klinikk kr 350 for hvert besøk hos oss. Kostnaden inkluderer alle nødvendige tiltak ved klinikk og ekstra smittevernutstyr (åndedrettsvern, ekstra munnbind, visir, forkle osv.), som skal sikre at tannlegebesøket er trygt under COVID-19 pandemien. Ved konsultasjoner og undersøkelser som ikke skaper dannelse av aerosol, hvor behandler ikke står i økt risiko for smitte, er vi nå glade for å kunne redusere hygienetillegget til kr 105.

Det er vårt ansvar å sørge for en trygg og sikker arbeidsplass for våre medarbeidere, en arbeidsplass som kan bestå gjennom og etter pandemien. Tannklinikkene skal være trygge og sikre å besøke for våre pasientene.

Vi ønsker deg velkommen til oss for en trygg og sikker tannbehandling.

Kort ventetid

Få time når det måtte passe for deg! Våre klinikker har lange åpningstider og kort ventetid.

Behagelig

Lider du av tannlegeskrekk? Fortvil ikke, sammen finner vi gode løsninger for ditt behov.

Pasient i fokus

Fra øyeblikket du kommer inn, til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.