Bestill time

Oris Dental er en av Norges største tannlegekjeder med flere klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig. Vi er etablert av tannleger, for tannleger, med tannleger på eiersiden og i sentrale lederroller.

En bransje i endring

Vi er en bransje i endring, og ofte er det i endringstider det er riktig å ta de store avgjørelsene. ​Hadde det ikke vært fint å kunne videreutvikle din praksis mens du fortsatt praktiserer som tannlege? Har du lyst til å være en del av en tannlegekjede der fag står i fokus? Har du lyst på et større faglig og sosialt nettverk, og få faglig utvikling gjennom vårt Oris Academy? Er du klinikkeier og ønsker å bli en del av Oris Dental? Kontakt oss i dag!

Som en del av Oris Dental vil vi kunne bistå innen de fleste administrative områder. Ved vårt hovedkontor i Trondheim hjelper vi våre klinikker med faglig støtte innen klinikkdrift.

Vi har støttesystemer som din klinikk kan få ta i bruk for å gjøre hverdagen bedre på mange områder, og vi har en organisasjonsstruktur som gir utviklende roller til mennesker rundt i klinikkene. Hverdagen din som behandler skal være så lik som den alltid har vært, men med en god følelse av et stort støtteapparat i ryggen.

Som en del av Oris Dental vil du få:​

  • ​Et stort faglig og kollegialt nettverk​.
  • Mulighet for videreutvikling av klinikken og tannhelsetjenester​ i ditt geografiske område.
  • Faglig utvikling gjennom fagsamlinger og kasusmøter ​(fysiske samlinger og videomøter)​.
  • Mulighet til å investere i teknologi og hjelp til å iverksette ​digitalisering.
  • Systemer for kvalitet & HMS, personal, vaktplanlegging, ​regnskap mm.
  • Støtte til markedsføring og synliggjøring i ditt nærmiljø.


Kontakt Eirik Aasland Salvesen, CEO
Mail: eirik@orisdental.no