Bestill time

Oris Dental er en av Norges største tannlegekjeder med flere klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig. Virksomheten teller i dag ca. 400 og administrasjonen er lokalisert i Trondheim. Vi er landets faglige ledende tannlegekjede, etablert av tannleger, for tannleger og med tannleger på eiersiden og i sentrale lederroller.

Vi er en bransje i endring. Og ofte er det i endringstider det er riktig å ta de store avgjørelsene. ​Hadde det ikke vært fint å kunne videreutvikle din praksis mens du fortsatt praktiserer som tannlege? Har du lyst til å være en del av en tannlegekjede der fag står i fokus? Har du lyst på et større faglig og sosialt nettverk, og få faglig utvikling gjennom vårt Oris Academy? Er du klinikkeier og ønsker å bli en del av Oris Dental? Kontakt oss i dag!

Som en del av Oris Dental vil vi kunne bistå innen de fleste administrative områder. Ved vårt hovedkontor i Trondheim hjelper vi våre klinikker med faglig støtte innen klinikkdrift.

Vi har støttesystemer som din klinikk kan få ta i bruk for å gjøre hverdagen bedre på mange områder, og vi har en organisasjonsstruktur som gir utviklende roller til mennesker rundt i klinikkene. Hverdagen din som behandler skal være så lik som den alltid har vært, men med en god følelse av et stort støtteapparat i ryggen.

Som en del av Oris Dental vil du få:​

  • ​Et stort faglig og kollegialt nettverk​

  • Mulighet for videreutvikling av klinikken og tannhelsetjenester​ i ditt geografiske område

  • Faglig utvikling gjennom fagsamlinger og kasusmøter ​(fysiske samlinger og videomøter)​

  • Mulighet til å investere i teknologi og hjelp til å iverksette ​digitalisering

  • Systemer for kvalitet & HMS, personal, vaktplanlegging, ​regnskap mm.

  • Støtte til markedsføring og synliggjøring i ditt nærmiljø


Kontakt Lars Melkvik, CEO
Mobil: 93259800
Mail: lars@orisdental.no