Bestill time

Oris Dental utvider sin virksomhet og bygger ny tannklinikk i Nesttun sentrum.

8. september åpner Oris Dental dørene til sin nye, topp moderne klinikk ved porten av Nesttun sentrum. Oris Dental har jobbet målbevisst for å styrke sitt tannlegetilbud i Bergen i flere år, og ved påsketider ble kontrakten signert for den nye klinikken på Nesttun. Byggingen ble påbegynt 10. mai.

Tannhelsetjenester i Fana ytrebygda

Fana ytrebygda er en bydel i utvikling, med stor tilflytting og befolkningsvekst, men uten en totalleverandør av tannhelsetjenester.

«Med en stor og godt etablert klinikk i Åsane har Oris Dental lenge vært på utkikk etter egnede lokaler til en moderne klinikk for å sikre enkel og god spesialisttilgjengelighet på denne siden av byen. Nå har vi fått med oss flere etablerte tannlegepraksiser for å bygge et sterkt tannhelsefaglig kompetansemiljø», sier CEO i Oris Dental, Eirik Aasland Salvesen i en kommentar.

Klinikken etableres med fem anerkjente tannlegepraksiser fra nærområdet som flytter all sin kompetanse og ekspertise inn under samme tak. Ved åpning består Oris-laget av hele 21 flotte kollegaer, og det er planlagt en gradvis økning av både personal og åpningstider.

Oris Dental Nesttun sett fra bybanen.


Oris Dental har i dag 39 klinikker i Norge og Sverige, og en målsetning om å være ledende på tannhelsetjenester gjennom et kontinuerlig fokus på et sterkt kompetansemiljø.

Regionleder i Oris Dental, Harald Skar.

Anerkjent tannhelseteam

«Vi gleder oss virkelig til å ta imot nye og nåværende pasienter på vår moderne klinikk, med det samme trygge og kjente tannhelseteamet som mange allerede kjenner» sier regionleder for Vest- og Øst-Norge, Harald Skar.

Tannklinikken blir på rundt 400 m2, har ni behandlingsrom, samt et kirurgirom. Her vil det jobbe både allmenntannleger og spesialister med mål om å dekke alle fagområder innen tannhelse.

Klinikken ligger rett ved bybanestopp, busstopp og parkeringshus, og vil være lett tilgjengelig for både lokale beboere og pasienter fra andre deler av byen.

Tannlege Trond Helgesen var en av initiativtakerne til prosjektet. Han er en av de fem som tar med sitt lag og blir en del av Oris Dental Nesttun. De andre klinikkene som flytter inn i Oris Dental Nesttun er Paradis Tannlegepraksis, Tannlegene i Nesttunsenteret og spesialist i endodonti Elisabeth Helland.

«Hele teamet mitt gleder seg til å bli en del av et større kollegialt og faglig miljø. Dette vil bare gjøre oss enda bedre.» sier Tannlege Helgesen.

Se klinikksiden til Oris Dental Nesttun her.

Kontakt

  • Eirik Aasland Salvesen, tannlege, CEO Oris Dental: 909 42 298
  • Harald Skar, regionleder Oris Dental, Vest-Norge : 957 84 477