Er du vår nye kjeveortoped?

Ønsker du å jobbe i et av landets største kompetansemiljø innen tannhelse?

Ved Oris Dental Sirkus Shopping søker vi nå etter en kjeveortoped som vil bli en del av teamet vårt. Teamet består av tannleger, tannpleiere og tannlegesekretærer. Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen og en positiv opplevelse, og vi ser etter deg som er lagspiller og vil bidra til et godt arbeidsmiljø. Du vil få jobbe med en stor pasientportefølje, og må like et høyt tempo.

I Oris Dental blir du en del av et stort faglig og kollegialt nettverk. Hos oss knyttes fagmiljø fra små og store klinikker sammen, slik at alle blir en del av et utviklende og stimulerende tannhelseteam. Vi tar vare på fagfolkene så de kan ta vare på pasientene våre.


Vi tilbyr deg som behandler:

  • en trygg og god arbeidsplass
  • et stort og utviklende fagmiljø med eget Academy som tilbyr spennende kurs
  • kaususmøter og tverrfaglig behandlingsplanlegging satt i system
  • kontinuerlig fokus på faglig og teknologisk utvikling
  • god pasienttilgang
  • aktiv og støttende administrasjon
  • digitale kurs og webinarer som reduserer tapt arbeidstid
  • godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger


For den rette kandidaten vil dette være en attraktiv stilling med faglige utfordringer og selvstendig arbeid. Vi er fleksible på oppstart.

Om arbeidsgiveren

Oris Dental er et av Norges største private helseforetak og representer et sterkt fagmiljø innen tannhelse. Virksomheten teller i dag nærmere 100 klinikker i Norge, Sverige og Danmark med rundt 1500 medarbeidere. Vi er en voksende kjede med mange muligheter, hvor opplæring og faglig utvikling står sentralt. Vi tror at faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø. Det igjen skaper smil, og smil smitter. Sånt merker pasientene!

Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen og en positiv opplevelse. Menneskene er vår suksessfaktor, og vårt ultimate mål er å skape en god arbeidsplass hvor pasienten føler seg trygg og ivaretatt.

Oris Dental ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.