Er du vår nye tannlege?

Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?

I Oris Dental blir du en del av et stort faglig og kollegialt nettverk. Hos oss knyttes fagmiljø fra små og store klinikker sammen, slik at alle blir en del av et utviklende og stimulerende tannhelseteam. Vi tar vare på fagfolkene så de kan ta vare på pasientene våre.

Ved Oris Dental AS avdeling Madla søker vi nå etter en erfaren tannlege som vil bli en del av teamet vårt.

Vår fine og moderne klinikk tilbyr alle typer tannbehandling. Teamet består av både allmenntannleger, spesialister og tannpleier. Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen og en positiv opplevelse. Vi ser etter deg som er lagspiller og vil bidra til vårt gode arbeidsmiljø. Du må kunne jobbe godt i team, men også være selvstendig og trives med høyt tempo.


Vi ser etter deg som: 

  • har norsk autorisasjon som tannlege
  • har pasienten i fokus
  • har god og allsidig erfaring
  • behersker norsk godt, muntlig og skriftlig
  • er positiv og god til å kommunisere
  • er en lagspiller som vil bidra til vårt gode arbeidsmiljø


Vi kan tilby deg:

  • en trygg og god arbeidsplass
  • fokus på faglig og teknologisk utvikling
  • et stort og utviklende fagmiljø med eget Academy som tilbyr: Spennende kurs i samarbeid med de største leverandørene, digitale kurs og webinarer som sparer reisetid og produksjonstid, mentoring-program for faglig spesialisering, kasusmøter og behandlingsplanlegging via digitale plattformer.

Om arbeidsgiveren

Oris Dental er et av Norges største private helseforetak og representer et sterkt fagmiljø innen tannhelse. Virksomheten teller i dag nærmere 80 klinikker i Norge og Sverige med rundt 1100 medarbeidere. Vi er en voksende kjede med mange muligheter, hvor opplæring og faglig utvikling står sentralt. Vi tror at faglig oppdaterte, trygge og fornøyde medarbeidere skaper et godt arbeidsmiljø. Det igjen skaper smil, og smil smitter. Sånt merker pasientene!

Hos oss spiller alle på lag for at pasientene skal få den beste hjelpen og en positiv opplevelse. Menneskene er vår suksessfaktor, og vårt ultimate mål er å skape en god arbeidsplass hvor pasienten føler seg trygg og ivaretatt.

Oris Dental ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.