Bestill time

Velkommen til årets kurstilbud for Oris Academy!

Vi er ekstremt takknemlig for alle tilbakemeldinger som er kommet gjennom året og har lagt oss i selen for å utvikle enda flere spennende kurstilbud for tannhelsepersonell for det kommende året.

Fra fjorårets omfattende tilbud, må nevnes Pulpit Endo Summit med tur til Prekestolen, Kjeveortopedi/Aligner kurset, Anestesikurs for tann­helsesekretærer, Ladies&Lads in London kirurgikurs og Pole Position i Modena Italia, hvor implantat og Ferrari ble grundig samkjørt! Tilbake­meldingene på alle kursene har vært så positive at vi muligens kjører alle konseptene igjen!

Gjennom året som er gått har Oris Academy gjennomført utallige lokale kurs, holdt av våre egne ressurser og i samarbeid med våre leverandører. Tips&Triks konseptet ser vi blir svært godt mottatt i hele Norge, dette skal vi fortsette og levere på. Vi har alltid fokus på fag! Vi deler det vi kan og vi håper du får utbytte til din kliniske hverdag!

Vi går et innholdsrikt år i vente med nye, interessante kurs for alle yrkes­grupper på våre klinikker. Vårt ønske er stadig å heve kompetansen og vekke lidenskapen for faget hos alle som jobber i Oris.
Hold deg oppdatert via våre nettsider eller spør din lokale fagansvarlig om kommende kurs. Velkommen til engasjerende læring for tannhelse-personell – velkommen til Oris Academy!

PS: Vi søker så klart alltid om kursgodkjenning hos NTF.

Spørsmål? academy@orisdental.no