Bestill time

Det betyr at du som pasient vil få tilgang på et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken vår.

Det er en glede å informere om at Kongeparken Tannhelse nå er en del av Oris Dental. Klinikken ligger i Bodø sentrum og klinikken teller 8 ansatte, 4 behandlere og 4 tannhelsesekretærer!

«I lokalene våre finner du 5 velutstyrte og moderne behandlingsrom. Vi oppdaterer oss fortløpende på teknisk utstyr, og holder oss faglig oppdatert. Diagnostisk sikkerhet, dokumentasjon og god kvalitet er for oss nødvendige goder. I god kvalitet ligger også god hygiene, og vi sender jevnlig sporeprøver til steriliseringskontrollen ved Rikshospitalet. Tannlege og tannpleier jobber i team, slik at den enkeltes kompetanseområde blir utnyttet optimalt. Vi vil at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt. Tannpleier gjør undersøkelser på lik linje med tannlegen, og har i tillegg spesialisert seg på tannkjøttsykdommer.»

Vi ønsker alle nye og eksisterende pasienter varmt velkommen til den samme klinikken, som kun har endret navn.

Ønsker du å vite mer eller bare bestille time?

Kongeparken Tannhelse heter nå Oris Dental Kongeparken.

Om Oris Dental

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med flere klinikker fordelt rundt om i hele landet – og vi vokser stadig. Vårt mål er å bli landets ledende tannlegekjede og vi er stolte av å ha fått så mange dyktige mennesker med på laget. Det er nettopp menneskene som er vår suksessfaktor.

Vi utgjør et av landets største fagmiljø innen tannhelse og investerer mye tid i å videreutvikle og etterutdanne våre ansatte. Hos oss vil du derfor alltid ha god tilgang på kompetanse og spesialisttjenester. 

Som tilbyder av tannhelsetjenester er vi ekstremt opptatt av kvalitet og fag. Våre klinikker er fremtidsrettede og har stort fokus på å hjelpe mennesker som sliter med tannlegeskrekk (odontofobi). Med oppdatert teknologi og de nyeste behandlingsmetodene får du som pasient en trygg opplevelse.

Når du besøker oss skal du føle deg sikker på at du får den beste behandlingen tilpasset ditt behov. Fra det øyeblikket du kommer inn døren, og til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

Vi er detaljorientert og systematisk i vårt virke.  Derfor skal du sitte igjen med en helhetlig og positiv opplevelse etter et besøk. Vårt mål er å tilby deg deilig tannbehandling.

Vi har klinikker i alle de største byene og holder åpent hele året rundt – flere av våre klinikker har også åpent på kveldstid. 

Adresse: Torvgata , 8006 Bodø

Telefon: 75 50 33 80

Velkommen!

Kongeparken Tannhelse sine gamle nettsider kan du besøke her!