Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:30
Tirsdag 08:00 - 15:30
Onsdag 08:00 - 15:30
Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 15:30

Akutt tannlege

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

29. november flytter vi inn i splitter nye Oris Dental Sandnes!

Bli med oss til Oris Dental Sandnes, midt i hjertet av Sandnes sentrum – i Øglændhuset i Langgata. Her vil du finne alt innen tannbehandling, i topp moderne og vakre lokaler!

Bli fast pasient ved vår tannklinikk i Sandnes

På tannklinikken vår i Sandnes kan du settes opp til årlig innkalling om du ønsker det.

Teamet vårt tar ansvar for din tannhelse. Vi er oppdatert på det siste innen faget, og har moderne utstyr i en trygg og hyggelig atmosfære. Våre store behandlingsrom er tilrettelagt for å yte komfort og trygghet, samt skjermet for å ivareta taushetsplikten.

Akutt tannlege i Sandnes

Vi tar imot nye pasienter og yter akutthjelp.

Vi anbefaler å lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege, for nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Hvor finner du oss?

Tannklinikken ligger midt i Sandnes sentrum, med kort avstand til buss og tog. Vi har gode parkeringsmuligheter ved tannlegesenteret, og det er gratis parkering oppe på taket av hovedbygget.

Har du tannlegeskrekk?

Det er mange som har angst for å besøke tannlegen, og vi møter pasienter med tannlegeskrekk hver eneste dag. Vi har erfart at tid og tålmodighet, i kombinasjon med informativ forklaring før-, under- og etter behandling kan lette på angsten. I tillegg til dette har vi innsikt i metoder og teknikker som gjør det bedre for deg som pasient.

Om du har tannlegeskrekk kan du ringe og gi oss beskjed. Vi vil tilrettelegge en personlig plan som passer for deg. Målet er at du med tannlegeskrekk skal kunne føle deg trygg og godt ivaretatt i tannlegestolen. Ved behov kan vi også henvise deg videre til tannlege eller spesialist som kan utføre behandling under narkose.

Tannlegesenteret på Vågen er nå del av Oris Dental

I 2021 ble Tannlegesenteret på Vågen en del av Oris Dental, Norges største fagmiljø innen tannhelse. Dette styrker vårt tilbud til deg som pasient, og du møter fortsatt de samme fine menneskene ved tannklinikken vår.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-22 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.
Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Behandlere

Avdelingsleder Hege Tendenes Sivertsen ved Oris Dental Vågen og Nygårdstunet.

Hege Tendenes Sivertsen

Avdelingsleder
Tannlege Arne Skumsnes ved Oris Dental Vågen.

Arne Skumsnes

Tannlege
Tannlege Christine Skumsnes Helbaek ved Oris Dental Vågen.

Christine Skumsnes Helbæk

Tannlege