Bestill time
Våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Vågen

Vågsgaten 41, 4. etg.
4306  Sandnes

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 15:30
Onsdag 08:00 – 15:30
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege i Sandnes

Ved Oris Dental Vågen i Sandnes får du tilgang på tannpleiere, tannleger og spesialister med sterk kompetanse innen tannhelsefaget.

I tillegg til allmenn tannbehandling, utfører vi implantatprotetikk, som er å lage kroner og broer på implantater. Ved behov kan vi tilby estetisk oppbygninger på nedslitte fortenner, og utfører behandling av tannkjøttsykdom, samt utfører kirurgiske inngrep.

Vi hjelper deg til å beholde sunne, friske og pene tenner – hele livet. Velkommen til oss!

Bli fast pasient ved vår tannklinikk i Sandnes

På tannklinikken vår i Sandnes kan du settes opp til årlig innkalling om du ønsker det.

Teamet vårt tar ansvar for din tannhelse. Vi er oppdatert på det siste innen faget, og har moderne utstyr i en trygg og hyggelig atmosfære. Våre store behandlingsrom er tilrettelagt for å yte komfort og trygghet, samt skjermet for å ivareta taushetsplikten.

«Hyggelige folk som roer nervene og yter god service!»

Akutt tannlege i Sandnes

Vi tar imot nye pasienter og yter akutthjelp.

Vi anbefaler å lese artikkelen vår, Akutt behov for tannlege, for nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Hvor finner du oss?

Tannklinikken ligger midt i Sandnes sentrum, med kort avstand til buss og tog. Vi har gode parkeringsmuligheter ved tannlegesenteret, og det er gratis parkering oppe på taket av hovedbygget.

Vis mer Vis mindre

Har du tannlegeskrekk?

Det er mange som har angst for å besøke tannlegen, og vi møter pasienter med tannlegeskrekk hver eneste dag. Vi har erfart at tid og tålmodighet, i kombinasjon med informativ forklaring før-, under- og etter behandling kan lette på angsten. I tillegg til dette har vi innsikt i metoder og teknikker som gjør det bedre for deg som pasient.

Om du har tannlegeskrekk kan du ringe og gi oss beskjed. Vi vil tilrettelegge en personlig plan som passer for deg. Målet er at du med tannlegeskrekk skal kunne føle deg trygg og godt ivaretatt i tannlegestolen. Ved behov kan vi også henvise deg videre til tannlege eller spesialist som kan utføre behandling under narkose.

Tannlegesenteret på Vågen er nå del av Oris Dental

I 2021 ble Tannlegesenteret på Vågen en del av Oris Dental, Norges største fagmiljø innen tannhelse. Dette styrker vårt tilbud til deg som pasient, og du møter fortsatt de samme fine menneskene ved tannklinikken vår.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, engangsutstyr, forbruksvarer, administrasjon, spesialistbehandlinger og tannteknikerarbeid.

Les mer