Åpningstider

Mandag 08:00 - 18:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Vi har åpnet en splitter ny Oris-klinikk på det splitter nye kjøpesenteret i Slemmestad!

Tannklinikken ha både allmenn tannleger og spesialisttilbud, samt en kjeveortopedisk avdeling. Med stort fokus på kvalitet, i flunkende nye lokaler og med splitter nytt utstyr, er du sikret en trygg tannbehandling. Hos oss får du helhetlig og funksjonell behandling.

Velkommen til Oris Dental Slemmestad!

Kjeveortopedisk tilbud i Slemmestad

Vi tilbyr det meste innen kjeveortopedi for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Du kan komme til konsultasjon hos oss med eller uten henvisning, bare å ta kontakt.

Dersom du er praktiserende tannlege og ønsker å henvise pasient til vår kjeveortoped i Slemmestad, så oppfordrer vi deg til å ringe oss.

Bestill time hos vår tannlege

Uavhengig av om du er fast pasient eller ikke har vært hos oss før, så kan du bestille time via våre nettsider.

Dersom du ønsker det, setter vi deg gjerne opp til årlig innkallelse. Vårt mål er at du skal ha tenner som varer livet ut og en god munnhelse.

Velkommen til oss på Slemmestad!

Tannlegespesialister i Asker

Vårt team av tannlegespesialister fokuserer på metodisk og smertefri behandling. Vi jobber tett sammen med din henvisende tannlege for å fremme din helse.

Ved behov har vi mulighet for å samarbeide med og få besøk av andre spesialister i Oris Dental, slik at du får en tannbehandler med riktig kompetanse.

Akutt behov for tannlege?

Akutte problemer må behandles så fort som mulig. Vi hjelper deg ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer, og kan tilby time på dagen!

Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les nyttig info i vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Finn frem til Oris Dental Slemmestad

Rortunet kjøpesenter ligger langs med Slemmestadveien, og har både butikker, restauranter, legekontor og treningssenter.

Du finner tannklinikken vår i helsefløyen, i andre etasje, med inngang fra hovedveien (Slemmestadveien).

Hurtigbåt – Ta hurtigbåten B20 fra Oslo eller Vollen til Slemmestad. Herifra er det 10 minutters gangavstand til klinikken.
Buss – Slemmestad busstopp ligger i kort avstand fra klinikken, og man kan se kjøpesenteret fra busstoppet.
Parkering – Det er en stor parkeringsplass på Rortunet – med 2 timer gratis kundeparkering.

Oris Dental Slemmestad ble opprettet

Oris Dental Slemmestad var et byggeprosjekt som startet sommeren 2021. Med åpningsdato for Rortunet 28. oktober, er det tatt inn tannbehandlere med lang erfaring og bred kompetanse for å tilby topp moderne tannbehandling.

Som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse kan Oris Dental Slemmestad tilby pasienter alt av tannbehandling.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Du har muligheten for 12 måneders rentefri betaling i flere avdrag hos vår tannlege, via vår samarbeidspartner og tredjepartsleverandør, Svea Finans.

Etter timen får du tilsendt en SMS med lenke til betalingsløsning, hvor du kan velge mellom å betale med Visa, kredittkort eller VIPPS. Ved behov kan faktura sendes per post med påløpende gebyr. Du vil også få muligheten for å dele opp betalingen i mindre beløp.

Direkteoppgjør med HELFO

Vi har direkteoppgjør med HELFO, og du vil kun betale egenandel dersom du har krav på refusjon. Tannlegen vil avgjøre om du har krav på refusjon og støtte ved første besøk.

Om du har stort behandlingsbehov tilbyr vi gratis og uforpliktende konsultasjon. Dersom du har begrenset økonomi kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du første tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Anniken Bjørnstad

Assisterende avdelingsleder

Gabriella Nagy

Tannlege

Anna Charlotte Lindqvist

Tannlege

Frank Nygård

Tannlege

Egil Jakobsen

Tannlege

Henriette Næss Liisberg

Tannlege