Bestill time

Vi flytter på nyåret!

I januar/februar flytter vi til nye lokaler i Dronningensgate 102

våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Kongeparken

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:45
Tirsdag 08:00 – 15:45
Onsdag 08:00 – 15:45
Torsdag 08:00 – 15:45
Fredag 08:00 – 15:45

Din tannlege i Bodø

Ved Oris Dental Kongeparken får du tilgang på faglig sterke tannleger, i velutstyrte og moderne behandlingsrom.

Vi oppdaterer oss fortløpende på teknisk utstyr og tannlegefaget. Diagnostisk sikkerhet, dokumentasjon og god kvalitet er for oss nødvendige goder.

I god kvalitet ligger også god hygiene, og vi sender jevnlig sporeprøver til steriliseringskontrollen ved Rikshospitalet.

Tannlege og tannpleier jobber i team, slik at den enkeltes kompetanseområde blir utnyttet optimalt. Vi vil at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt. Hos oss er du alltid trygg.

Tannpleier gjør undersøkelser på lik linje med tannlegen, og har i tillegg spesialisert seg på tannkjøttsykdommer.

Vi er din tannlege i Bodø. Velkommen til oss!

«Dyktige tannleger med fokus på smertefri behandling. Gode priser, og normalt får man time kjapt. Ved akutt behov får man time på dagen! Anbefaler sterkt dette tannlegekontoret – spesielt hvis man har tannlegeskrekk!»

Akutt tannlege Bodø

Ved akutte behov for tannlege, rydder vi plass til deg så sant det er mulig. Jo tidligere på dagen du ringer, desto lettere er det for oss å hjelpe deg.

Det er plagsomt å ha akutte smerter i en tann eller å få estetikken av smilet skadet. Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har bestilt time.

Vis mer Vis mindre

Kongeparken Tannhelse endret navn til Oris Dental Kongeparken

I august 2019 ble Kongeparken Tannhelse en del av Oris Dental. Lokalene består av velutstyrte og moderne behandlingsrom.

Det betyr at du som pasient vil få tilgang på et av landets største fagmiljø innen tannhelse. Klinikken forblir den samme og du vil fortsatt møte de samme hyggelige menneskene på tannklinikken.

Studentrabatt

Hos oss får studenter 10% rabatt på tannbehandling!
*Gjelder ikke salgsvarer, spesialistbehandlinger, hygienetillegg og tannteknikerarbeid.

Les mer