VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME
VELG SOM DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Få undersøkelse til kun 290,-

Vi styrker behandlingstilbudet vårt!

Nye pasienter får introduksjonspris på røntgen og enkel tannrens.
*Tilbudet gjelder frem til 30. november.

Les mer om tilbudet

Din tannlege i Bodø

I lokalene våre finner du 5 velutstyrte og moderne behandlingsrom. Vi oppdaterer oss fortløpende på teknisk utstyr og innen tannlegefaget. Diagnostisk sikkerhet, dokumentasjon og god kvalitet er for oss nødvendige goder.

I god kvalitet ligger også god hygiene, og vi sender jevnlig sporeprøver til steriliseringskontrollen ved Rikshospitalet. Tannlege og tannpleier jobber i team, slik at den enkeltes kompetanseområde blir utnyttet optimalt. Vi vil at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt, hos oss er du alltid trygg.

Tannpleier gjør undersøkelser på lik linje med tannlegen, og har i tillegg spesialisert seg på tannkjøttsykdommer.

Vi er din tannlege i Bodø. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Bodø

Ved akutte behov for tannlege, rydder vi plass til deg så sant det er mulig. Jo tidligere på dagen du ringer, desto lettere er det for oss å hjelpe deg.

Det er plagsomt å ha akutte smerter i en tann eller å få estetikken av smilet skadet. Les artikkelen vår, Akutt behov for tannlege etter du har bestilt time.

VÅRE BEHANDLERE

Våre fornøyde pasienter

«Dyktige tannleger med fokus på smertefri behandling. Gode priser og normalt får time kjapt. Ved akutt behov får man time på dagen! Anbefaler sterkt dette tannlegekontoret - spesielt hvis man har tannlegeskrekk!»