Åpningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Hokksund Tannregulering tilbyr flere typer tannregulering.

Vår kjeveortoped korrigerer bitt og tannstilling med tradisjonell tannregulering i form av plater, gommer, bøyler og fastsittede tannregulering (klosser), samt med avtakbare skinner (Invisalign).

Ved klinikken behandles både barn, ungdom og voksne. Vi tar imot alle pasienter som henvises til oss, og ved forespørsel kan vi gi deg konsultasjon også uten henvisning.

Velkommen til oss på Oris Dental Hokksund Tannregulering!

Ditt første besøk hos kjeveortopeden

Ved første besøk hos oss blir pasienten undersøkt av kjeveortopeden. Vi tar ofte et røntgenbilde som viser begge kjevene, tennene og kjeveledd; et såkalt panoramarøntgenbilde.

Utfra undersøkelsen kan vi gi veiledning om behandlingsbehov, stille en foreløpig diagnose og bli enige om vi skal starte behandling, utsette behandling eller ikke utføre behandling.

Kjeveortopeden kan ved ditt første besøk opplyse om priser, og gi informasjon om refusjonsordninger.

Dersom du har fått en henvisning fra tannlege eller tannpleier, er det viktig at denne tas med til første konsultasjon.

Finn frem til Oris Dental Hokksund

Klinikken ligger midt i Hokksund sentrum, med kort avstand til buss og tog ved Hokksund stasjon.

Det finnes gratis, merkede parkeringsplasser utenfor klinikken, og det er ellers gratis parkering i Hokksund.

Ønsker du mer informasjon?

Ring oss gjerne for opplysninger om våre ventetider. Dersom du bestiller time digitalt, tar vi kontakt og avtaler tidspunkt. Noe ventetid må påberegnes.

Dersom det er behov for hastekonsultasjon, oppfordrer vi henviser til å ringe oss direkte, vi vil gjøre vårt beste for å tilrettelegge på kort varsel.

Hokksund Tannregulering ble en del av Oris Dental

Hokksund Tannregulering ble en del av Oris Dental i Februar 2022, og byttet navn til Oris Dental Hokksund Tannregulering. Med dette fikk vi et større kollegialt nettverk, og tilgang på et av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse. Du møter fortsatt de samme fine menneskene ved klinikken.

Klinikken ble opprettet i 1973 og siden den gang har vi behandlet mange pasienter, hovedsakelig fra Eikerbygden, Modum, Sigdal og Krødsherad.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.