Åpningstider

Mandag 08:15 - 15:30
Tirsdag 08:15 - 19:30
Onsdag 08:15 - 15:30
Torsdag 08:15 - 19:30
Fredag 08:15 - 15:30

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Oris Dental Harstad holder til i lyse og topp moderne lokaler på Torget i Harstad. Hos oss får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og alt av ordinær tannbehandling, til estetisk tannbehandling.

Vi hjelper deg gjerne med skallfasetter, tannimplantat, ulike typer tannproteser, perioutredning og behandling, kirurgi, CBCT røntgen og tannregulering for voksne.

Fra klinikken har vi nydelig utsikt over Vågsfjorden. Med så nær tilknytning til fjorden har vi tilpasset oss for å ta imot turister på kort varsel.

I samarbeid med Oris Dental Harstadtannlegene kan vi gi deg tannlegetime i Harstad på kort varsel.» 

Fokus på smertefri behandling

Vi er ekstra opptatt av at våre pasienter opplever en smertefri tannbehandling. På besøk hos oss kan du oppdage en pull-up stang i korridoren, som benyttes hver gang en pasient får vondt. Dette til våre pasienters store fornøyelse, og som påminnelse til oss om å hele tiden forbedre oss og ikke miste fokus.

Vi er din faste tannlege i Harstad. Velkommen til oss!

Akutt tannlege Harstad

Er du i akutt behov for tannlege? Ring oss direkte, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg så fort det lar seg gjøre.

Enten det er akutte tannsmerte, knekt tann, mistet tann eller annet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt! Etter du har ringt og fått bekreftet time kan du lese artikkelen vår Akutt behov for tannlege, for nyttige tips ved et akutt tannproblem.

Ved akutt behov tilstreber vi å gi deg hjelp på dagen!

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

Torje Hogne With Kanstad

Avdelingsleder

Tore Berset

Spesialist i implantatprotetikk

Hauk Øyri

Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Tone Nicholas

Tannpleier

Harald Efraimsen

Spesialist i periodonti

Christel Bruun Eriksen

Tannlege

Kristian Clancy Krogstad

Tannlege

Mia Holm

Tannlege

Isabel Eriksen Bruun

Tannlege

Kristina Ellefsen

Tannpleier

Elisabet Strand Fredriksen

Tannpleier