Bestill time

Spes Torg Tannhelse er nå
Oris Dental Hamar

se våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Hamar

Østregate 23
2317  Hamar

Åpningstider

Mandag 08:00 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 15:30
Onsdag 08:00 – 15:30
Torsdag 08:00 – 15:30
Fredag 08:00 – 15:30

Din tannlege på Hamar

Oris Dental Hamar tilbyr spesialistbehandling innen fagområdene kjeveortopedi (tannregulering), periodonti (tannkjøttsykdommer) og oral kirurgi og oral medisin.

Ved vårt tannlegesenter er det tett samarbeid mellom spesialister og henvisende behandlere, til det beste for pasientene. Vi tar imot pasienter fra hele Innlandet.

Velkommen til god og trygg behandling hos oss.

Tannlegespesialister i Hamar

Vi har et godt team som vil hjelpe deg med å gjøre behandlingen tygg og skånsom.

Før behandling vil våre behandlere stille deg en del spørsmål om din helse for å kunne gi deg optimal behandling. Hjelp oss ved å gi oss et best mulig bilde av din situasjon og helse, slik at vi kan hjelpe deg. Spør oss gjerne, om det er noe du lurer på eller er redd for. Vi er her for deg!

Tannpleier utføres tannundersøkelse og tannrens med Airflow ved Oris Dental.«Var der i dag for å trekke en tann! Var kjemperedd og gruer meg masse! Men ble tatt så godt vare på og kjente absolutt ingenting! Kjempeflinke i jobben sin.»

Renee W.

Akutt-tannlege på Hamar

Ved akutt behov for tannlege kan du kontakte oss i våre åpningstider. Vi strekker oss langt for å gi deg hjelp og gjøre deg smertefri så raskt som mulig!

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer.

Vis mer Vis mindre

Spes Torg Tannhelse er nå en del av Oris Dental

Spes Torg Tannhelse ble en del av Oris Dental høsten 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!