Velkommen til

Oris Dental Gressvik

Åpner torsdag 08:00
Post: Oris Dental Gressvik, Postboks 154, 1620 Gressvik

Åpningstider

Mandag 08:00 - 19:30
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 19:30
Fredag 08:00 - 16:00

Akutt behov for tannlege?

Om du har akutte tannsmerter, skadet en tann, eller annet behov for akutt tannhelsehjelp kan du få time hos oss på dagen!

Om klinikken

Ved Oris Dental Gressvik har vi fokus på å se og lytte til våre pasienter. Vi satser på å ivareta en høy faglig kompetanse hos våre ansatte, og sørger alltid for å være oppdatert på det nyeste av utstyr.

Vi tilbyr behandling for tann- og munnsykdommer, som skal sikre våre pasienter trygghet og økt livskvalitet. Med moderne metodene innenfor alt fra forebyggende tannhelse, tannbehandling og reparasjoner til estetisk tannpleie, har vi etablert et bredt tilbud av behandlinger og spesialisert kompetanse.

Hos oss får du tilgang på tannbehandlere med ekstra kompetanse for behandling av pasienter med angst.

Vi holder til i lyse nyoppussede lokaler som ligger sentralt til på Gressvik Torg med stor gratis parkering, lett tilgjengelig fra gateplan, og store fine behandlingsrom.

Vi har det siste innen moderne tannbehandlingsutstyr og fokuserer på mest mulig smertefri behandling. Sammen med høy faglig kompetanse gir vi trygghet til deg som pasient.

Akutt behov for tannlege?

Akutte tannproblemer må behandles så fort som mulig. Hos Oris Dental Gressvik garanterer vi time på dagen for akutt-pasienter.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien

På våre klinikker finner du et vennlig og serviceinnstilt helseteam, som er opptatt av at du skal oppleve å bli lyttet til og føle deg trygg når du besøker tannlegen.

Finn frem til oss

Vi holder til på Gressvik Torg 36 (Tidligere lokaler til Østfold offentlige tannhelsetjeneste)

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Hos oss kan du betale med Vipps, kort, kontanter eller motta faktura. Du har også mulighet til å dele opp betalingen, rentefritt.

Gressvik Tannklinikk endret navn til Oris Dental Gressvik

Gressvik Tannklinikk ble en del av Oris Dental sommeren 2022. Menneskene forblir de samme, men nå som del av en større organisasjon med faglig utbytte.

Gressvik tannklinikk ble etablert av Tannlege Egil Jakobsen i februar 2017, som også har startet Bryn Tannhelsesenter og Knapstad Tannklinikk.

Vis mer Vis mindre

Betalingsstøtte

HELFO

I Norge dekker Den offentlige Tannhelsetjenesten tannbehandling frem til året man fyller 18 år. Mellom 18-24 år dekker det offentlige deler av behandlingen. Etter dette må man betale tannbehandling selv. Men en del skader/sykdommer/tilstander kvalifiserer til økonomisk støtte fra Helfo. Dekningsgrad avgjøres av tilstand og alvorlighetsgrad. Differanse mellom behandlingskostnad og Helfo-dekning betales av pasient.
Snakk med din behandler om du ønsker å vite mer, eller les mer her.

Frikort

Frikort gir deg fritak for egenandel på offentlige takster. Dette er et gode for pasienter med store helseutgifter, utstedt av Helfo. Behandling som overgår egenandelen må betales av pasient.

Ønsker du mer informasjon om frikort og tannbehandling? Se mer på helsenorge.no eller ring HELFO på 23 32 70 00.

Delbetaling

Vi tilbyr betalingsløsninger ved flere av våre klinikker. Hør med din klinikk hvilke løsninger du kan velge mellom.

Studentrabatt

Smil som varer

For å sikre god munn- og tannhelse fra A til Å er den årlige tannsjekken gjennom alle stadiene av livet like viktig. Som student vet vi for øvrig at å besøke tannlegen kanskje ikke er det første man har lyst til å bruke penger på, derfor gir vi deg 10% studentrabatt på sjekk og behandling hos oss.

God helse starter med munnen

Visste du at det ikke bare er Karius og Baktus tannlegen passer på? Ved å kikke i munnhulen din kan tannlegen også oppdage sykdom andre steder i kroppen. Å ta turen innom tannlegen en gang i året er en investering i den totale helsen. Som student får du tannsjekk med røntgen og rens til 990,-.

Sjekk status på visdomstennene

Ikke alle, men mange har dessverre visdomstenner som begynner å skape trøbbel i 20-årene. Er man en av dem som opplever at visdomstennene skaper problemer er det anbefalt å få disse fjernet før fylte tretti. Aleksander Rebaudo (29) har hatt lite smerter og problematikk med egne visdomstenner, men har hørt at det lønner seg å fjerne en plagsom visdomstann før han blir 30 år, klikk her for å lese mer.

Book time nå og få 10% rabatt med gyldig studentbevis.

Behandlere

June Severinsen Olsen

Avdelingsleder

Nina Viktoria Mielnicki

Tannlege

Tien Thao Nguyen Lerengen

Tannlege

Egil Jakobsen

Tannlege

Katarzyna Weronika Bialon

Tannpleier