Bestill time
Våre tilbud
Velkommen til

Oris Dental Bogstadveien

Bogstadveien 15b
0355  Oslo

Åpningstider

Mandag 08:00 – 20:00
Tirsdag 08:15- 17:00
Onsdag 08:15- 17:00
Torsdag 08:15 – 17:00
Fredag 08:15 – 16:00

Din tannlege i Bogstadveien, Majorstua

Tannlege og tannlegevakt midt i Bogstadveien, med alle former for tannbehandling, samt estetiske tannbehandlinger som tannbleking og skallfasetter.

Ved Oris Dental Bogstadveien vil du vil bli tatt imot av et profesjonelt tannhelseteam som alle setter nettopp deg i fokus. Det er kanskje derfor vi er blitt en favoritt blant både unge og gamle pasienter i Oslo.

Vi har åpent alle hverdager, med vakttelefon kveld og helg. Om du ønsker time utenfor ordinære åpningstider, strekker vi oss langt for å gjøre det enkelt for deg.

Vi gleder oss til å få deg på besøk!

«Dette er tannklinikken for deg som har tannlegeskrekk eller som ikke har vært hos tannlege på flere år og er redd for å få kritikk for det. Det får du ikke! Tannlegene tar seg av små og store problemer med erfaring og dyktighet. Atmosfæren er bare god og avslappende, og du blir møtt med varme og empati!»

– Bjørg S.

Akutt behov for tannlege på Majorstua?

Vi hjelper deg ved akutt tannverk eller akutte tannproblemer. Det er et akutt behov for tannlege om man har tannverk, knekt en tann, tidligere fylling har gitt slipp eller om man har en tannbyll. Akutte problemer må behandles så fort som mulig.

Er du i akutt behov for en tannlege? Ring oss i dag og les vår artikkel, Akutt behov for tannlege her.

Tannlegevakt i Oslo sentrum

Vår tannlegevakt i Oslo har åpent dag, kveld og helg for å hjelpe deg som har tannverk eller akutte tannproblem. Vi tilbyr deg en rimelig og smertefri akutt tannbehandling ved Oris Dental Galleri Oslo.

Hvis du har en tannbyll og feber må du kontakte tannlegevakten raskt. Store infeksjoner kan spre seg hurtig og kan i sjeldne tilfeller være livstruende, derfor tilbyr vår Tannlegevakt i Oslo deg time på dagen.

Vis mer Vis mindre

Helhetlig tannhelsetilbud for deg og familien

Vi forsøker å skape en helt ny tannlegeopplevelse! På våre klinikker vil vi at pasientene våre skal føle at de er på besøk, og ikke til behandling. Dette merker du som pasient – både på hvordan vi tar imot deg, og på hvordan vi jobber. Dette er noe vi får mye ros for!

På våre klinikker finner du et vennlig og serviceinnstilt helseteam, som er opptatt av at du skal oppleve å bli lyttet til og føle deg trygg når du besøker tannlegen.
Vi holder åpent året rundt, og flere av våre klinikker har også åpent på kveldstid.

Vital Tannhelse Majorstua ble del av Oris Dental

September 2021 ble Vital Tannhelse Majorstua en del av Oris Dental.

Menneskene ved klinikken forblir de samme, men nå som del av Norges sterkeste fagmiljø innen tannhelse.

Finn frem til Oris Dental Bostadveien

Bussterminalen er i samme bygg og vi er nært lokalisert Oslo S. Det er enkelt for deg å komme til oss via kollektiv transport.

T-bane – Ta T-banen til Majorstua og gå 10 min langs Bogstadveien.
Buss – Nærmeste bussholdeplass er Homansbyen, som er 4 min gange fra klinikken.
Trikk – Nærmeste trikkestopp er Rosenborg og Bogstadveien, klinikken er midt i mellom disse to.

Del opp betaling i flere avdrag for tannlegebehandling

Du har muligheten for rentefri oppdeling av betaling i flere avdrag hos vår tannlege. Vi har direkteoppgjør med HELFO, og du vil kun betale egenandel dersom du har krav på refusjon. Tannlegen vil avgjøre om du har krav på refusjon og støtte ved første besøk.

Om du har stort behandlingsbehov tilbyr vi gratis og uforpliktende konsultasjon. Dersom du har begrenset økonomi kan NAV i noen tilfeller dekke nødvendig tannbehandling. Kontakt oss for mer informasjon om dette.