FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Tannregulering

Tilbake til alle
Tannregulering for barn Tannregulering for voksen Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering

NYTT SMIL PÅ 3 MÅNEDER MED «USYNLIG» TANNREGULERING!

Det er mange som ønsker å justere tannstillingen sin, men som er skeptiske til de skjemmende «togskinnene» vi gjerne assosierer med tannregulering. Invisalign® er et komfortabelt, avtagbart og gjennomsiktig alternativ til den tradisjonelle metallstrengen. Med Invisalign® kan du få rettere tenner og penere smil med tilnærmet usynlig tannregulering.

På bare 12 uker* kan Oris Dental bidra til å gi deg et nytt smil med hjelp av Invisalign® tannregulering. Selv om produktet er forholdsvis nytt i Norge, har Invisalign® blitt brukt av over 4 millioner personer på verdensbasis.

* NB: minimumsperioden på 12 uker gjelder kun ved små, enkle tannforflytninger. Mer omfattende eller kompliserte tilfeller kan ta opptil flere år.

Behandling med Invisalign®:

  • Behandlingen varer 12 uker eller mer
  • Invisalign®-skinnen byttes ut hver 14. dag
  • Skinnen brukes i minst 22 timer hvert døgn
  • Invisalign® kan tilpasses både over- og underkjeven
  • Gjennom behandlingsperioden beveger tennene seg litt etter litt, mot den ønskede tannstillingen
  • Pris kan variere mellom kr 15 000,- og kr 60 000,-, avhengig av hvor omfattende behandling som behøves

Før du kan starte behandling med Invisalign® må du gjennom en konsultasjon for å kartlegge om Invisalign® er aktuelt for deg. Ta kontakt med Oris Dental i dag, så finner vi tidspunktet som passer best for deg!

Tannstillingsproblemer som kan behandles med Invisalign®:

Trangstilte tenner
For liten plass til alle tennene i kjeven 

For stort mellomrom
Forekommer når det er ekstra plass i kjeven

Kryssbitt
Over- og underkjeven er feiljustert i forhold til hverandre

Dypt bitt
Tennene i overkjeven ligger vesentlig utenfor tennene i underkjeven

Underbitt
Tennene i underkjeven står lenger framme enn tennene i overkjeven

* Invisalign® anbefales ikke for personer med stort overbitt

FØRSTE KONSULTASJON OM INVISALIGN®

Før vi kan sette opp en behandlingsplan må du gjennom en konsultasjon hos oss. Vi vil da ta et avtrykk av tennene dine for å avgjøre om de kan behandles med Invisalign®-systemet. Deretter utformer vi en detaljert plan ved hjelp av et 3D simuleringsverktøy som viser hvordan tennene dine vil justeres, steg for steg, i løpet av behandlingsperoioden. Denne viser også hvordan tennene dine kan forventes å se ut etter endt Invisalign®-behandling.

I løpet av behandlingsperioden vil du gå gjennom et gitt antall trinnvis tilpassede reguleringsskinner, der hvert sett med reguleringsskinner brukes i 14 dager. For hvert sett vil tennene justere seg en viss avstand mot den endelige tannstillingen. I denne perioden vil du også jevnlig følges opp av din Oris Dental tannlege for å sikre at fremdriften er som den skal, og at du er komfortabel med behandlingen.