FINN DIN KLINIKK
BESTILL TIME

Kampanjer

Tobb-Undersøkelse med to røntgen til kun 299,-

Nå har vi kampanjetilbud for nye pasienter på våre fem klinikker i Midt Norge. Du finner oss på Sirkus Shopping, Trondheim Torg, Munkegata, Leutenhaven og Orkanger.

Bestill time

Akutt time på dagen?

Vi garanterer alltid akutthjelp på dagen innenfor vår åpningstid. Tlf. 77 75 30 30

Bestill time

Konsultasjon for visdomstenner

Bestill time

Vi har åpnet ny og større klinikk og har god kapasitet!

Velkommen til oss!

Bestill time

Akuttbehandling på dagen!

Vi tilbyr alle typer tannbehandling i samarbeid med Oris Dental Sarpsborg.

Bestill time

Vi tilbyr nå tannregulering for barn og voksne!

Kjeveortoped Yngvil Zachrisson har flyttet sine lokaler til oss i Oris Dental Aker Brygge. Vi har ingen ventetid for konsultasjon hos oss. Ta kontakt for timebestilling!

Bestill time

Spesialistklinikk med høy kompetanse!

Et bredt spekter av spesialister samlet under ett tak. Oris Dental Homansbyen er en spesialistklinikk med høy kompetanse. Vi tar imot både henvisninger og direkte forespørsler.

Bestill time

Tannlegeskrekk? Vi kan hjelpe deg!

Tannlegeskrekk er noe mange sliter med og som fører til at man unngår å oppsøke tannlege. Det er viktig for våre tannleger at du føler deg trygg hos oss. På Rommen Tannlegesenter har du som pasient alltid full kontroll over tannbehandlingen. Våre behandlere har lang erfaring når det gjelder å behandle pasienter som lider av tannlegeskrekk. For å kunne hjelpe deg med din tannlegekrekk kan vi tilby samtaleterapi, sedasjon og tannbehandling under narkose.

Bestill time

Grundig rens 650,-

Grundig rens med Airflow 650,-
*Gjelder både nye og eksisterende pasienter
(Ordinær pris: 950,-)

Bestill time

Mangler du en eller flere tenner?

Vi har mer en 20 års erfaring med implantatbehandling. Tenner er en viktig del av oss. De er viktige for vår tyggefunksjon og fordøyelse av maten og de er en del av vår personlighet, vårt utseende og har betydning for vår livskvalitet. Implantater gjør oss i stand til å erstatte tapte tenner med nye fastsittende konstruksjoner som fungerer og oppfattes som dine egne tenner. På Oralkirurgisk klinikk kan vi behandle alt fra enslige tapte tenner til totalt tanntap – alt med lang erfaring og spesialistkompetanse.

Bestill time

Usynlig tannregulering?

Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon. Vi har både Invisalign og Clear Correct.

Bestill time