God tannhelse får deg til å prestere bedre på banen

En jevnlig tannsjekk holder munnhelsen i sjakk.

Bestill tannsjekk på en av våre 10 klinikker i Oslo

Det er en klar sammenheng mellom munnhelsen og den totale helsen vår. Det som skjer i munnen din, kan ha stor påvirkning på resten av kroppen din, og hvordan du presterer på banen.

Oris Dental er en tannhelsekjede med klinikker over hele landet, som kan tilby alt innen tannbehandling – fra undersøkelser og regulering til tannproteser og implantater.  

Som Basketballforbundet er også Oris Dental opptatt av god helse og livsglede! Vi vet at det er lettere å nyte livet med god helse – og tannhelsen er ikke noe unntak! Derfor er samarbeidet med Basketballforbundet et viktig samarbeid.

«I Oris Dental gjør vi det best når vi spiller på lag. Vi feirer hver seier sammen, og gleder oss til å spille på lag med Basketballforbundet» 

Linda Bredesen, Area Manager i Oris Dental

Vi er glade for å ha fått Oris Dental med på laget. Selv om vi opererer på ulike arenaer har vi funnet et sterkt fellesskap i våre verdier. Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Marius Holmgren, markedsansvarlig i Norges Basketballforbund.

Hva kan en tannlege om basketball?

Og hva kan en basketballspiller om tannhelse?

Prester bedre med en tannhelse i toppform

Vi i Oris Dental anbefaler å sjekke tennene jevnlig, for å ivareta en god munnhelse, og jobbe forebyggende i stedet for å reparere skadede tenner. Med en jevnlig sjekk holder du munnhelsen i form, og du kan prestere godt på banen. Hos Oris Dental kan du enkelt bestille time på nett, og selv velge klinikk, tidspunkt og behandler selv. Alt på noen få tastetrykk.

Kvier du deg for å gå til tannlegen?

I Oris Dental har vi gleden av å møte tusenvis av fantastiske pasienter hvert eneste år. Dessverre er det ikke alle som synes det er like gledelig å møte oss. Faktisk kvier så mange som én million seg til å gå til tannlegen. Selv om det er helt naturlig å være redd, ønsker vi ikke at noen skal måtte grue seg for å ivareta tannhelsen. Hos oss skal alle oppleve å bli både sett og hørt, og få den tiden og behandlingen de trenger.

Inspirert av alle våre pasienter som har delt åpenhjertig om sine frykter, erfaringer og behov har vi utviklet Trygg, et digitalt og fysisk konsept for alle som synes at det å ivareta egen tannhelse er utfordrende. På orisdental.no/trygg kan du finne god informasjon, sterke pasienthistorier, svar på spørsmål og mye mer. Ønsker du å snakke med en av oss kan du ringe oss, eller ta turen innom en av våre klinikken. Vi har alltid tid til en prat.

Med ti klinikker i Oslo og Akershus, er du aldri langt fra en av våre klinikker.

Trygghetssamtale

Oris Dental tilbyr, som eneste tannhelseaktør i Norge, videokonsultasjon for deg som gruer deg for tannlegebesøket. Det å ivareta egen tannhelse skal være trygt og enkelt. Med Trygghetssamtale kan du ta det første steget mot en bedre tannhelse i ditt eget, trygge hjem.  Våre Trygg-konsulenter har lang erfaring med behandling av odontofobipasienter (pasienter med tannlegeskrekk) og møter dine bekymringer med forståelse og profesjonoalitet, slik at du kan føle deg sikker på at dine behov blir ivaretatt.

Om Oris Dental

Oris Dental ble startet i 2016 da seks klinikker slo seg sammen, med et brennende ønske om å være en nytenkende tannlegekjede med fag og pasient i fokus. Vårt slagord er Tannhelse på dine premisser, for hos oss skal du som kunde og pasient alltid oppleve å bli forstått, føle deg sett, trygg og ivaretatt. Med denne visjonen har vi vokst til over 80 klinikker fra Søgne i sør til Alta i nord.

Velkommen til trygg og god tannbehandling hos Oris Dental!