Åpen klinikk

Kom til oss med dine spørsmål

Åpent for alle

Å gå til tannlegen kan for mange være skummelt. Noen kvier seg for behandlingen, noen for økonomien, mens andre synes det ukjente er ubehagelig. Hele uke 10 ønsker vi alle velkommen til klinikken for å hilse på, snakke med våre behandlere, stille spørsmål om behandling, økonomi eller timebestilling, eller bare ta en titt. Vi har ryddet kalenderen for å være tilgjengelig for deg, og svare på det du måtte lure på.

Redd for tannlegen?

Visste du at over én million nordmenn kvier seg for å gå til tannlegen? Det er mange ulike årsaker til det, og her på Oris Dental ønsker vi å hjelpe deg som synes tannlegebesøket kan være vanskelig, uansett grunn. Vi har sertifiserte behandlere innen odontofobi (tannlegeskrekk), og har lang erfaring med behandling av engstelige pasienter. Er du en av de som synes det er vanskelig å komme seg til tannlegen? Kommer du innom i uke 10 (4. – 10. mars) har vi god tid til å slå av en prat om hvordan vi best kan hjelpe deg – på dine premisser.

Nyoppusset klinikk med langåpent

Det siste året har Oris Dental Sirkus gjennomgått en total-forvandling og blitt dobbelt så stor. Vi har nå bedre kapasitet, og kan tilby et totaltilbud innen tannhelse, med både allmenn-tannleger og spesialister innen alle behandlingsområder. Les om alt vi kan hjelpe deg med her. Vårt utstyr er splitter nytt, og lokalene er lyse, luftige og hyggelige. Mandag til torsdag holder klinikken langåpent fra 08.00-20.00, slik at vi alltid kan finne et tidspunkt for behandling som passer for deg. Fredager holder vi åpent fra 08.00-16-00. Håper du stikker innom for å ta en titt på vår lekre klinikk!

Behov for en tannundersøkelse?

Er du usikker på om du har behov for tannbehandling? Da anbefaler vi å bestille en tannundersøkelse. Dette kan du enkelt bestille på nett. Da kan du selv bestemme tid som passer for deg, og hvilken behandler du ønsker å gå til. Ønsker du hjelp til å bestille time, eller har du noen spørsmål før du bestiller, er det bare å ta turen innom klinikken, så tar vi en prat, og hjelper deg. Pris for en tannundersøkelse med røntgen og rens er 990,-.

Bestill tannundersøkelse enkelt på nett

  1. Velg behandlingen ‘Undersøkelse’
  2. Velg ønsket behandler
  3. Velg dag og tid som passer deg.

Hva inngår i en tannundersøkelse?

En tannundersøkelse er en forebyggende undersøkelse hvor tannsettet, tannkjøttet og munnhulen undersøkes, både ved en klinisk undersøkelse, og ved hjelp av røntgenbilder. Oppdager tannlegen sykdomsforhold i munnen vil det legges en plan for behandling – sammen med pasient. En grundig tannrens inngår også i en tannundersøkelse ved Oris Dental Sirkus Shopping. En rens er sykdomsforebyggende og gjør det enklere å holde tennene rene. Du vil også få råd og veiledning om hvordan du best kan ivareta egen tannhelse.

Redd for å gå til tannlegen?

Da er du ikke alene. Nærmere én million nordmenn kvier seg for å gå til tannlegen.
Les mer om Trygg