Få undersøkelse med røntgen og enkel rens til kun 490,-

Ja takk - jeg ønsker tilbudet!

Trenger du en utvidet rens får du dette til 990,- Bestill time for tannsjekk i dag.

TANNLEGE PÅ LYSAKER

En konsultasjon er helt uforpliktende

Akutt behov for tannlege? 

Er du i tvil om hvor smerten kommer fra? Har du vært utsatt for et uhell som har skadet en eller flere av tennene dine? 

Ved akutt behov for tannlege kan du ringe en av våre tannklinikker. Våre behandlere strekker seg langt for å gi deg hjelpen du trenger – når du trenger den som mest.

Få undersøkelse med røntgen og enkel rens til kun 490,-

Legg igjen navn og telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time.

Ja takk - jeg ønsker tilbudet!

Tannundersøkelser

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Om det er mer enn ett år siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Hos Oris Dental møter du erfarne tannleger med spesialisering innen en rekke ulike felt, blant annet tannlegeskrekk. Enten du besøker oss jevnlig eller om det er lenge siden sist du fikk gjennomført en tannundersøkelse, kan du være helt trygg på at du hos oss er i gode hender.

Ja takk - jeg ønsker tilbudet!

Faglig dyktige og rask respons

Tusen, tusen takk til Oris Dental som gjorde gjorde en fantastisk god jobb da jeg fikk akutt tannpine og trengte like akutt behandling :-) Igjen, tusen takk for fremragende utført jobb og service!

Terje Brandslet

Ditt første besøk hos oss

Når du kommer inn for en tannundersøkelse, vil vi foreta en skånsom, men grundig, undersøkelse av dine tenner. På bakgrunn av undersøkelsen vil vi kunne gi deg informasjon om dine tenners tilstand. Etter undersøkelsen hender det at tannlegen eller tannpleieren utfører en tannrens, for å fjerne eventuell misfarging og tannstein. 

Du vil også få råd om hvordan du best kan ta vare på dine tenner hjemme mellom tannlegebesøkene og vi vil gi deg svar på hvor ofte du bør komme inn for en tannsjekk.

Et utvalg av våre behandlinger

Her ser du et utvalg av våre mest vanlige tannbehandlinger.

Ja takk - jeg ønsker tilbudet!

Tannundersøkelse

En tannundersøkelse bør gjennomføres én til to ganger i året. Om det er mer enn ett år siden du sist fikk gjennomført en tannundersøkelse, er det på tide å besøke tannlegen.

Tannbleking

Vi har lang erfaring med tannbleking. Våre tannleger kan vurdere hvilke metoder som er best egnet til å fjerne misfarging.

Hull i tennene

Tannlegen ser begynnende hull på røntgenbildet. Begynnende hull i tann trenger som regel ikke behandling hos tannlege, men tannlegen vil gi deg råd som forhindrer at hullet utvikler seg videre.

Rotfylling

Dersom du har et hull som går helt inn til tannens nerve, eller om du får en betennelse eller skade i nerven som resulterer i at nerven dør – må tannen rotfylles for å kunne beholdes.

Trekking av tann

Noen ganger er tannen så ødelagt av tannråte at den ikke kan repareres og tanntrekking er eneste utvei. Da er det godt å gå til en erfaren tannlege som kan gjennomføre tanntrekkingen.

Implantat eller bro

Moderne teknologi gjør det mulig å erstatte manglende tenner med tannimplantater eller en bro for å gjenopprette et naturlig smil og god bittfunksjon.

Kort ventetid

Få time på dagen eller når det måtte passe for deg! Våre klinikker har lange åpningstider og kort ventetid.

Behagelig behandling

Lider du av tannlegeskrekk? Fortvil ikke, sammen finner vi gode løsninger tilpasset ditt behov.

Pasienten i fokus

Fra det øyeblikket du kommer inn døren, og til det øyeblikket du forlater klinikken, skal du føle deg ivaretatt.

ADRESSE

Oris Dental AS
Thomas Angells gate 8

7011 Trondheim

OM OSS

Oris Dental er Norges nest største tannlegekjede med mange klinikker fordelt rundt om i hele landet - og vi vokser stadig. Vi skal være best på fag og kvalitet, noe både medarbeidere og pasienter skal oppleve hver dag!

© 2020 Oris Dental AS

RØNTGEN & TANNRENS *

490,-

*  Tilbudet gjelder frem til 28. oktober og kun for nye pasienter 

*  Tilbudet gjelder frem til 28. oktober og kun for nye pasienter