Nye tenner til jul – gir smilet videre

For et år siden falt hockeydommer Inge Hallseth med ansiktet ned i isen og slo ut alle tennene i overkjeven. I ekte juleånd har Hockey-Norge gått sammen om en spleis for å gi den folkekjære dommeren smilet tilbake, og Oris Dental har bestemt seg for å matche summen, som skal gå til Frelsesarmeen. Nå gleder Inge seg til å smile ordentlig igjen, og til å gi smilet videre.

Tenk deg å ikke kunne smile, ikke kunne tygge eller kjenne smakene på maten du spiser. Å miste en eller flere tenner på grunn av et uhell eller sykdom, kan skje hvem som helst. Mange slutter og smile, og det er ikke uvanlig å isolere seg, da man ikke kan fungere som tidligere i sosiale settinger.

gir smilet videre

Bli med oss

I årets julekalender forteller vi historien om Inge og følger ham hele veien mot nye tenner til jul. Sammen med Oris Dental gir Inge også smilet videre ved å donere en sum tilsvarende egen spleis til brukere av Frelsesarmeens tilbud.

Ikke gå glipp av disse hjertevarmende episodene i desember. Bli med oss og følg Inges reise mot et nytt smil – en reise som ikke bare forandrer hans liv, men også berører andre.

Episode 1: Tannlegebesøket hvor Inge møter Jens Petter hos Oris Dental

Bli med når Inge drar til tannlegen for å skanne kjevene for å få laget nye tenner. Her møter han tannlege Jens Petter Finstad ved Oris Dental Sirkus Shopping.

Episode 2: Hvordan blir nye tenner laget?

Bli med til tannteknikerlaboratoriet Proteket, der Inges tenner skal lages, slik at han kan få et nytt smil til jul.

Episode 3: Gir smilet videre hos Frelsesarmeen

Inge er rørt og takknemlig for muligheten han har fått til å få nye tenner. Bli med Inge til Frelsesarmeen, hvor han møter tannlegen som gir livsnødvendig hjelp til Frelsesarmeens brukere. Med et bidrag fra Oris Dental kan de gi smilet videre.

På dine premisser

Ønsker du hjelp til å overkomme tannlegeskrekk eller har du en problemstilling relatert til tannhelse som du synes det er ekstra vrient å ta tak i?
Les mer